Reklama

Reklama

Max se zotavuje z traumatické nehody, a tak vezme alespoň práci bezpečnostní noční stráže v otcově obchodním domě. Právě tehdy se mu začne zjevovat v tamních zrcadlech mladá žena. Max si není jistý, jestli jsou jeho vize vedlejším efektem prášků na spaní nebo jestli jsou skutečné. A tak si začne všímat všech detailů ženy v zrcadle. Jenže pak se jednoho dne ukáže, že několik zaměstnanců obchodu zemřelo a Max je podezřelý z jejich vraždy. Musí s pravdou ven – tedy, že v obchodě straší duch v zrcadlech – jen tak může dokázat svou nevinnu a zastavit řádění přízraku. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (192)

Holina 

všechny recenze uživatele

Zrcadla si vyšlápla na podobnou pouť jako třeba série Nezvratný osud nebo Saw. Totiž zatímco jednička byla originál jako poleno, na dvojku aplikovali tvůrci jednoduchý princip, podle kterého se dají natočit kilometry materiálu, přičemž se bude pouze měnit obsazení a způsoby vražd. Jediným společným čibitelem pak bude bubák v zrcadle. Víc prozradit nechci, přesvědčte se sami, ten film není úplný propadák, dá se na to koukat celkem v pohodě. ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

První díl se my líbil jen mě přišlo že mohl mít větší koule tenhle díl na to jde od začátku s těmi koulemi což je rozhodně plus. Dalším plusem je parádní gore vraždy a děj. Prvnímu dílu jsem dal 5 hvězd (přece je Aju mám rád) tomuhle dávám o 1 hvězdu míň. Od Victora Garcii jsem viděl jen sračkový Návrat Do Dom Hrůzu (dal jsem mu odpad) takže rapidní zlepšení dokonce bych šel i do dalšího/ ch dílů i když tohle téma by se dalo recyklovat do nekonečna :-). ()

Reklama

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Pokračování, jež nemělo vzniknout. Režiséru nejde vytvořit slušnější atmosféra, tak útočí spoustou krve a vyhřezlými vnitřnostmi. Proč ne, ale García není Aja, takže když se v těch mordech vyžívá moc dlouho, přestává to jednoduše bavit. Největší slabinou je ale scénář, který prostě vším tím gore prostě nezamaskujete, ani kdyby jste se Argento jmenoval. A Nick Stahl se mi ani jako John Connor nelíbil. Už dlouho se mi nestalo, aby mi nějakej film vyšuměl z hlavy takhle rychle. Za boha si nemůžu vzpomenout, jak to vlastně skončilo. ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Remake korejského hororu "Into the Mirror" je nejlépe nesrovnávat s jedničkou. Aju na postu režie vystřídal rovněž zdatný hororový specialista Víctor García a dvojka si nepokrytě "vypůjčila" několik motivů z jedničky (noční hlídač, ruka obtisknutá na zrcadle z vnitřní strany, vraždění prostřednictvím odrazu v zrcadle). Kiefera Sutherlanda vystřídal Nick Stahl, který hraje Maxe, který zavinil autonehodu, při které o život přišla jeho snoubenka. Viní se z její smrti, dochází na terapie a nová práce nočního hlídače u jeho otce v obchodním domě, by ho mohla postavit na nohy. Jenže Max od nehody vidí v zrcadlech podivné vidiny a navíc začnou umírat zaměstnanci obchodního domu, protože zrcadla začnou tak trochu vraždit. Za tím vším je ztracená mladá dívka, která shodou okolností dříve pracovala v obchodním domě a zřejmě už není mezi živými. Její duch přišel potrestat všechny ty, kteří jsou zodpovědní za její smrt. Nečekejte už rozhodně žádnou působivou pointu jako z jedničky.Tentokrát se bez ní divák bude muset obejít a ani jsem ji nepostrádal. K mání je však více působivých vražd pro otrlejší publikum, solidní herecké výkony, odhalené poprsí Christy Carlson Romano a zajímavý psychopat v reálném ztvárnění Lawrence Turnera. A je docela možné, že po skončení filmu začnete trpět spektrofobií - panický strach ze zrcadel. ()

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

O trochu méně urážlivé než nedávný sequel 30 Days of Night, přesto citelně pod hladinou průměru. Vymýšlení úmrtí se sice zcela neodfláklo, ale nezajímavá režie jejich potenciál nemilosrdně zabíjí. Ajo, kde jsi? Zkrátka Mirrors II jsou zbytečným pokračováním filmu, který mít pokračování neměl - a když už ano, tak určitě ne takovéhle, které na něj ani nijak zvlášť přímo nenavazuje. 3/10 ()

Galerie (7)

Zajímavosti (4)

  • Keď sa Jenna (Christy Romano) otáča pred zrkadlom a začne sa vyzliekať, vidno jej spodnú bielizeň. Hneď v ďalšom zábere ju už na sebe nemá. (kubqo)
  • Natáčení probíhalo od listopadu do prosince 2009, a to především v Baton Rouge v americkém státě Louisiana. (Terva)

Reklama

Reklama