Reklama

Reklama

Ve světě, stále více propojeném díky Facebooku, YouTube, Twitteru a iTunes, prožívá Lola (Miley Cyrus) a její přátelé středoškolské románky, přátelství i první zklamání. Zároveň se snaží vyhýbat svým někdy až příliš autoritativním a technologicky negramotným rodičům. Snímek LOL je autentickým příběhem, který perfektně zachycuje současnou teenagerskou realitu zachycenou velmi zábavnými a upřímnými situacemi ze života matky Anne (Demi Moore) a její dcery. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (282)

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

francouzský originál neznám,takže nemám možnost srovnání,nicméně tohle není nic víc,než klasická a neškodná teen romanťárna která nikterak nenadchne (ale na druhou stranu zase vyloženě neurazí).Kdyby mi bylo o pár let míň asi bych skákal radostí do vzduchu,takhle je to průměr na jedno podívání...50% ()

CrownThomas 

všechny recenze uživatele

Tak tohle je fakt těžkej průser......Tento film mě pouze utvrzuje, že ty "pubertální romantické " filmy fakt nemám rád...snad jen vyjímka American Pie 1-4, ale jinak je nevyhledávám....No....zatímco ve filmu Poslední píseň mě Miley Cyrus řekněme nevadila, ale naopak mi byla i sympatická, v LOL jsem ji fakt nemohl vystát, nevím proč, ale vždy když se objevila na scéně, chtěl jsem to vypnout....Jinak k filmu.....průměrný, předvídavý bez náznaku něčeho smysluplného......Tak tohle ne, díky.....Odpady! moc nedávám, jenom když nejdem schopen se na film dodívat, tady jsem to tak tak ustál... ()

Reklama

nash. 

všechny recenze uživatele

A máme tu dokonalý americký kopírák. Američanům asi ještě nikdo neřekl, že existuje dabing, který problém s cizím jazykem vyřeší mnohem snadněji. Navíc bez nutnosti vyměnit hezkou a sympatickou Christu Theret za protivnou a nehezkou Miley Cyrus, která, chválapánubohu alespoň za to, zatím ještě nevyplazuje jazyk jako Gene Simmons a nevystrkuje na každého zadnici. Jinak není moc co řešit. Děj i většina scén jsou okopírovány do posledního slova a nejmenšího detailu. Něco je přehlednější vež v původní verzi a něco méně, něco je vtipnější a něco méně a kdo neviděl originál, klidně s tímhle vystačí. I když je to vlastně jen náhražka. Pokud by se někdo rozhodovoal, které verzi dá přednost, radil bych spíš tu francouzskou. Přece jen je v mnoha ohledech lepší. ()

pm 

všechny recenze uživatele

Není to prvně, co evropský autor natočil znovu svůj vlastní film pro Američany, škoda jen, že z původní skvělé žensky odlehčené francouzské komedie nám zůstala zbytečná kopie. Prostě z podstaty nesnáším remaky, natož bez přidané hodnoty, ale i tak, mám-li být upřímná, fajn oddechový výplach hlavy s příjemným OST. ()

Dever 

všechny recenze uživatele

// Distribútor: Lionsgate // Počet premietajúcich kín v USA: 7 // Otvárací Víkend USA: $46,500 // Podľa väčšiny je film napísaný a zrežírovaný čiste pre teenagerov ženského pohlavia. Čo je celkom zaujímavé, pretože som chlap a neuveríte, ale mne sa to páčilo. Možno je to tým, že k spokojnosti z filmu nepotrebujem veľa...... Francúzsku verziu som nevidel, tak nemám čo porovnávať, ale táto verzia mi prišla v celku jednoduchá a sympatická.... 70%. ()

Galerie (49)

Zajímavosti (19)

  • Ve filmu zazní skladba "The Big Bang" od Rock Mafia, v jejímž videoklipu shodou okolností hraje Miley Cyrus, představitelka Loly. (Reesam)
  • Štáb priebežne zaznamenával počet rozbitých iPhonov, pretože kedykoľvek sa režisérke Lisa Azuelos niečo nepáčilo, hodila mobil o zem. (Arsenal83)
  • Príbeh sa odohráva v Chicagu, no nakrúcalo sa v Detroite. V jednom zábere je jasne vidieť Renaissance Center (RenCen), čo je skupina siedmych mrakodrapov v Detroite. (katherine.)

Reklama

Reklama