Reklama

Reklama

Cesty domů

(seriál)
Rodinný / Drama
Česko, (2010–2015), 345 h 15 min (Minutáž: 51–67 min)

Hrají:

Alois Švehlík, Miroslav Etzler, Petra Horváthová, Milan Bahúl, Petr Konáš, Ladislav Hampl, Miluše Šplechtová, Jan Zadražil, Stanislav Havrda (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(4) / Epizody(359)

Obsahy(1)

Nová moderní rodinná sága Televize PRIMA autorů Barbary Bulvové a Jana Coufala v režii Jiřího Adamce zavede diváky mezi dvě znepřátelené rodiny. Cesty domů vyprávějí silný emocionální příběh o jejich nepřátelství. O nepřátelství na život a na smrt. Kořeny rodové nenávisti sahají do temné minulosti; příběh, který se divákům otevírá, se ale odehrává právě teď… (TV Prima)

(více)

Recenze (220)

rakovnik odpad!

všechny recenze uživatele

"Honza s Vejnarem jsou u obecné kriminálky sotva týden a už zasahují proti muži, který týrá svou ženu. Vejnar při akci koupí jednu do nohy z mužovy vzduchovky. Bára má o Honzu strach. Do Hradiště přijíždí pražská státní zástupkyně Ivana Pánková a její syn Dan. Jedou za Jiřím Pánkem, manželem a otcem. Dan má průšvih - uspal svou přítelkyni a provedl jí potrat. Vyhlašují se výsledky výběrového řízení na primáře. Kdo zvítězí - Ríša nebo Vencl?" (Zdoj: TV Pohoda, 5/2012) Kdo tento mozkodlab proboha sleduje? ()

Gilli 

všechny recenze uživatele

První díly byly velmi slibné ,to postupné odkrývání důvodu nepřátelství dvou rodin bylo napínavé. S přibyvájícimi díly to už začalo být slabší. Dějové zvraty dost předvidatelné.Například už od začátku mi bylo jasné že se Romeo (Šimon) a Julie (Venda ) dají do hromady . Dialogy místy až trapné,divák lehce uhádne dopředu co kdo řekne. Herecké obsazení celkem dobré ale ani herci jako je Dolanský nebo Švehlík tam toho k hráni moc nemají.Ptačková- Vitazková tam nehraje vůbec jenom odříkavá text.(Připadá mi ve všech rolích stejná). Trochu to oživila nová postava T.Hlavačka v podáni Martina Pisaříka . A skvěla Taťjana Medvecká . Mezi českými seriály patři mezi ty zdařilejší,pokud to nebudou moc natahovat pak se to může jen zhoršovat jako třeba Ordinace v růžové zahradě.--po půl roce Stalo se to čeho jsem se obávala začali to natahovat a je to čím dál horší. Další postřeh po 80 dílech je opravdu vidět, že ten scénář píše víc lidí a začíná se jim to vymykat z ruky. Tak si vymýšlejí nehorázné blbosti. Hrůza třeba to s tím jak se ten pachatel vrátí na místo činu , nebo jak nám předkládají jestli to není Martin někam odchází zrovna, když ti dva číhají ve vile přitom každý už stoktát viděl v upoutávkách kdo je vrah!..Jestli to tak půjde dál budu muset ubrat na hodnocení .Už se na to dívám jen kvůli Pisaříkovi a Smutné. Teď/nor 2012) už se na to nedá dívát vůbec nejvíc mně vadí to vyměňování herců s Novou je to jen o komerci dějově to už je o ničem! ()

Reklama

WANDRWALL 

všechny recenze uživatele

Seriál se chytil u jistého publika, takže nepochybně si zaslouží jednu hvězdičku za to, že diváky má. A jak tak vidím, tak má i hodně hodnotících uživatelů, což se nepodaří ani nějakému solidnímu a dobře řemeslně udělanému filmu. A to je pro mě důkazem, že divák si umí užít i seriál, který ale dost uživatelů hodnotí jako nevydařený. ()

LION-MR.T odpad!

všechny recenze uživatele

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ ()

kulyk odpad!

všechny recenze uživatele

Prý se na ČSFD občas dívají i producenti, aby hledali inspiraci a otestovali momentální výkyvy diváckého vkusu. Mám tedy pro ně jistý vzkaz: jděte do prdele, svině svinutý. To poslední, co národu chybí, je další unylý blábol s plešaťícím zlitošem Etzlerem! Vypadá to, že většina dementnějících obyvatel této uplakané zemičky je plně spokojena s každodením vymýváním mozku růžovejma ordinériema, cestama do piči nebo pojišťovnama ulic, náměstíček a návsí. Podepisujete se tedy vědomě pod mizerný osud budoucích degenerací, neboť vlezou i díky vám do světa, v němž v práci otročící rodič po hektickém dni poskytne plodu tak maximálně informace a poučení o hovně. Lidi, fakt na to nemusíte čumět, není to povinný! To se vám nesevře žaludek i při náhodném zaslechnutí znělky tohoto a podobných televizních trapasů? ()

Galerie (110)

Zajímavosti (21)

  • Při každé scéně bylo v ateliéru nataženo přes 150 metrů kabelů. (M.B)
  • V seriálu se poprvé před kamerou potkal Pavel Soukup se svou dcerou Patricií. Jejich postavy jsou stejně jako ve skutečném životě otec a dcera. (Olík)

Související novinky

Podzimní televizní boj

Podzimní televizní boj

13.08.2012

Skromný český televizní píseček se dočká zanedlouho dalšího boje o sledovanost, především na poli komerčních seriálů. Dvě nejsilnější komerční televize vsadily na školní prostředí (TV Nova seriálem… (více)

Reklama

Reklama