Reklama

Reklama

TOP STAR

(pořad)
  • Česko VIP zprávy
všechny plakáty
Ukázka z filmu 1
Publicistický
Česko, 2010, 157x15 min

Režie:

Adrian Stojkov

Účinkují:

Ivana Gottová, Ladislava Něrgešová, Martina Gavriely, Mahulena Bočanová, Daniela Šinkorová, Miroslav Šimůnek, Jiří Pomeje, Tomáš Kraus, Petr Vojnar, Tereza Seidlová, Marián Zázrivý (více)

Obsahy(1)

Krátký zpravodaj, který diváky informuje o společnosti. Můžete se v nich dozvědět, co zrovna frčí, co nového připravují celebrity nebo na co se můžete těšit v oblasti "kultury". (Handle)

Videa (2)

Ukázka z filmu 1

Recenze (203)

Hyger odpad!

všechny recenze uživatele

Viděl jsem jednu část. Musím Primě gratulovat, vysílat bulvár a drby o českých "celebritách" na závěr večerního zpravodajství, to se může stát jenom v Čechách. HNUS. Jestli se na to ještě někdo dívá, tak se kupodivu ani nedivím. Ideální zábava pro lidi, kteří se bavili u Vyholených a Big Brothel(a). ()

Radyo odpad!

všechny recenze uživatele

Ufff, o úrovni tohoto "skvostu" si každý udělá obrázek sám, ono víceméně postačí si přečíst tady kousek nahoře kolonku nazvanou Hrají (což je ve VIP zprávách docela výstižné označení pro výkony aktérů), přesněji řečeno její obsah. Gavriely, Krampol, Vondráčková, Bendová, Partyšová, David, Mojsejová - no, pokud máte zrovna smůlu a všechna tahle jména se vám sejdou ve VIP během jediného vysílání, tak je to skoro na spáchání harakiri... ()

Reklama

ajfelka odpad!

všechny recenze uživatele

Nepochopila jsem, proč Prima do svých zpráv řadí i tuto debilitu? Hvězdičky, které sice mají kila silikonu na těch správných místech, ale v hlavě se jim prohání vítr, mě opravdu nezajímají. Navíc na tyto zkrachovalce má televize samostatný pořad, na který se dívají snad jen šílenci. Opravdových VIP celebrit je v Česku jako šafránu. Takže honosně znějící název VIP zprávy jsou jen a jen o tupých v(p)itkách. O jakože "moderátorkách" se rozepisovat ani nebudu, protože bych musela psát velice, velice ošklivá slůvka. Kdyby po Zprávách nechala Prima Přátelé, udělala by mnohem líp, myslím, že by to uvítala většina lidí sedících u televize, kteří nemají potřebu slyšet třikrát po sobě stále stejné Zprávy, Události a Televizní noviny. ()

walkingdead odpad!

všechny recenze uživatele

Snažit se najít nějaké plus je těžké - snad jen dvě docela pohledné reportérky. Ale dál? Pro koho jsou tyhle pořady? Pro puberťáky, kteří lačně čekají na to, které rádobyhvězdě kde vypadla koza? Vždyť ti si o tom dávno předtím přečtou na netu. Prostě tohle má se zpravodajstvím společného asi tolik jako... celé primácké zprávy. A Gottová coby protekční moderátorka, která se první dva roky svého angažmá učila mluvit, tomu jen nasazuje korunu. ()

SOLOM. odpad!

všechny recenze uživatele

Velice nezajímavý publicistický pořad, který měl lidem v ČR ukázat, že Ivanka není jen obyčejná zlatokopka a Gavriely přestože jí to jde líp v pornu, než před kamerou dokáže zaujmout pouze svým výstřihem. Většina reportáží o životě slavným mě moc neberou, ale občas se tam přece jenom našlo i něco zajímavého. Ani to však nepomůže tenhle pořad vytáhnout ze žumpy ve které je až po uši. ()

Galerie (16)

Reklama

Reklama