Reklama

Reklama

Sexuální praktiky pozemšťanů

  • USA The Mating Habits of the Earthbound Human (více)

Obsahy(1)

Neviditelní mimozemšťané sledují námluvy mladého páru - hezouna Billyho a sexy Jenny už od trapného prvního setkání v přeplněném nočním klubu, následovaném dalšími schůzkami až k nevyhnutelným obědům u budoucí tchýně. To vše pomalu, ale jistě zavdává mimozemšťanům důvod pochybovat o duševním zdraví lidí a sexuálních praktikách všech pozemšťanů. (Bonton Home Video)

(více)

Recenze (328)

B4TM4N 

všechny recenze uživatele

Sledovat zoufalce Pierce jak hodinu a půl oplodňuje velmi sexy Carmen hraničí až s fyzickým utrpením, zvláště když se za tu dobu člověk ani nedočká nějaké odhalené pikantnosti. Scénář je blbý až hrůza, o hereckých výkonech se snad ani nedá mluvit (samozřejmě kromě spermií a Sperminátora). Zde veskrze vychvalovaný mimozemský komentátor má tak třikrát do hodiny světlou chvilku, jinak ale působí nesmírně repetitivně. Ruku na srdce/ňadro, kdyby v tom nehrála Carmen Electra, tak tu máme Odpad! ()

Jiří K. odpad!

všechny recenze uživatele

...opět ty pseudosexualní scény, kde jsou vidět jen hlavy milenců. Nereálný a předvídatelný scénář seznamování. Povrchní vyjádření vztahů mezi dvěma mladými lidmi. Hloupoučké výkony ve vedlejších rolích. Vyloženě trapné komentáře (v českém dabingu v podání V.Čecha) a vůbec obsah dialogů. Potenciál vyvinuté C.Electry nebyl naprosto využit :) ()

Reklama

dobytek 

všechny recenze uživatele

Zajímavej a docela zábavnej "dokumentární" film o životě jedný samičky a jednoho samečka na planetě Zemi. Ten, kdo vymejšlel ten doprovodnej komentář, byl buď blázen nebo génius. Chvílema jsem se u toho skoro válel smíchy po zemi. Neviděl jsem to v originále, ale komentář Vladimíra Čecha je naprosto dokonalej. Navíc v tom hraje Carmen Electra a Lucy Liu, takže co víc si přát. Akorát ke konci se spíš začal rozvijet nějakej příběh na úkor tý dokumentární stránky filmu a už to nebylo vono. Škoda toho nudnějšího konce. Jinak bych možná dal i 5. ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele

S obrovskou dávkou nadsázky a obrovským (mimozemským) nadhledem nám tvůrci představují partnerské vztahy na naší milované planetě. V úvodu to celé opravdu funguje a je to dost vtipné a trefné. Po první kopulaci to celé značně ztratilo na kráse, nadsázka se kamsi vytratila a do samotného závěru už to bylo takové udýchané a nepříliš záživné. Veškeré moje hvězdičky putují ke skvěle napsanému vypravěči, který to celé odvyprávěl náramně. Věčná škoda, že se celý snímek netáhl v instruktážní rovině a nezachoval si svůj nadhled. Určitě bych šel s hodnocením víc a troufám si tvrdit, že by měl snímek snad i potenciál stát se kultem. Tento snímek by snad mohl posloužit i vyrůstajícím ratolestem namísto pohádek o nadržených motýlcích. ()

chef 

všechny recenze uživatele

Prirovnanie s týmto filmom možno nie je úplne správne, ale osobne ma oslovil omnoho viac ako tento počin. V polovici to už pre mňa stratilo šťavu, stalo sa to predvídatelné a aj ten ospevovaný komentár akosi zovšednel a nevnímal som ho tak ako na začiatku filmu. 65% ()

Galerie (13)

Zajímavosti (1)

  • Inspiraci pro film získal Jeff Abugov po zhlédnutí přírodovědného dokumentu o páření zvířat. (Nathaniell)

Reklama

Reklama