Reklama

Reklama

Původně Britská televizní show, kterou vysílá v oficální licenci v kooperaci TV Prima (ČR) a TV JOJ (SR). Účastníci soutěže zde předvádí svůj talent, který se může týkat od tančení, zpěvu, přes žonglování až po třeba akrobatickou show. Úkolem je zaujmout porotu a diváky a postoupit do dalšího kola, případně celou soutěž vyhrát, za což vítěze čeká odměna ve výši 2,5 milionu Kč, angažmá v Las Vegas a případnou nominaci do celosvětového finále Got Talent. (Kratoc)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (398)

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Znova začal ďaľší z veľkých súbojov komerčných televízií o gaučového diváka. Dokonca veľký federatívny súboj. Česi a Slováci hľadajú talent. Na jednej strane stojí Markíza s Novou so svojou „Talentmániou“ a proti nim TV JOJ a Prima s konkurenčným projektom „Česko Slovensko má telent“. Druhí menovaní to jasne vyhrali. Vybrali rešpekt vzbudzujúcu porotu, zvolili atraktívne prostredia, majú omnoho zaujímavejších súťažiacich, kvalitných moderátorov, výborné technické a štedré finančné zabezpečenie. Keďže som „Talentmániu“ označil ako odpad, tak tým pádom musím show „Česko Slovensko má telent“ oceniť aspoň troma hviezdičkami. *** ()

SG_ever 

všechny recenze uživatele

To hlavní co mě tady irituje jsou situace, kdy si dovolí na pódium pustit někoho, kdo to nemá v hlavně 100% v pořádku a navíc je postarší a od diváků sklidí pískot. To je prostě nevkus nevkusu, ale jinak velice svěží. Jan Kraus je borec a dvojice moderátorů je nesmírně sympatická. Uvidím, jak se to bude vyvíjet dál, ale zatím to vypadá na jasné vítězství PRIMY. (70%) ()

Reklama

flawi.f 

všechny recenze uživatele

Pyco - nejvíc sexy chlap, kterého jsem kdy na televizních obrazovkách viděla :-) .... jinak co se týče pořadu, tak divadelní kola měla šťávu a já se opravdu bavila. Zlom nastal s příchodem semifinálových kol, která jsem vnímala jako nepovedená a mnohokrát i nudná. Čas od času to zachránili někteří účinkující (Richard Nedvěd, The Pastels). ()

Fevas 

všechny recenze uživatele

Je to lepší než Talentmánie? Určitě. Dokáže se to aspoň trochu vyrovnat originálu? To už moc ne. Takže když si to shrneme, první řada byla úžasná, nemohla bych si stěžovat. Ale v druhé řadě se něco změnilo... a to něco mi tam hrozně vadilo a pokud se to objeví v třetí řadě, vadit mi to pořád bude ale tentokrát i možná víc. 53% zaslouženě ()

StarsFan 

všechny recenze uživatele

Po prvním dílu tvrdím, že tato show na britský originál zkrátka nemá. Neporovnatelně horší střih, ničím nevynikající výběr talentů (způsobený asi menší rozlohou ČR a dvěma talentovými soutěžemi najednou) a porota, která svými komentáři typu: "Fantastický," nebo "Mně se to líbilo," nesahá konstruktivní kritice Simona Cowella, Pierse Morgana a Amandy Holden ani po kotníky. Možná se to časem rozjede a objeví se zajímavější účinkující, pro mě, jakožto pro člověka žijícího v Británii, je ale tato soutěž už odepsaná. Vyhledávat si někde na internetu epizody pořadu, který nemá to správné kouzlo, zatímco v televizi běží nesrovnatelně lepší a zajímavější verze, zkrátka jaksi nedává smysl. (Více ke srovnání české a britské verze jsem napsala v komentáři k Britain's Got Talent.) | Dodatek 7. dubna 2011: Pár měsíců po konci přihazuju třetí hvězdičku, jelikož někteří soutěžící (Zuzana Sapárová, Richard Nedvěd) mě během pozdějších auditions zaujali a i porotci mi nakonec byli sympatičtí. A už jen za to, jak inteligentní byla celým svým podáním tahle show v porovnání se současnou nováckou superstar, si to průměrné hodnocení zaslouží. ()

Galerie (5)

Zajímavosti (6)

  • Vítězem první řady se stalo akrobatické duo Dae Men. (SONY_)

Reklama

Reklama