Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Humanitární skupinka zdravotníků je na své zpáteční cestě z bývalé Jugoslávie unesena a uvězněna neznámými cizinci. Od této chvíle zdravotní sestra Carol a její dva kolegové mohou jen s hrůzou přemýšlet o tom, co s nimi únosci plánují... (PetriK12)

Videa (4)

Trailer

Recenze (107)

Campbell 

všechny recenze uživatele

Poměrně milé překvapení z Francie. Dnešní Francouzká tvorba se mi nijak zvlášt nelíbí, ono dát na herce litry bláta a plno krve není nic těžkého, takže se spíše nudím. Ale tohle mi sedlo. Sice příběh je klasický kišé o lidech co unášejí jiné lidi kvůli orgánům. Tohle je naštěstí příjemně krátký takže se všechno děje rychle. Není tu nic zbytečnýho. Herci působily příjemně a přirozeně hlavně Franěk a jeho "Já tě mrdat budu" mě dostávalo do kolen. Ale horší to bylo s tím děckem který mě fakt štvalo, nevím proč ho tam tvůrci daly. Nesympatický děcko co jenom čumělo. Gore sice moc nebylo ale to moc nevadilo. Příjemný pokoukání. ()

SonG 

všechny recenze uživatele

Kdyby se stal tento film kultovním, hláška jediného Čecha Ivana Fraňka, který v tomto filmu hraje, by vstoupila do dějin také. Ještěže se tak nestane, protože Caged ani zdaleka nedosahuje kvalit, aby se dostal alespoň do průměru. Upřímně, čekal jsem, kdy se na obrazovce odehraje nějaký fakt velký nářez, protože film k tomu celou dobu měl předpoklady. Když už nic, alespoň jí mohl to tričko strhnout úplně.....to bych pak možná dal o jednu navíc :) ()

Reklama

Mefistofelle 

všechny recenze uživatele

Tak teď nevím. Pokud Captifs měl být exploitation, tak je to nejspíš jeden z těch nejumírněnějších, jaké jsem kdy viděla. Pokud ne, nevím sama kam bych to zařadila a tak to nechám na vás :). Příběh je jednoduchý - zdravotníky na cestě unesou Jugoši a zavřou je do klecí. Když hrdinové zjistí, o co ve skutečnosti jde a že živí by odtamtud nejspíš nevyvázli, snaží se utéct. Velmi prosté, že? Nutno dodat, že ta část, kde jsou hlavní hrdinové zavření v klecích, je strašně zdlouhavá. Z množství záběrů, kde jenom sedí na zemi nebo chodí okolo ve svých celách, se mi velmi záhy začalo chtít spát. Poté, co je hlavní hrdinka odvedena na "sál", jsem trochu zbystřila a čekala, že se konečně něco začne dít. Nestalo se. Naštěstí nějakých dvacet minut před koncem, kdy jsem už byla odhodlána poslat filmu dvě hvězdičky, přišel velmi slušný závěr, který Captifs zachránil. Škoda, že se na tuto část nezaměřili o něco dřív. Takže nakonec jsou z toho tři hvězdičky a u mě ještě jedna pomyslná navíc za česko-ruské hlášky Ivana Fraňka :). ()

LIVINGDEAD 

všechny recenze uživatele

Docela ucházející film. Trošku jsem nechápal, proč byl film založen na phobii ze psů? Totiž před rozzuřenými skákajícími psi by měl strach každý a málokdo by si je šel pohladit! Zajimavostí je, že ve filmu hrál 46-letý český herec Ivan Franěk. A zábavné byly jeho dialogy v českém jazyce cituji":Kde séš? Já tě stejně najdu! Ty děvko, Ty svině jedna, já tě budu mrdat! Mrdat tě budu! Ty drž hubu, za chvilku budu tvůj!.... 50% ()

peiton 

všechny recenze uživatele

POZOR KOMENTÁR MÔŽE OBSAHOVAŤ SPOILERY! A boj o holý život a svoje vnútorné orgány sa môže začať.Prvá polovica veľmi vlažná,až som váhala či ďalej pokračovať,ale potom sa to od druhej polovice zlomilo a zvyšok si vypýtalo svoju daň v podobe dosť hustého a napínavého predfinále.Tí,ktorí majú fóbiu zo psov,by mali s týmto asi menší väčší problém,veď kto by aj nemal pred svorkou zúrivých beštií.Ľudí sa dá akokoľvek odrbať,ale psov neodrbeš.Mali by ste ich v zuboch skôr ako by ste napočítali 1-2-3.Ale kedže sa nachádzame vo filme,tu padli za obeť práve oni.Som rada za to kukuričné pole v samotnom závere,býva veľmi vdačným bojiskom v mnoha prípadoch.Je vari možné,že to prežije opäť žena?Asi sme predsa len silné charaktery. 3/4 hviezdy,kedy 3 je málo a 4 sú veľa. ()

Galerie (13)

Zajímavosti (2)

  • Postava Ivana Fraňka pochází z bývalé Jugoslávie, on však hovoří ve filmu česky. (claudel)
  • Captifs se z velké části natáčelo v Alsasku. (claudel)

Reklama

Reklama