Reklama

Reklama

Zakousněte se do neskutečně legrační parodie TUPÍŘI v prodloužené SKOUSNUTELNÉ verzi, která servíruje ještě větší porci nestydatého humoru a krvavě dobré legrace! Zakřiknutá Becca právě začala studovat na střední škole a už o ni usilují dva nadpřirození nápadníci: náladový upír a nesmírně zarostlý vlkodlak. Geniální autoři filmu Scary Movie uvádí komedii, u které se ani chvíli neubráníte salvám smíchu! V jedné z vedlejších rolí se představuje Ken Jeong (Pařba ve Vegas). (oficiální text distributora)

(více)

Videa (5)

Trailer

Recenze (587)

SaNcHeZ_cz 

všechny recenze uživatele

Další z řady parodií táhnoucí se americkým filmovým průmyslem. Opět stejný typ humoru, opět stejné otřepané vtipy a další co jsme již viděli mnohokrát. Jediné, čím může tahleta lahůdka nadchnout je fakt, že se v ní nachází pár povedených vtipů a paroduje sérii filmů podobných kvalit když vezmeme v úvahu poměry áčkového filmu. ()

Popluh 

všechny recenze uživatele

Úvod na hranici geniality, za polovinou už se ale Vampires Suck značně rozmělní. I tak ale jako celek nabízí neskutečnou porci zabijáckých gagů, neskutečně hrající "Kristen", která snad musela dva roky se Stewart žít protože její miniku, gesta i hlas napodobila takřka dokonale. Když navíc duo Friedberg & Seltzer přihodí Supermassive Black hole, kterou navíc uvede zabijácký vtípek, nemůžu jinak. ()

Reklama

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Christopher Lennertz: 1. My Panties - Magicwandos [2:05] ,2. Succubus Baby - Magicwandos [3:06] ,3. Believe Nothing - The DeeKompressors [2:21] ,4. Late Night Superstar - Revival Chiefs [2:37] ,5. Are We On - Killdeer [3:38] ,6. I Miss You - Arlaner [2:12] ,7. Hey Eddie - Barnetta [0:30] ,8. It's Raining Men - Kelly Kass [4:04] ,9. My First Wish - Miss Eighty 6 [2:54] ,10. She's Going Down - Ali Dee [2:14] ,11. All the Way Up - Alana D [3:30] ,12. On Fire - Classic [2:02] ,13. The Hustle - The 26th Street Boyz [4:05] ,14. If I Was Your Vampire - Grecia Godliss [4:31] ,15. Wango Tango - Danielle Barbe [3:16] ,16. There I Stand - Madlife [3:53], ()

gilmore_girl 

všechny recenze uživatele

Jsem sice fanouskem Twilight, ale nevadilo by mi trochu ho zesmesnit... ale tady byla vetsina napadu az za hranici dobreho vkusu (namatkou Jacobova chlupata hrud se spoustou bradavek, Edwardovo pozadi, prohozeni stropem, priserni Zolturiovi, kluby fanynek atd.). Nektere (jako segway) se ale povedly. A musim uznat, ze herce vybrali celkem dobre (zvlast ustredni duo). Ano, zasmala jsem se, ale ne, znovu uz to nikdy videt nemusim. ()

Rex Mundi 

všechny recenze uživatele

Nebudem sa tváriť, že je tento film pod moju úroveň, lebo som divák s vyberaným vkusom. Trt makový. Zasmiala som sa, pobavila a užila si príjemné zadosťučinenie za to, že twilightové šialenstvo mi pije krv už dosť dlhú dobu (a bohužiaľ asi aj piť bude, kým ho nevystrieda iná tínedžerská sračka). Čítala som prvú knihu a pozrela si obidva filmy, len aby som bola férová, že aspoň nadávam na to, čo poznám. Viem teda presne, čo na Twilight ságe neznášam a v tomto filme si z toho poriadne vystrelili tvorcovia aj za mňa. Nádherne vystihli všetky romantické obludnosti, ktoré bolo treba sparodovať - a ako podotýkajú aj iní hodnotiaci, zaobišli sa pri tom bez fekálnych či sexuálnych nechutností, čo iste napomáha príjemnejšiemu dojmu z filmu. Tých 77 minút nepatrí medzi výkvet komediálnej kinematografie, ale určite je dôstojným nasledovníkom toho, čo sa dalo pozerať predtým, než na niekoľko rokov zavládol v paródiách chaos a nechutnosť. ()

Galerie (34)

Zajímavosti (7)

  • Ve scéně, kde na Beccu (Jenn Proske) zaútočí skupinka tří zlých upírů a Becce bylo řečeno, aby je postříkala sprejem, tak to udělá ale oni unhou, avšak sprej vystříkne do očí dívce, co má napsané na triku „Buffy“, což je odkaz na seriál Buffy, přemožitelka upírů (od r. 1997). (Varan)
  • Film je parodií na ságu „Twilight“. (ash99)
  • V scéne, kde Beccin (Jenn Proske) otec je na gauči XXL zmrzlinu, sa pozerá na film Mucha (1958) (Melios)

Reklama

Reklama