Reklama

Reklama

Knights of Badassdom

Trailer 1

Skupinka zapálených larpových (Live Action Role-Playing) hráčů prožívá fantasy světy především ve své mysli a na akcích, kde si s ostatními hrají na hrdiny. To se ale změní v okamžiku, kdy omylem vyvolají z podsvětí succubu. Následky, se kterými se budou muset vypořádat, jsou reálnější, než si kdy dokázali představit.
Komedie Joea Lynche je splněným snem geeků a larperů nejen díky své zápletce, ale i hereckému obsazení. Mezi protagonisty hlavních rolí totiž najdeme taková jména jako Ryan Kwanten (True blood), Summer Glau (Firefly) nebo Peter Dinklage (Hra o trůny). (Drirr)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (76)

Helo 

všechny recenze uživatele

V podstatě přesně taková kravinka jakou jsem očekával a na jakou jsem těšil. Je jasné, že tenhle film, stejně jako například sérii filmů The Gamers, obyčejný člověk nemající zalíbení ve fantasy a rpg nedocení, ale pro člověka jako já je to skvělá zábava na odpoledne prošpikovaná slušnými vtípky a hláškami, odkazy na klasiky (What the frak!), parádní hudbou a herci, kteří si to absolutně užívají. ()

HAL 

všechny recenze uživatele

Že jde o švihlou komedii je jen marné zdání, ve skutečnosti je to amatérsky natočená gore vyvražďovačka s výpravou na úrovni seriálů devadesátých let, zasazená do jakože-parodie na LARP prostředí... a ve které se nějakým strašným omylem ocitli Peter Dinklage, Danny Pudi a nepříjemně zestárlá Summer Glau. Nezajímavá nuda s celkem fajn hudbou. 4/10 ()

Reklama

giovanni3 

všechny recenze uživatele

Na tento film jsme se těšil z mnoha důvodů. Jednak, zde mělo jít o metalovou hudbu, LARP (nehraji ale je zajímavý), žánr filmu a v neposlední řadě pohlednou Summer Glau. Výsledek je bohužel ve všech ohledech dosti rozporuplný. Metal tu hraje, ale, pro mne, ne moc kvalitní a ještě se tu hází, že hrdinova kapela hraje black metal, či dokonce doom metal a zatím nehráli ani jedno z toho a to ani zdaleka. LARP část byla fajn. Žánrem to sedělo a Summer byla krásná. Efekty byly dosti průměrné a on ani ten děj nebyl bůhví co... Ona ani ta potvora se nechovala Succubus (viz zabití té holky, či na záchodech), jednou to byl spíše Incubus a jindy zas "obyč zaiják". Ten přerod se též příliš nepovedl.. Zvažoval jsem pouhou 1*, ale přihmouřím oči a dávám 2z5. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

LARP pojaté až moc skutečně, až moc krvavě, ale jako komedie. Nemá to kvality "Tuckera a Dala", myslím kvality komické, ale je to docela zábava. Hudební složka je nařachaná, postavy jsou docela fajn tupé, a i když vám LARP nic neřekne, jsou zde momenty, které vás mohou dostat. Triková stránka je dobrá, ale určitě ne výborná. Tak je to i s celým filmem. Vtip tu je, ale žádný, který vás položí na záda. Víc vtipů a byla by to naprostá paráda. ()

Fordzy 

všechny recenze uživatele

Dinklage vládne!!! Prvních 40 minut zábavná "LARPovina", hlavně díky slovutnému Dinklageovi. Spoiler: Poté co se Dinklage odporoučí do říše mrtvých, se z filmu stává nepřílíš zábavná vyvražďovačka, plná levného gore. Celému filmu hodně pomáhá skvělý metalový soundtrack od mistra McCrearyho. Potěší i přítomnost sličné Summer Glau. 55% ()

Galerie (22)

Zajímavosti (3)

  • Režisér Joe Lynch se od filmu distancoval poté, co studio IndieVest film odložilo a přestříhalo. (Hal_Moore)
  • Herci hlavních rolí před natáčením absolvovali sezení o LARPu, přičemž nejúspěšnější byl Peter Dinklage. (Amarria)
  • Natáčelo se v červenci 2010 v okolí Spokane, druhého nejlidnatějšího města státu Washington. (Hal_Moore)

Reklama

Reklama