Reklama

Reklama

TOP STAR

(pořad)
  • Česko VIP zprávy
všechny plakáty
Ukázka z filmu 1
Publicistický
Česko, 2010, 157x15 min

Režie:

Adrian Stojkov

Účinkují:

Ivana Gottová, Ladislava Něrgešová, Martina Gavriely, Mahulena Bočanová, Daniela Šinkorová, Miroslav Šimůnek, Jiří Pomeje, Tomáš Kraus, Petr Vojnar, Tereza Seidlová, Marián Zázrivý (více)

Obsahy(1)

Krátký zpravodaj, který diváky informuje o společnosti. Můžete se v nich dozvědět, co zrovna frčí, co nového připravují celebrity nebo na co se můžete těšit v oblasti "kultury". (Handle)

Videa (2)

Ukázka z filmu 1

Recenze (203)

opox odpad!

všechny recenze uživatele

Já vím, že prostě spousta lidí v naší zemi bulvár žere, ale mě jsou prostě životy našich rádobycelebrit ukradený. Já vím, nemusím na to koukat, a taky se na to nedívám, raději přepnu na jiný program. Stejně ale nechápu, proč na TV Prima musí být denně bulvární zpravodajství. Je to smutný, že třeba sportovního zpravodajství se nedočkáme (a toto má za následek i další kiksy TV Prima - viz Libor Bouček jako moderátor fotbalového studia při Lize mistrů), zato každodenní průjem ze života "slavných" nesmí chybět! ()

acruj odpad!

všechny recenze uživatele

Achjo...snažím se nedávat odpady, ale to nejde...A nejvíc mě štve to studio! Neznám jinou televizi, která by dělala vše v jednom studiu a nebo to aspoň dělá v interaktivní studiu, kde to vypadá pokaždé jinak, ale Prima? Všechny pořady furt stejný...zprávy-modrá, krimi-červená, vip-oranžová, tachecí-růžovofialová, svět2012-fialová, nevím co je tam další..bylo to prej drahý ale vypadá to už lacinně ()

Reklama

draggo 

všechny recenze uživatele

Žádná sláva, ale koukat se na to dá. Pro fanatické odpůrce bulváru odpad, pro ty ostatní celkem koukatelný pořad. Svůj účel to plní, své diváky to má, moderátorky se zlepšují (viděl jsem jenom pár dílů s velkejma odstupama, nevím jak mohu posoudit), ale zas nic světobornýho to nejni, co si budem povídat. /viděno v TV: 40% a 2*/ ()

herr_carter

všechny recenze uživatele

Debil, blbeček, debil, blbeček - jenom tamhle vzadu sedí dva blbečci vedle sebe....tak po Top star magazínu máme další jímku, naplněnou po okraj lidskou jednoduchostí a debilitou, když si tak čtu nahoře tu řadu dam, marně pátrám,která z nich je větší debil................moje hodnocení = 0 z 10. ()

sigf07 

všechny recenze uživatele

Beru to jako náhradu za "zvířátko na konec" a vyjímečně se tento pořad snést dá. Sympatické je, že se tvůrci nezaměřují jen na zprávy typu "kdy kdo kde s kým a jak", ale řeší se i premiéry českých filmů a občas některý režisér plácne nějakou zajímavost z natáčení. Jen ta moderátorka by potřebovala vyměnit. I když chápu, že žít s nálepkou "ta Gottova ženská" nemusí být zrovna lehké. Otázkou je, zda je nálepka "ta káča z VIP zpráv" posunem k lepšímu. ()

Galerie (16)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno