Reklama

Reklama

TOP STAR

(pořad)
  • Česko VIP zprávy
všechny plakáty
Ukázka z filmu 2
Publicistický
Česko, 2010, 157x15 min

Režie:

Adrian Stojkov

Účinkují:

Ivana Gottová, Ladislava Něrgešová, Martina Gavriely, Mahulena Bočanová, Daniela Šinkorová, Miroslav Šimůnek, Jiří Pomeje, Tomáš Kraus, Petr Vojnar, Tereza Seidlová, Marián Zázrivý (více)

Obsahy(1)

Krátký zpravodaj, který diváky informuje o společnosti. Můžete se v nich dozvědět, co zrovna frčí, co nového připravují celebrity nebo na co se můžete těšit v oblasti "kultury". (Handle)

Videa (2)

Ukázka z filmu 2

Recenze (203)

Drom odpad!

všechny recenze uživatele

Zavolejte ještě dnes a získejte slevu 99 %! Bulvár nyní v kapané podobě! Také vás obtěžuje chodit si kupovat výživné čteni do stánku? Nebaví vás číst a sníte o pohyblivém obsahu s komentářem? No to je sen snad každého. A ta papírovost! Ano, to si dovedeme představit. Je čas na změnu! Stačí pustit televizi a už se to valí! To je neuvěřitelné Horste! VIP!!! Volejte IHNED!!! Ke každé objednávce lobotomie zdarma?!? ()

Dragoni odpad!

všechny recenze uživatele

Opět svěží nálož propečených novinek ze světa showbyznysu, . . . kde mladí, krásní a zfetovaní dřou každým dnem jak kdyby měl být tím posledním v jejich strastiplném životě plného koksu, rozbitých sporťáků a emocionálně rozvrácených vztahů i záletů. A opět si nechám zajít chuť po to být v obraze, jaké měl tentokrát Míša Davídku trencle na své párty, když každý ví, že byly jsou a budou rudé. ()

Reklama

lukaskon1 odpad!

všechny recenze uživatele

Nechápu co se lidem může líbit na bulváru. Ty lidé co se tam předvádí jsou v principu stejní jako my ostatní. Na to aby se člověk zařadil mezi ně nemusí nic umět, stačí se jen zviditelnit a využít toho. Moderátorkám tohoto pořadu by stačilo nasypat zrní, ostatně stejně jako mnohým dalším "celebritám". Znám pár lidí co se na to často dívají ale nikdy jsem z nich nedostal proč to dělají. Zvláštní, jak dokáže jeden debilní pořad o ničem, vymývat divákům mozky. ()

heyda odpad!

všechny recenze uživatele

Velmi oblíbené u mé mamky a babičky, mně se však jakýkoliv bulvár hnusí. Nedávno jsem jen listoval Pestrým světem a Rytmusem života (Jan Kraus ho kdysi nazval výstižně: Rytmus hnoje) a řeknu vám, že je to ke zblití. Ti autoři článků jsou opravdu zakomplexovaní chudáčci. Nejvíc mě však vyděsilo, když se rozepisovali o tom, že Csáková je polorómka, protože má nějaké rómské předky. To už posuzujeme lidi podle rasového původu? Proč mi to připomíná Norimberské zákony z roku 1933 !?! ()

walkingdead odpad!

všechny recenze uživatele

Snažit se najít nějaké plus je těžké - snad jen dvě docela pohledné reportérky. Ale dál? Pro koho jsou tyhle pořady? Pro puberťáky, kteří lačně čekají na to, které rádobyhvězdě kde vypadla koza? Vždyť ti si o tom dávno předtím přečtou na netu. Prostě tohle má se zpravodajstvím společného asi tolik jako... celé primácké zprávy. A Gottová coby protekční moderátorka, která se první dva roky svého angažmá učila mluvit, tomu jen nasazuje korunu. ()

Galerie (16)

Reklama

Reklama