Reklama

Reklama

Alvin a Chipmunkové 3

  • USA Alvin and the Chipmunks: Chipwrecked (více)
Trailer 1

Dave, Chipmunkové Alvin, Simon, Theodore a Chipettky Brittany, Jeanette a Eleanor se rozhodnou dopřát si dovolenou na obrovské zaoceánské lodi. Dave na palubě objeví svého bývalého šéfa, který tu pracuje jako bezpečnostní agent v plyšovém převleku za ptáka. Chipmunkové a Chipettky vyrazí pozorovat dění na lodi a přitom předvádějí pořádné vylomeniny. Brzy jsou přistiženi posádkou a kapitán Dava varuje, že pokud se to bude opakovat, mohou počítat s tím, že je vysadí na nejbližším možném místě. Dave se o novou informaci podělí s ostatními, ale ti si z varování nic nedělají. Už za chvíli vymýšlí další vylomeniny a rozhodnou se pohrát si s dračím rogalem. To brzy i s veverkami odletí z paluby na volné moře a o průšvih je rázem postaráno. Dave s Ianem se vrhnou do mořských vln, aby je zachránili. Chipmunkové přistanou na ostrově, k němuž brzy doplavou i oba zachránci. Netuší, že je čeká velké dobrodružství, které by na lodi nezažili. (TV Nova)

(více)

Videa (24)

Trailer 1

Recenze (117)

BeranSon 

všechny recenze uživatele

Oproti otřesné dvojce to jde, je vidět, že tvůrci se chtějí posunout dál a tak vymýšlejí čím dál tím pestřejší zápletky. Prostředí ostrova sedělo všem zúčastněným. Jason Lee zkrátil sestřih, krapánek zhubl a opět tahal film ke dnu. Je celkem kýčovitý a moc neumí prodat svojí práci, ale nijak nevyčnívá, protože všechno ostatní charaktery (hlavně ty lidské) jsou bídné taky. - 4/10 - ()

Deftie odpad!

všechny recenze uživatele

Keď letíte lietadlom a pustia vám nejaký film, tak ho pozeráte, či chcete, alebo nie. Toto boli prvé príšerky tohto druhu, ktoré som mala možnosť vidieť, takže nemôžem porovnávať. Avšak toto bolo dielko, ktorému chýbalo akékoľvek napätie, sranda, apod. Prosím, pre vlastné zdravie, vyhýbajte sa mu na kilometre ďaleko. ()

Reklama

Payushka 

všechny recenze uživatele

Pokud jste alespoň ochotní přijmout trochu dementní příběh, pořád vás můžou odrovnat písničky. Šmoulové měli aspoň docela zábavné texty (Jája!), tady jde jen o prosté zrychlení zpěvu. Kdo si myslel, že Lady Gaga nemůže znít hůř, má tu malé překvapení. Kdyby v Chipmuncích nebyl i pelikán, asi bych tyhle Vánoce nepřežila. ()

eraserhead666 odpad!

všechny recenze uživatele

Já tedy jako chápu, že je to pro dětskou cílovku a můj vlastní syn to má rád a tenhle díl považuje za nejlepší, ale je spousta dětské filmové tvorby, která je prostě dobrá. Tohle ne. To je tak neskutečně debilní, trapný a nudný film, že jsem v tomhle ranku už hodně dlouho podobný neviděl. Že z nějakého záhadného důvodu chipbuchty mluví slovensky by mi nijak nevadilo, kdyby jim ale bylo rozumět, což dost často nebylo. Tanečky a zpěvy byly prostě k zblití (honem si musím pustit nějaký bollywood, abych si spravil chuť), zápletka o hovně, postavy veskrze nesympatické (ta jeblá trošečnice měla být jako co? - Jasonu Lee jsem to docela i přál, vždycky mi připadal tak slabý a nezáživný, že se hodí jen pro role v podobných filmech). Jsem rád, že mě syn nenutí dívat se na ostatní díly. Tohle byl čistý terror. ()

Nach 

všechny recenze uživatele

Stále ta samá nuda. Jediné zlepšení zde je v tom, že je jinak pojatá linka hlavního záporáka, který zde vlastně chybí, co ze závěru můžu usuzovat. Postavy jinak nezajímavé. Logika shořela kdesi uvnitř vulkánu před začátkem filmu a těch pár songů již mi také úsměv nevykouzlí. Takže vážená partičko Chimpunků a Chipettek, je to na hranici jedné až dvou hvězd. 45% ()

Galerie (47)

Zajímavosti (8)

  • Justin Long, dabér Alvina, často během nahrávání ztrácel hlas, jelikož každý dialog museli dolaďovat, aby hlasy zněly více přirozeně. (272827)
  • Jason Lee, který propůjčil hlas Daveovi, označil toto 3. pokračování za nejzdařilejší. (ČSFD)

Reklama

Reklama