Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Parta spolužáků je pozvána na pobyt do lázní. Přitom však zažívá mnoho peripetií, vtipných situací, ale i osobních dramat. Souběžně s tím můžeme sledovat příběh mladého zlodějíčka, který nastoupí do luxusního lázeňského hotelu jako kuchař a prožije tam svou první velkou lásku, když se zamiluje do krásné pokojské. (oficiální text distributora)

Videa (2)

Trailer

Recenze (155)

haluska11 odpad!

všechny recenze uživatele

Nejhorší film tisíciletí. Brutální bizár. Hodně pochybné herecké výkony a styl natáčení alá amatérské porno, odpálení důchodci třebas i s brčkem nějaké té tvrdé marihuany... Pokud vám oči nevypadnou z důlků, už je po zhlédnutí stejně nikdy nebudete chtít používat. Z pokusů o humor se vám zježí všechny chlupy v těle i mimo něj a čas vám nikdy nebude vzácnější, tj. maximálně doporučuji. Ještě štěstí, že podobné klenoty reprezentují českou kinematografii na Netflixu. Kam se hrabe Forman. ()

dainio odpad!

všechny recenze uživatele

Magnusek systematicky ničí celý český film. Jeho společnost, která zřejmě má nekonečný kapitál, vytváří rok co rok, větší a větší paskvily. Jinak se to prostě říct nedá. Školní výlet není zrovna tím pravým názvem, který by sem pasoval. Přejmenoval bych to na "Urnové háje". Generace starých herců, kteří nás bavili svými výkony v minulém režimu, se sešla dohromady a dělá ostudu svému jménu. Bez ostychu můžeme vidět nahé seniorské zadnice, hulení v pokročilém věku, choutky na sex, obludárium hnusu apod. Celé to naprosto dovršuje do extrému hrůzy účast Jana Bendiga a dalších gayků, v čele s Hranáčem na konci. K Agátě se raději nebudu ani vyjadřovat. Já se ptám, proč ? Dokud bude produkční stáj Magnusek pořád fungovat, tak se český film, může nadýchavat, tak jak chce, ale takové filmové lejna, jej vždy zakopou do hrobu. ()

Reklama

blackrain odpad!

všechny recenze uživatele

Ach, ta zatracená reklama. To už je bohužel nepsané pravidlo, že se musí tvůrci filmů zavděčit svým sponzorům a dát jim řádný prostor ve svém filmu a upozorňovat na ně diváky. Tohle mě v našich filmech strašně ruší. Bendiga do filmu nebrat. Magnusku, k obleku příště jiné boty, nejlépe černé kožené polobotky, které budou náležitě vyleštěny. Ředitel má reprezentovat a nedělat ze sebe burana, který se do svého křesla dostal bůhvíjak. Z úcty ke generaci našich starých herců jsem film dokoukala, ale nepochopím, proč sem vůbec lezli. Mě to hlava prostě nebere. Takhle, kdyby to bylo studentské cvičení nebo nějaká ročníková práce. Poctu těmto hercům si představuju jinak. Je opravdu smutné, že pro některé to byl poslední film. ()

ANTYCHRYST 

všechny recenze uživatele

Tak to je opravdu velká bída. Film o ničem. Jedna hvězdička, jako pocta staré herecké generaci ( která si opravdu nezasloužila hrát v tomto braku) a za pohlednou Sandru Novákovou a kozy Agáty Hanychové. Proboha ten Magnusek a Bendik nebo jak se jmenuje ... to je katastrofa ..se na ně fakt nemůžu koukat. ()

troufalka 

všechny recenze uživatele

Pořád je to ještě jako když pejsek s kočičkou vařili dort, ale je tu mnohem víc zajímavějších momentů než v Pamětnici. Rozhodně je patrné lepší vedení herců. Scénář je vypracovanější, nechybí vtipné momenty. Je tu větší propojení s mladou generací. Krom filmových veteránů vytáhl Magnusek takříkajíc do boje jak mladé osvědčené herce, tak i několik čerstvých právě vycházejících hvězdiček. Chybí přímočařejší linie. Právě to od každého trošku nemusí fungovat, nakonec z toho zbyde jen břichabol jako ze zmiňovaného dortu. Oceňnuji smysl pro sebeironii, kdy si sám velký šéf projektu napsal na tělo negativní roli a jako neherec ji uchopil vcelku slušně. Jako scénaristovi mu vyčítám, že vykrádá sám sebe, jak námětem (starší spolužáci pýchají sešlost po letech, někdo je udával...) tak i hereckým obsazením, včetně hlavní role i se stejným jménem hlavní hrdinky. Trošku odebral i z Babího léta. Každopádně jde o zdařilejší kousek než zcela amatérská prvotina. Přivírám oko. :o) Zajímavá titulní skladba "Slzy nejsou vítány" s textem Milana Hodka v podání Libuše Švormové. ()

Galerie (22)

Zajímavosti (4)

  • Ve filmu se na plátně setkává Stanislav Zindulka se svým synem Jakubem Zindulkou. (M.B)
  • Premiéry filmu se nedožila hned dvojice herců, která se na natáčení podílela. V říjnu roku 2011 zemřel na rakovinu Bořivoj Navrátil, který již před začátkem natáčení avizoval, že se jedná o jeho poslední filmový projekt. V únoru téhož roku odešel také Pavel Vondruška, jenž podlehl následkům pádu ve Stavovském divadle. [Zdroj: iDNES.cz] (oje)
  • Film Školní výlet se natáčel v Lázních Bělohrad, v Pardubicích, v Čelákovicích a v Chrudimi. (Bart)

Reklama

Reklama