Reklama

Reklama

Max se zotavuje z traumatické nehody, a tak vezme alespoň práci bezpečnostní noční stráže v otcově obchodním domě. Právě tehdy se mu začne zjevovat v tamních zrcadlech mladá žena. Max si není jistý, jestli jsou jeho vize vedlejším efektem prášků na spaní nebo jestli jsou skutečné. A tak si začne všímat všech detailů ženy v zrcadle. Jenže pak se jednoho dne ukáže, že několik zaměstnanců obchodu zemřelo a Max je podezřelý z jejich vraždy. Musí s pravdou ven – tedy, že v obchodě straší duch v zrcadlech – jen tak může dokázat svou nevinnu a zastavit řádění přízraku. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (192)

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Dvojka trpí trochu tím, že působí jako takový ten retardovaný sequel. Znásilňuje pravidla původního filmu, zbytečně tam cpe prostředí Mayfloweru, ale pokud se nad tohle přenesete, tak se jedná o solidní béčko. V první polovině pár lekaček, v druhé zase nějaká ta akce. Za týden si na to asi nevzpomenu, páč to stejně moc smysl nedávalo, ale nenudil jsem se. Slabší 3* ()

Martin741 odpad!

všechny recenze uživatele

Rozpocet k tejto ubohosti a zevraj "hororu" bol zrejme spotrebovany na kulisy, kameru a mnozstvo alkoholu, ktory vypil scenarista, lebo scenar bol asi vymysleny v miestnej krcme pod stolom, inak si takuto demenciu neviem vysvetlit. Na vyplatu hercov, rezisera a na samotne natacanie uz asi neostal ani cent. Vsetko spatne : 0 % ()

Reklama

Flopik 

všechny recenze uživatele

Zrcadla 1 sa mi páčili a tak som sa rozhodol pozrieť aj 2.No a musím povedať že príjemné prekvapenie.Samozrejme je to o dosť horšie než 1 ale nieje to žiaden prepadák.Hlavný herec dosť nesympatický neviem či mal zámerne vyzerať ako feťák ale ak áno tak sa im to podarilo.Lakačky no skoro žiadne možno 1. Takže ak vôbec do 3 by som sa vôbec nehrnul a nechal to už takto.3* a 50% jednohubka ku ktorej sa už nevrátim. ()

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Pokračování, jež nemělo vzniknout. Režiséru nejde vytvořit slušnější atmosféra, tak útočí spoustou krve a vyhřezlými vnitřnostmi. Proč ne, ale García není Aja, takže když se v těch mordech vyžívá moc dlouho, přestává to jednoduše bavit. Největší slabinou je ale scénář, který prostě vším tím gore prostě nezamaskujete, ani kdyby jste se Argento jmenoval. A Nick Stahl se mi ani jako John Connor nelíbil. Už dlouho se mi nestalo, aby mi nějakej film vyšuměl z hlavy takhle rychle. Za boha si nemůžu vzpomenout, jak to vlastně skončilo. ()

Jello Biafra 

všechny recenze uživatele

Hlavným problémom tohto filmu je, že nemá prakticky žiadnu hororovú atmosféru. Tých zopár drsných krvavých záberov nemôže zamaskovať fakt, že sa tu prakticky nie je čoho báť a hlavný hrdina v podaní Nicka Stahla (Terminátor 3, Sin City) je maximálne nesympatický. Aj keď má tento film poradové číslo 2, vôbec na film Mirrors z roku 2008 nenaväzuje. Skorej tu ostala len zachovaná myšlienka pomstychtivých duchov zo zrkadiel, ale ako ducharina tento film absolutne nefunguje. ()

Galerie (7)

Zajímavosti (4)

  • Keď sa Jenna (Christy Romano) otáča pred zrkadlom a začne sa vyzliekať, vidno jej spodnú bielizeň. Hneď v ďalšom zábere ju už na sebe nemá. (kubqo)
  • Natáčení probíhalo od listopadu do prosince 2009, a to především v Baton Rouge v americkém státě Louisiana. (Terva)

Reklama

Reklama