Reklama

Reklama

Kyle Miller je obchodník s diamanty, který žije v luxusním sídle, má nádhernou manželku Sarah a pubertální dceru Avery. Jednoho dne se vrátí z práce domů a chvíli poté zazvoní u jeho dveří policie, shánějící majitele sídla. Když otevře dveře, do domu vtrhne banda lupičů. Zatímco on je s ženou spoután, jejich dcera si tajně užívá na školním mejdanu, kam utekla přes zákaz rodičů. Čtyřčlenná parta gangsterů se dožaduje otevření trezoru, jinak manžele zavraždí injekcí jedů. Kyleova manželka pozná v jednom z lupičů muže, s nímž měla před časem milostný románek. Celá situace se zkomplikuje v okamžiku, kdy se Avery rozhodne vrátit z večírku a během okamžiku se stává zajatkyní gangu. Když se teroristům podaří Kylea přesvědčit, aby otevřel domácí trezor, v šoku zjišťují, že je úplně prázdný. Situaci se snaží zachránit Avery, která tvrdí, že ví o místě, kde se skrývá velká spousta peněz. (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (224)

Anderton 

všechny recenze uživatele

Tak je to presne na tých 50%. Pokiaľ sa chystáte v čase krízy niekoho vylúpiť tak bacha, môžu byť problémy. Rodina je ale hodnota najvyššia, čo dokazuje aj moment, ktorý príbeh rozuzlí. Tento prepad nebol príliš premyslený a tak jeho priebeh pôsobí chaoticky a máte chuť všetkých povraždiť sami. Alebo prepnúť telku. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Rovnako sterilné a debilne prekombinované ako Fordov Firewall alebo Willisov Hostage. Akurát teraz sa strápňuje Cage, ktorý pomaly v tvári vyzerá jak Quasimodo. Schumacher tentokrát sklamal a nepriamu úmeru v jeho filmografii: nízky rozpočet - kvalitný film nenaplnil. Možno preto, že 35 mega na film odohrávajúci sa v jednom dome nie je zase tak málo. Celkovo sa film ako tak raz dá prežiť, lebo ste neustále zvedaví aký ďalší hovadský zvrat si na vás scenárista pripravil. 4/10. ()

Reklama

Riddick77 

všechny recenze uživatele

Klidně mě ukamenujte, ale já jsem se bavil poměrně dobře. Ano, zlodějská partička je plná idiotů a psychoušů, kteří by nevykradli ani Fort Knox, i kdyby jim dali klíče. Děj nenabízí nic nového, co bychom už někde neviděli a těch opravdu nečekaných zvratů se vskutku nedočkáte. Na druhou stranu budování napětí celkem funguje, hra se s postupujícím časem přiostřuje a film má ve druhé polovině docela fajnové tempo (pomáhá střídmá stopáž). Navíc to Nicole a Lianě opravdu sekne, což přebíjí dosti zoufalý výraz, který opět nasadil Nicolas Cage. Schumacher je rutinér a chybí mu už jiskra a nápady, což je škoda, protože obsazení nabízelo mnohem lepší zpracování. I přes všechny zápory se sice jedná o tuctový snímek v rámci žánru, ale subjektivně musím uznat, že jsem se nenudil. 6/10! ()

vegetol.mp 

všechny recenze uživatele

Rozhodně ne tak hrozné, jak se místní hodnocení tváří. Řemeslně solidně udělaný film, s dobrými hereckými výkony, kterému podráží nohy hlavně to, že je a) remakem a za b) podobných filmů už bylo natočeno mraky. Na druhou stranu, že by tohle bylo nějak o poznání horší, než Firewall s H. Fordem, jsem si fakt nevšiml. Je to zábavné, má to spád a dlouhé je to tak akorát. 70% ()

Flego 

všechny recenze uživatele

Kdeže sú tie časy Joela Schumachera ( Hráči so smrťou, Voľný pád, 8 mm, Telefónna búdka, Fantom opery ) keď držal opraty vo svojich rukách. Problém snímku je v scenári a vo všetkých, čo mu uverili. Bezpochyby sa dá pozerať na túto prapodivnú konštrukciu, kde akčnosť prevláda nad logikou, a všetko sa deje v neuveritelnej rýchlosti. Technicky je film v poriadku, ale nič ostatné nefunguje. ()

Galerie (44)

Zajímavosti (6)

  • Nicolas Cage byl nominován na Zlatou malinu v kategorii nejhorší herec. (Ded@M@tes)
  • Film u diváků naprosto propadl a z kin byl stažen již po 10 dnech od premiéry. S rozpočtem 35 milionů amerických dolarů stihl vydělat pouhých 24 094. (Avalon820)
  • Nicole Kidman (Sarah Miller) má ve filmu zrzavou paruku, přestože ve skutečnosti zrzkou je. (Dixieboy)

Reklama

Reklama