Reklama

Reklama

Nikita

(seriál)
Trailer
USA, (2010–2013), 51 h 15 min (Minutáž: 41–43 min)

Hrají:

Maggie Q, Shane West, Lyndsy Fonseca, Aaron Stanford, Melinda Clarke, Xander Berkeley, Tiffany Hines, Dillon Casey, Noah Bean, Ashton Holmes, Rob Stewart (více)
(další profese)

Série(4) / Epizody(73)

Obsahy(1)

Byla jednou z nejlepších agentek, ale Divize ji zradila. Zavraždila jejího snoubence. A ona se rozhodla pomstít. Osamocená žena stojící proti tajné vládní organizaci prolezlé korupcí nemá na první pohled příliš šancí, ale skrývá v rukávu pár překvapení, které mohou chod Divize pořádně zkomplikovat. Nikita vyráží do boje, hodlá srazit do kolen ty, kteří ji před lety vycvičili. (Chen)

(více)

Videa (21)

Trailer

Recenze (95)

CANNIBAL 

všechny recenze uživatele

Mizerný seriálový remake, u kterýho vlastně ani nevím, proč se jmenuje Nikita. V základu se spíš blíží seriálu Odpadlík, kde Lamas v roli Reinse taky přijde o svou drahou polovičku a následkem toho se stává psanec, který loví psance. V případě téhle Nikity je to stejný v bledě modrým, přijde o druha a stane se psancem co loví psance - Divizi. Takže v základu opět originálnost je na pendrek. Příšerně se navíc seriál vleče, takže jsem hromadu dílů musel přeskakovat, jinak bych se z toho asi zbláznil a přesto jsem byl pořád v obraze. Často bylo i pokračování snadno předvídatelný. Jen trochu se to zlepšilo až ve čtvrté sérii, ale poslední díl byl nesmyslně překombinovaný. Výběr herců je zde až na Maggie Q taky kapitolou sama osobě. Takže to jednoduše shrnu. Dokoukat se to s přeskakováním dílů dalo, nicméně stačilo mi to opravdu jen jednou. ()

klerik 

všechny recenze uživatele

Presne toto som očakával. ALIAS sa mi páčila o dosť viac (myslím seriál, nie predstaviteľku, Meggie Q je skrátka kosť :-). Nová Nikita mi príde ako klasický akčný seriál z deväťdesiatych rokov. DOLLHOUSE bol síce podobne "štandardný", ale tam bolo čosi navyše, čo upútalo moju pozornosť, aby som si pozrel viac dielov... Radšek ako Nikitu si pozriem prostoduchého ale zábavnejšieho KURIÉRA... ()

Reklama

Drirr 

všechny recenze uživatele

Škoda, že je skoro každý díl nacpaný nelogičnostmi a že scénář vypadá, jak čelní sklo po dávce z kalašnikovu. Jinak je to totiž čistokrevná špionská akce, která tu trochu chyběla a která nepostrádá zábavnost a pěkné dějové zvraty a pointy. Bohužel kromě té akce, která hapruje od fantastické k podprůměrné (řada situací, kdy ty "nezásahy" byl vidět fakt až příliš) a kromě pěkných ženských a sympaťáka s hlasem Batmana nemá moc co nabídnout. Ale na konci první série to jako oddychovka zatím baví. ()

Prochy38 

všechny recenze uživatele

||| Hodnocení po prvním dílu ||| No, tak to je hodně milé překvapení! Na seriál mě teda natáhla kráska Maggie Q a tady svou krásou teda vůbec nešetří. Lehce si pamatuji Brutální Nikitu s P. Wilson a to jsem fakt mohl. Právě jsem zvědavý, jakým směrem povede tento počin. Zatím moc moc dobré. Škoda, že Michael není trochu větší sympaťák. Ale jak už jsem psal Nikita nádherná! Uvidíme, jak dlouho u toho vydržím :). ()

Skleena 

všechny recenze uživatele

Maggie Q je sice zatracene sexy (kdyz si odmyslime ty jeji jednicky :), ale Nikitu bych jí nevěřil ani za mák... i ty soubojový scény mohly být lepší, i když, pravda, tam, kde bojuje někdo jiný než ona, to celkem ujde... Za mě zklamání, na kanadskou klasiku to nemá, byť ani ta nebyla místy "smíchuvzdorná"... ()

Galerie (455)

Zajímavosti (13)

  • Seriál si vypůjčil některé motivy a postavy z kanadského seriálu Brutální Nikita z 90. let. Tři hlavní postavy mají dokonce i stejné jméno. Jedná se o Nikitu, Michaela a Birkoffa. Postava Percyho se v kanadském seriálu jmenovala Šéf (ang. Operations), postava Amandy Madeline. Tajná vládní organizace se nejmenovala Divize, ale Sekce 1 (angl. Section 1). (Shaman::..)
  • V 11. epizóde 3. série sa Nikita predstaví ako agentka FBI Margaret Bishop. Toto meno nie je náhodne. Margaret je skutočné meno herečky Maggie Q a priezvisko Bishop je priezvisko postavy Shana Westa. (challik)
  • Xander Berkeley a Sarah Clarke jsou ve skutečnosti manželé. Společne si zahrali také v seriálu 24 hodin (od r. 2001)f. (Narcis)

Reklama

Reklama