Reklama

Reklama

Mladý pár, George s Lindou, se rozhodnou pro nákup garsoniéry v luxusní čtvrti West Village v New Yorku. Uvědomují si, že splátky budou příliš vysoké, nicméně Linda věří, že prodá svůj dokumentární film o tučňácích, a George doufá v brzké povýšení. Lindin film ovšem HBO zamítne a vzápětí George ze dne na den přijde o práci. Vzhledem ke stávající recesi nemají ani oba mladí lidé šanci sehnat si jinou práci a nové garsonky se mohou zbavit jen s velkou ztrátou. Nezbývá jim než přijmout nabídku Georgeova nesnesitelného bratra Ricka, který může George zaměstnat ve své firmě v Atlantě. Zatím mohou bydlet v jeho vile. Cestou do Atlanty dvojice náhodou narazí na Elysium, idylickou komunitu, která se snaží žít po svém. Bude pro ně Elysium znamenat tolik potřebný nový start, nebo způsobí jenom další potíže? (TV Nova)

(více)

Videa (45)

Trailer

Recenze (172)

hellstruck 

všechny recenze uživatele

Jen při zmínce o veganech nebo o komuně, která přijala alternativní styl života, se mi dělají osypky. Naštěstí Wanderlust není žádným závažným dramatem, který by se bral vážně - humor je takový zvláštní a jednoduchý, stojí převážně na vtípcích s nahotou, nebo řečích o koulích :) Někdy to bylo tak akorát a jindy prostě příliš (porod mimina..), ale zasmála jsem se a můžu říct že jako film, od kterého absolutně nic nečekáte a podíváte se na něj pouze jednou, Wanderlust obstál. Vrásky mi dělala trochu hlavní herecká dvojice, nehodili se k sobě a jednoduše mi nebyli ani za mák sympatičtí. Štěstí, že se tam objevil alespoň Alan Alda, který to po herecké stránce zachránil. Jen ho bylo příliš málo. Stručně a jasně oddychový film, na který se kouká docela dobře - ovšem s vypnutým mozkem. ()

Mrkvič 

všechny recenze uživatele

Sakra. Můj osobní život musí být hodně absurdní, když mě chytnou i z hlediska správné logiky atd takovéhle ujetosti. Romantické komedie tady v červených číslech většinou prospím nebo vypnu v polovině. Tohle je ale zajímavé od začátku do konce. Zase jsou použity příšerně ujeté a nereálné okolnosti nebo postavy, ale celkové vyznění dokonale sedí. Nebo jen na můj život a to je... nemyslím si že smutné. Smutné mi to přijde u všech ostatních. Fajn herci, občas jsem nad něčím usmál a s každou větou nebo každou mířenou ironií naprostý souhlas! ()

Reklama

Morholt 

všechny recenze uživatele

Viděl distributor vůbec aspoň kousek filmu, než pustil svůj oficiální text do světa? Nejspíš ne. Jedná se o to, že manželský pár řízením osudu skončí na ulici a nato se pod vedením jistých pohnutek ocitne v hippie komunitě. Z té jsou z počátku nadšeni, aby ale postupem času zjistili, že ne všechno je tak úplně košér a navíc k sobě znovu musí najít cestu. Párkrát jsem se zasmál a Jennifer Aniston to s Paulem Ruddem docela šlape, ale marná sláva, většina filmů byla nastavovaná nicneříkajícími vtípky a trapným exhibováním jednotlivých postav. A přitom nápad, ne že by byl neotřelý, ale nebyl vůbec špatný. Škoda. 30% ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

hodně nevyrovnaný kousek,kde nakonec trapnost vítězí nad humorem.Přitom potenciál by tu byl ať už v podobě Judda Apatowa na producentské židli,tak v obsazení.Paul Rudd i Jennifer Aniston komediální talent mají a hlavně Rudd je tady místy nesnesitelný.Zbytek obsazení bohužel nemá tolik prostoru a byť třeba Alan Alda potěší,času na plátně má minimum.Klasická direct2dvdv záležitost...40% ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Vubec ne tak dementni, jak by se podle hodnoceni mohlo zdat. Samozrejme je to americka komedie o komunite magoru zijici nekde v polich, takze se nekona nic moc inteligentniho a sem tam to sklouzne i k humusarnam, ale porad si to dokaze udrzet urcitou uroven a obcas prijit s nejakym fajn forkem. Takze zadnej komedialni naklad, ale dvojka Rudd a Aniston jsou fajn, film je vcelku sviznej a obcas jsem se zasmal, tak nevidim duvod proc nedat solidni 3*. ()

Galerie (34)

Zajímavosti (11)

  • Wayna Davidsona měl původně ztvárnit Fred Armisen, nakonec jej ale nahradil Joe Lo Truglio. (R´Hell)
  • Wayne (Joe Lo Truglio) měl během své nahé scény na svých intimních partiích protézu. Většina štábu pak neodolala a protézy se dotkla. (R´Hell)
  • Georgeův (Paul Rudd) tzv. „Mirror Talk“ byl improvizací Paula Rudda. (žvanimírek)

Reklama

Reklama