Reklama

Reklama

Ve světě, stále více propojeném díky Facebooku, YouTube, Twitteru a iTunes, prožívá Lola (Miley Cyrus) a její přátelé středoškolské románky, přátelství i první zklamání. Zároveň se snaží vyhýbat svým někdy až příliš autoritativním a technologicky negramotným rodičům. Snímek LOL je autentickým příběhem, který perfektně zachycuje současnou teenagerskou realitu zachycenou velmi zábavnými a upřímnými situacemi ze života matky Anne (Demi Moore) a její dcery. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (282)

pm 

všechny recenze uživatele

Není to prvně, co evropský autor natočil znovu svůj vlastní film pro Američany, škoda jen, že z původní skvělé žensky odlehčené francouzské komedie nám zůstala zbytečná kopie. Prostě z podstaty nesnáším remaky, natož bez přidané hodnoty, ale i tak, mám-li být upřímná, fajn oddechový výplach hlavy s příjemným OST. ()

Guzo 

všechny recenze uživatele

Takové "teen drama" (jiná škatulka mě nenapadla) o vztazích a problémech puberťáků. Jako takové ale vcelku funguje, takže kdo od toho nečeká víc, může být ve finále spokojený. Původní film jsem neviděl a dokonce jsem neměl ani ponětí, že existuje, takže porovnávat nemůžu, ale rád se na něj někdy v budoucnu podívam. ()

Reklama

hansel97 

všechny recenze uživatele

Ten film má docela dobrý scénář, nápad, zpracovaní, všechno. Poměrně dobrý romantický film prozkoumávající i vztahy rodičů a jejich dospívajících dětí. Existuje ovšem jedna jediná věc, přes kterou jsem se nedokázal přenést a tou je afektovanost některých herců. Miley Cyrus, která se tu pokouší hrát, se s afektovaností oproti Hannah Montana sakra krotí, ale i když mi není vyloženě nepříjemná, tak mi jako herečka opravdu nesedí a nesedla a vzhledem k tomu, že s hereckou kariérou nejspíš sekla, už asi nesedne. Ale není to jen ona, tady mi upřímně herecky seděla prakticky pouze Demi Moore a s přivřenýma očima Douglas Booth. A LOL vždyť ona ta Miley není ani hezká, tak proč po ní tolik kluků ve filmu šílelo??? ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Stejná režisérka, stejné postavy, stejné dialogy, ale američtina místo francouzštiny, aby vypasení dyslektici nespálili příliš kalorií kroucením krků při čtení titulků. Jediné pozitivum oproti originálu spatřuji v tom, že sexuchtivá mládež tentokrát na hlavách nosí relativně normální účesy místo půlmetrových kaktusů, ale ani tak jsem stejný film s dokonaleji oduhrovanou mládeží nedokázal dokoukat do konce. ()

PROCESOR 

všechny recenze uživatele

Milí uživatelé! Nikdy neříkej nikdy, ale přesto si troufám tvrdit, že na FB nikdy nebudu. Mimo jiné víte, že všechny fotky a komentáře jsou vlastnictvím FB a i když zrušíte (smažete) svůj profil tak je to jedno, je to v databázi a Vy to nevlastníte, ale FB ano? Potom se přátelé diví, že maj vykradenej byt, když napsali, že jedou na prima dovču od-do a pochlubili se fotečkami, v čem že to bydlí, Nuže k filmu, víceméně tedy spíše více podprůměr, Demi je stále sexy, ale to snímek rozhodně nezachrání. ()

Galerie (49)

Zajímavosti (19)

  • Štáb priebežne zaznamenával počet rozbitých iPhonov, pretože kedykoľvek sa režisérke Lisa Azuelos niečo nepáčilo, hodila mobil o zem. (Arsenal83)
  • Miley Cyrus (Lola) sa v tomto filme splnil sen zahrať si po boku Demi Moore (Anne). (Cherry_Bomb)
  • Douglas Booth (Kyle) sa kvôli svojej postave učil hrať na gitaru. (Cherry_Bomb)

Reklama

Reklama