Reklama

Reklama

Ve světě, stále více propojeném díky Facebooku, YouTube, Twitteru a iTunes, prožívá Lola (Miley Cyrus) a její přátelé středoškolské románky, přátelství i první zklamání. Zároveň se snaží vyhýbat svým někdy až příliš autoritativním a technologicky negramotným rodičům. Snímek LOL je autentickým příběhem, který perfektně zachycuje současnou teenagerskou realitu zachycenou velmi zábavnými a upřímnými situacemi ze života matky Anne (Demi Moore) a její dcery. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (282)

tarponko 

všechny recenze uživatele

Za ten svet neviem pochopiť ako mohol vzniknúť nápad na točiť film na základe existujúceho scenáru s rovnakými postavami a dialógmi. Jediná zmena oproti originálu tu sú herci. Ani neviem ako si to mám vysvetliť. U mňa vyhráva rozhodne verzia z roku 2008. Pôvodne, po tom ako som zhliadol aj originál, som chcel dať zo zúrivosti odpad ale myslím že ma zachránil fakt, že som "túto verziu" videl ako prvú.... ()

pm 

všechny recenze uživatele

Není to prvně, co evropský autor natočil znovu svůj vlastní film pro Američany, škoda jen, že z původní skvělé žensky odlehčené francouzské komedie nám zůstala zbytečná kopie. Prostě z podstaty nesnáším remaky, natož bez přidané hodnoty, ale i tak, mám-li být upřímná, fajn oddechový výplach hlavy s příjemným OST. ()

Reklama

Lamiczka 

všechny recenze uživatele

Lola zjistila od svého chlapce, že ji o prázdninách podvedl. Takže logicky rozchod. Lola se zamiluje do nejlepšího kamaráda svého ex-chlapce. Trošku trapas, ale mohlo by to vyjít. Než se dají dohromady, Lola zjistí, že ji nejspíš láska jejího budoucího života podvedla. Hysterčí a půl roku se na něj skoro ani nepodívá, i když ho stejně pořád miluje. Pozor, v 2. semestru (chcete-li pololetí) zjišťuje, že je vše jinak a ona může dát průchod svým citům. Konec, zvonec, láska jako trám, milujme se (hlavně bezpečně) a v mezičase se snažte být jako hodně cool a in. Situační romantická rádoby komedie, která na chlup kopíruje francouzský originál z roku 2008 (schválně jsem na něj mrkla a fakt, naprosto stejný!). Je to trapné. Navíc je to americké, takže všechna patnáctiletá děcka jsou krásná, hubená a vystajlovaná, vlastní nejnovější telefony a notebooky a celý je to jak ze sna průměrného teenagera, který si může o všem leda tak nechat zdát. Ty děcka v hlavních rolích jsou naprosto mimo, celý scénář, když už není okopírovaný, tak je fádní, nudný a hlavně nemá žádnou hodnotu. Vůbec nechápu, jak se taková herečka, jako je Demi Moore, mohla nechat upsat k takové blbosti. Budiž to ku prospěchu filmu, protože její sexappeal a přirozená krása je snad to jediné, na co se dá pořádně koukat. Takže jen aby bylo jasno, pointou filmu je vztah dospívající dcery a matky, která si neuvědomuje, že její dcera již není malá holčička. Po řadě nedorozumění nejen mezi matkou a dcerou, ale i mezi zamilovanými teenagery, se všichni mají rádi a všechno dobře dopadne. Jedno velké - lol. ()

Wiikii 

všechny recenze uživatele

Nejprve si musíme říct, co je vlastně film, k čemu filmy jsou! Ve filmu, si můžete prožít to co v životě ne, sci-fi, akční, western, anime atd.. Co je ale tohle ? Takový "normální" život puberťačky, který je v tomto filmu vyobrazen jako ženské porno aneb krásní muži jsou stydlivý,hodní a sem tam z nějakého se vyklube parchant, naopak ti méně hezcí jsou divní a úchylní. Vše zaobalené do té vzdorující pubertální atmosféry ... A tak nakonec vzniká tahle podivnost zvaná LOL. + ještě bych dodal, že herci jsou s těží průměr jakož to i kamera, scénář vlastně téměř vše. .... HODNOCENÍ: 15% (1*) ()

Ev.D. odpad!

všechny recenze uživatele

LOL aneb Strach a Hnus z USA. Kamarádka mě hodně dlouho nutila at se na to podívám jen co jsem viděla že v tom hraje Miley Cyrus mi bylo jasný ,že to nechci vidět ,ale přece jen sem se rozhodla podívat a upevnit si můj názor že ji nesnáším. První scéna s ní a začalo se mi dělat špatně ,protože ta scéna byla fakt divná, připadala mi že jsou na drogách a výraz ,,Loly" tomu dost naznačoval , takže jsem popřeskakovala většinu scén ,protože se na to nedalo dívat. Jedna velká reklama na všechno možný. Dala bych tak 0,4 hvězdičky za Demi Moore ,ale tady nemá vážně co dělat, má na lepší filmy. A jak jsem řekla tohle dílo mě ujistilo ,že Miley Cyrus vážně nesnáším a po tomhle ještě víc. Určitě bych napsala na obálku tohoto DVD : ,,Varování: osobám se slabou povahou se nedoporučuje, může mít katastrofální následky!" ODPAD! ()

Galerie (49)

Zajímavosti (19)

  • Počas natáčania si Douglas Booth vypestoval závislosť na mrkve, pretože ju žuval, keď bol nervózny. (Arsenal83)
  • James (Jay Hernandez) jezdí na motorce značky Ducati. (Claude Speed)
  • Počas prehliadky obchodu s hudobnými nástrojmi v Paríži je pri gitare ceduľa s nápisom No Stairway to Heaven, čiže sa nesmie hrať pieseň hardrockovej formácie Led Zeppelin a zároveň najhranejší gitarový riff všetkých čias. Veľké množstvo hudobníkov si pri výbere gitary skúša práve tento riff. (mackyns)

Reklama

Reklama