Reklama

Reklama

Ve světě, stále více propojeném díky Facebooku, YouTube, Twitteru a iTunes, prožívá Lola (Miley Cyrus) a její přátelé středoškolské románky, přátelství i první zklamání. Zároveň se snaží vyhýbat svým někdy až příliš autoritativním a technologicky negramotným rodičům. Snímek LOL je autentickým příběhem, který perfektně zachycuje současnou teenagerskou realitu zachycenou velmi zábavnými a upřímnými situacemi ze života matky Anne (Demi Moore) a její dcery. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (282)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Stejná režisérka, stejné postavy, stejné dialogy, ale američtina místo francouzštiny, aby vypasení dyslektici nespálili příliš kalorií kroucením krků při čtení titulků. Jediné pozitivum oproti originálu spatřuji v tom, že sexuchtivá mládež tentokrát na hlavách nosí relativně normální účesy místo půlmetrových kaktusů, ale ani tak jsem stejný film s dokonaleji oduhrovanou mládeží nedokázal dokoukat do konce. ()

Wiikii 

všechny recenze uživatele

Nejprve si musíme říct, co je vlastně film, k čemu filmy jsou! Ve filmu, si můžete prožít to co v životě ne, sci-fi, akční, western, anime atd.. Co je ale tohle ? Takový "normální" život puberťačky, který je v tomto filmu vyobrazen jako ženské porno aneb krásní muži jsou stydlivý,hodní a sem tam z nějakého se vyklube parchant, naopak ti méně hezcí jsou divní a úchylní. Vše zaobalené do té vzdorující pubertální atmosféry ... A tak nakonec vzniká tahle podivnost zvaná LOL. + ještě bych dodal, že herci jsou s těží průměr jakož to i kamera, scénář vlastně téměř vše. .... HODNOCENÍ: 15% (1*) ()

Reklama

Fr 

všechny recenze uživatele

,,MÉ JMÉNO JE LOLA, ALE KAŽDÝ MI ŘÍKÁ LOL....“ /// Jsou mladí, zkouší milovat, žít a bavit se. Hodně teen, hodně muziky - asi proto, že maj kluci kapelu (bohužel jí jde hodně mimo mě), samej zamilovanej smajlík a Demi Moore, která má nasrat nás stárnoucí kretény, kteří se rozhodnou rozpomenout na mládí. Holky se zamilujou, kluci (možná) strčej ruku do trenclí a my starší ….budem mít pocit, že to plyne nějak pomalu (i když uznávám, že mě ten vejlet do Paříže lehce pobavil). Komplikovanost dívčí duše (aneb rok ze života teenagera) – místo muzikálu jen obyčejný lásky ze střední – kurva, já chtěl původně vidět francouzskej originál. ,,JE DOBRÉ MILOVAT NĚKOHO TAK, AŽ TO BOLÍ“. No a co myslíš ty? (tak třeba já…. já už mám ten originál u prdele.) P.S.: Ty 3* berte s rezervou, někdy se prostě vyplatí čumět na filmy pro mladý s mladejma (stejně jako vzpomínat na pracovní úspěchy se starejma). /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Nevím, kdy holky můžou píchat na školních záchodcích. 2.) Luštím záhadu, jestli by Demi Moore mohla hrát holku ze střední (no vo fous, ale ty záchodky….). 3.) Zjistím, že do Paříže nemám jezdit se starou, ale se školou. 4.) Chcu bejt nejlepší máma na světě (jak říkám nic pro chlapy). 5.) Chcu píchat Hannu Montanu (nechcu se opakovat, ale jak říkám - nic pro chlapy). 6.) Thx za titule ,,Just.m3“. /// PŘÍBĚH *** HUMOR ** AKCE ne NAPĚTÍ ne ()

OG_Swifty odpad!

všechny recenze uživatele

No tak tohle považuju za další z řady extra blbostí pro nevim koho... teenagery? Teenagery v USA? Asi ano, kde jinde by se mohl chytit film s Miley Cyrus v hlavní roli. Téma spojení světů teenagerů obklopených sociálníma sítěma a vším ostatním k tomu patřícímu (ano, včetně DROG!!) se světem dospělých a z toho vyústěný výsledek filmu mi teda ocas nepozvedlo, Miley Cyrus nesnáším a možná i proto mi přišla celá její role a (ne)herecký výkon jako shit ala Dawsonův svět a Douglas Booth se hodí spíš do gay porna - ale takovýhle slaďoušci asi k filmům s Miley Cyrus patří... Kupodivu mě srala i Demi Moore v roli matky, jejíž veškeré chování mi přišlo dost iracionální.. Prostě shit. ()

Guzo 

všechny recenze uživatele

Takové "teen drama" (jiná škatulka mě nenapadla) o vztazích a problémech puberťáků. Jako takové ale vcelku funguje, takže kdo od toho nečeká víc, může být ve finále spokojený. Původní film jsem neviděl a dokonce jsem neměl ani ponětí, že existuje, takže porovnávat nemůžu, ale rád se na něj někdy v budoucnu podívam. ()

Galerie (49)

Zajímavosti (19)

  • Miley Cyrus (Lola) sa v tomto filme splnil sen zahrať si po boku Demi Moore (Anne). (Cherry_Bomb)
  • Štáb priebežne zaznamenával počet rozbitých iPhonov, pretože kedykoľvek sa režisérke Lisa Azuelos niečo nepáčilo, hodila mobil o zem. (Arsenal83)
  • Promítání snímku bylo povoleno pouze ve 23 zemích. (chelseaman22)

Reklama

Reklama