Reklama

Reklama

Sexuální praktiky pozemšťanů

  • USA The Mating Habits of the Earthbound Human (více)

Obsahy(1)

Neviditelní mimozemšťané sledují námluvy mladého páru - hezouna Billyho a sexy Jenny už od trapného prvního setkání v přeplněném nočním klubu, následovaném dalšími schůzkami až k nevyhnutelným obědům u budoucí tchýně. To vše pomalu, ale jistě zavdává mimozemšťanům důvod pochybovat o duševním zdraví lidí a sexuálních praktikách všech pozemšťanů. (Bonton Home Video)

(více)

Recenze (327)

Shit 

všechny recenze uživatele

Bez toho dokonalýho komentáře Vladimíra Čecha by to byla jenom průměrná romantická komedie s několika vtipnými scénami, ale s nim se to pousouvá o třídu výš a je to zábavný, bohužel ke konci s ubývajícím komentářem ubývá i kvalita, ale přesto se mi to moc líbilo a jednu hvězdičku prostě musim přidat za Carmen Electru ()

nascendi 

všechny recenze uživatele

Zaujímavý nápad, ktorý sa však vyčerpá už pri prvom použití a podmanivý komentár Vladimíra Čecha patria k ojedinelým kladom tohto takmer televízneho filmu. Dobrého humoru je tu skromne a pridávať hviezdičky za Carmen Elektru by mi pripadalo nespravodlivé voči ostatným herečkám. Nedokážem si predstaviť, že by som dostal chuť vidieť tento film opakovane. ()

Reklama

bobstock 

všechny recenze uživatele

Klasická romance z diskotéky až na porodní stůl nemusí být tak obyčejná a fádní jak si pozemšťan už miliony let myslí. Mimozemšťané dali úspory dokupy a najali si nejlepšího průvodce s nejlepším hlasem pana Vladimíra Čecha, aby zeleným mužíčkům osvětlil, jak se to s tím naším tekutým transférem vlastně má. Perlička let devadesátých. ´´sameček dokazuje, že žádnou samičku nepotřebuje, provádí opakované pokusy změnit se v hermafrodita a vrhnout svá mláďata sám ´´ :D 75% ()

kenkaku 

všechny recenze uživatele

Tohle je snad první anglicky mluvený film (tedy film kterému rozumím i v originále), kterému skutečně zvedá hodnocení český dabing. Vladimír Čech je geniální. Pojetí vyprávění děje také originální a jedna z komedií kde jsem se opravdu zasmál (protože to bylo vtipné, ne absurdní). Přemýšlím jestli má smysl filmu vyčítat jednoduchý klišé děj... ne nemá. Ničemu to nevadí a neodvádí od vtípků a květomluvy :). ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Mimozemšťané si udělali pěkný dokument o našem životě, začínající na obyčejném seznámení a končící v kostele před oddávajícím knězem podporovaný velice výrazně pozorovatelem a vypravěčem, kterého naprosto dokonale dabuje Vladimír Čech. Bez něj by to asi ani za moc nestálo i když pár scén tam vizuálně je rozhodně nápaditých. Například jsem zjistil jak spermie mají holt dost těžkej život. Pro nás pozemšťany je to komedie, podle mě velice zábavná a vkusná, která neurazí a ani svojí délkou nenudí. Ale nabízí se otázka, zda-li je tento film více komedií než dokumentem, čímž je také koneckonců myšlen. --- Lidské samičky zbožňují příběhy, ve kterých umírá nejlépe hrdinka a nejlépe pomalu. Naopak samečci dávají přednost příběhům, ve kterých zemřou ve vteřině davy. ()

Galerie (13)

Zajímavosti (1)

  • Inspiraci pro film získal Jeff Abugov po zhlédnutí přírodovědného dokumentu o páření zvířat. (Nathaniell)

Reklama

Reklama