Reklama

Reklama

Sexuální praktiky pozemšťanů

  • USA The Mating Habits of the Earthbound Human (více)

Obsahy(1)

Neviditelní mimozemšťané sledují námluvy mladého páru - hezouna Billyho a sexy Jenny už od trapného prvního setkání v přeplněném nočním klubu, následovaném dalšími schůzkami až k nevyhnutelným obědům u budoucí tchýně. To vše pomalu, ale jistě zavdává mimozemšťanům důvod pochybovat o duševním zdraví lidí a sexuálních praktikách všech pozemšťanů. (Bonton Home Video)

(více)

Recenze (328)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Samička naškrábe numerický symbol na plátek jemné bílé stromové kůry. Doufá, že její obrázek samečka uspokojí." To mohla být tak ukázkově nudná romantická komedie ... kdyby to lidské páření nekomentovali mimozemšťané. Jejich pohled na složitosti lidských vztahů je natolik dokonalý, že se mu lze snad jen smát a samozřejmě s ním i souhlasit. Já se tedy bavil skvěle, úhly zaoblení Electřiných partií si rovněž získaly můj respekt a příště bych prosil pokračování o páření nepřizpůsobivých spoluobčanů. Já vím, že by to byl jen kraťas, ale zmatený mimozemšťan by ho svým komentářem jistě opět vytunil k dokonalosti. ()

LadyDevil 

všechny recenze uživatele

Geniální zábava od začátku až do konce! Styl, jakým je příběh rozmnožování pozemšťanů vyprávěn, úžasný! Postavičky v podobě atletů a překážek představující spermie - naprosto dokonalý! Vylíčení vztahu dvou lidí a jeho průběhu - nedovedla bych si představit lepší způsob, jak to vyjádřit...a ta dávka humoru a nadhledu, s jakým je to všechno natočeno, mi naprosto sedla...a nejlepší je, když si v určitcýh situacích v reálným životě vybavíte jistý scény ze Sexuálních praktik pozemšťanů, to je teprv potom k popukání:-D ()

Reklama

HappySmile 

všechny recenze uživatele

Nebýt toho komentáře, tak by ten film byl úplně o ničem. Tady je vidět, jak lehce s trochou fantazie se dá udělat z naprosto průměrného filmu vynikající snímek, který má šťávu, je originální a opravdu pobaví. Myslím, že by si ostatní filmaři měli vzít ponaučení a taky občas zkusit něco nového a třeba vytáhnou ty svoje romantické komedie z toho klišovitého sterotypu. ()

heyda 

všechny recenze uživatele

Líbí se mi tady český dabing, který namluvil Vladimír Čech. Jde o strašně prostý snímek pojednávající formou dokumentu o tom jak to chodí na radne, při sbližování, při nočních hrátkách atd., což často zní velmi humorně. Originalita a příjemný Čechův hlas dělají z tohoto filmu nadprůměrnou podívanou. :-) ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Bez toho dokonalýho komentáře Vladimíra Čecha by to byla jenom průměrná romantická komedie s několika vtipnými scénami, ale s nim se to pousouvá o třídu výš a je to zábavný, bohužel ke konci s ubývajícím komentářem ubývá i kvalita, ale přesto se mi to moc líbilo a jednu hvězdičku prostě musim přidat za Carmen Electru ()

Galerie (13)

Zajímavosti (1)

  • Inspiraci pro film získal Jeff Abugov po zhlédnutí přírodovědného dokumentu o páření zvířat. (Nathaniell)

Reklama

Reklama