Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Julia se vrací za svou sestrou Sarah, která po neúspěšné operaci stále trpí degenerativním onemocněním očí. Po příjezdu je zdrcena informací, že Sarah spáchala sebevraždu. Julia ovšem nevěří, že by si její sestra i přes své problémy vzala život a je pevně rozhodnuta zjistit pravou příčinu její smrti, ale čím hlouběji Julia pátrá, tím častěji je svědkem temných zjevení... (PetriK12)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (360)

genetique 

všechny recenze uživatele

Európske horrory už tradične potvrdzujú dominanciu pred americkými. V španielskej produkcii sa im darí obzvlášť a tento to len potvrdil. Aj napriek tomu, že film spadá do kategórie vrah(mačka)-obeť(myš) bez nejakých extra prevratných myšlienok, tak dej mi prišiel neskutočne atraktívny. Moju pozornosť si získal hneď od začiatku a musím zatlieskať scenáristovi, pretože napriek pomerne jednoduchej zápletke dokázal príbeh obohatiť o množstvo zvratov, nápadov a vychytáviek, ktorý ho spravili zaujímavým a netuctovým. Pár nezrovnalostí súviasiacich s príbehom vôbec nenarušili celkovú celistvosť tohto filmu, ktorú dotvárali najmä pevná ruka režiséra a neskutočné herecké výkony. Hlavná postava ako i záporák sa zablysli v jedných z najlepších výkonov v tomto type rolí. 85%. ()

Cappuccino 

všechny recenze uživatele

Skutočne napínavý thriller plný mnohých inovatívnych prvkov, ktoré len tak hocikde nevidíte (zámerne neukazovanie tvárí všetkých podozrivých bolo bezchybné). Neuveriteľne ma fascinovalo, ako sa filmári vedeli hrať s mysľou diváka. Niekedy si myslíte, že je oným páchateľom henten, potom zas ten, následne ona a niekedy dokonca zlo hľadáte aj v čomsi nadprirodzenom. Pravda je však vcelku jednoduchá, no o to viac odzbrojujúca. Snímke azda možno vyčítať len občasné nelogické kroky postáv a podľa môjho názoru zbytočné romantické prvky. ()

Reklama

Happens 

všechny recenze uživatele

Nikdy už z hlavy nedostanu tu scénu z dámských šaten, jak najednou nevidomé viděly víc než vidomé. Mráz po těle ještě teď. Vyvrcholení zápletky, celková gradace, všechno tak navazující a zachovávající autentičnost, byť se jedná o přemrštěný horor. Neskutečná práce s pouhopouhou myšlenkou o přehlíženém muži. ()

verbal 

všechny recenze uživatele

Juliiny oje jsou opravdu luxusní! Celý film jsem si ji představoval v různých "hereckých" polohách a musím říct, že ač je již nepatrně za zenitem a bude mít asi kapku sjetý dezén, mít možnost zahrát si s ní na slepou bábu, tak neváhám ani vteřinu! Seňor Morales mrštně uhnul americkému patosu, graciézně píchl býka mezi lopatky a na světě je kulantní thriller, po kterém budu se sadistickým zájmem sledovat chcípající pokusy zámořské provenience. Katalogová MILF v hlavní roli je už jen třešničkou na dortu a já se nehodlám tvářit, že neumím do pěti napočítat. ()

gogo76 

všechny recenze uživatele

Výborný thriller s hororovým nádychom. Španielom tieto veci vychádzajú, spomeniem výborný thriller El Cuerpo alebo horor Sirotčinec, v ktorom hrá rovnako ako v tomto filme skvelá Belén Rueda. Film má neskutočne silnú atmosféru, ktorá vás vtiahne do deja a nepustí až do samého záveru. Je tu niekoľko zvratov a do poslednej chvíle divák háda, kto je ten záhadný muž. Niektoré scény sú doslova hororovo mrazivé a aj niektoré čistokrvné horory môžu takúto atmosféru len závidieť. Nie je to film, ktorý by prepisoval dejiny filmu, ale vtiahol ma do deja tak, že mu jednoducho musím dať plný počet. 100%. ()

Galerie (49)

Zajímavosti (3)

  • Jedná o další horor produkovaný slavným režisérem Guillermem del Torem. Právě on si vyžádal na základě předchozí úspěšné spolupráce na snímku Sirotčinec (2007) Belén Ruedu v hlavní roli a kameramana Óscara Faura. (dex2man)
  • Belén Rueda si v tomto snímku zahrála dvojroli obou sester - dvojčat Julie i Sáry. (dex2man)

Reklama

Reklama