Reklama

Reklama

Původně Britská televizní show, kterou vysílá v oficální licenci v kooperaci TV Prima (ČR) a TV JOJ (SR). Účastníci soutěže zde předvádí svůj talent, který se může týkat od tančení, zpěvu, přes žonglování až po třeba akrobatickou show. Úkolem je zaujmout porotu a diváky a postoupit do dalšího kola, případně celou soutěž vyhrát, za což vítěze čeká odměna ve výši 2,5 milionu Kč, angažmá v Las Vegas a případnou nominaci do celosvětového finále Got Talent. (Kratoc)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (398)

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 9/10 Děj 8/10 Hudba 7/10 Show 8/10/// +skvělí moderátoři (zábavní), překvapivě naprosto úžasná porota, pořad se divákům nevnucuje, hodně skvělých talentů (můj favorit Radek Bakalář, MAKO! MAKO! a Mighty Shake Zastávka) -finále, čekal jsem že všechny talenty uvidím vícekrát, takže mi vlastně "délka pořadu" nevyhovovala, už je konec a já bych chtěl ještě/// Přesto že jsem o této soutěži tolik nevěděl (neznal jsem jak vypadá její průběh) tak talenti z Britské a Americké verze mě mnohdy ohromně udivovali. I proto jsem se velice dlouho těšil až vznikne česká verze. To že budeme moct srovnávat i s pořadem Talentmánie jsem vůbec nepočítal. Takže tady v tomto pořadu, který vychází ze zahraničního originálu je vše jak má být. Dva moderátoři, příjemná, vtipná ale i úderná porota. Kraus nejvíc bavil a Bílá velice příjemně překvapila (její smích) a celkově byl pořad na úrovni, nebyl přehnaný, trapný ani plánovaně vykalkulovaný. Já se skvěle bavil a je opravdu škoda, že jsem si soutěžící ještě víc neužil. Myslel jsem si že potom jak se dostanou do finále budou ještě večer co večer něco předvádět a že se budou vyřazovat postupně. Taky jsem chtěl vědět jak se celkově umístili a přitom jsem se dozvěděl jen dělené druhé a třetí místo a vítěze. Což je trošku škoda, ale jinak super a doufám, že bude další ročník./// Celkem 80%/// ()

pakobylka

všechny recenze uživatele

Porovnávání neporovnatelného … a poloamatérské rozhodování poroty, jejíž dva členové sice mohou profesionálně posoudit zpěv, ale k hodnocení mnoha dalších, velice různorodých vystoupení mají všichni tři porotci asi takovou kvalifikaci jako já, když přiděluju hvězdy filmům a píšu k nim komentáře ... :-) … No nic, máme teprve druhou polovinu září 2010, dál bude všechno probíhat podle vyzkoušeného a osvědčeného schématu a ke slovu se dostane i hlasování diváků, protože vydělávat se prostě a jednoduše musí. Pokud bych brala v úvahu samotnou podstatu téhle "soutěže“, je to jeden převeliký nesmysl, protože srovnávat talent kupříkladu zpěváka, akrobata a kouzelníka prostě nelze. Z hlediska dramaturgie a úrovně televizní zábavy to není až tak úplně marné, ale viděla jsem jen úryvky, takže nehodnotím. ()

Reklama

Phobia 

všechny recenze uživatele

Fyzická indispozice a neschopnost soustředit se na čtení mě přivedla před TV obrazovku v době, kdy probíhala tahle soutěž. Nebudu spekulovat na téma, proč dvě konkurenční televize vysílají ve stejném období prakticky shodné pořady, z tohoto stupidity klání však vychází jako vítěz TV PRIMA. Moderátoři nejsou esencí trapnosti, porota není vyloženě nesympatická a soutěžící... no, 3x jsem ze sebe vypotila velmi uznalé pokývání hlavou. Ještě by to chtělo nebýt tak předposraně korektní (viz. nadšení z rapujících slepců či neutnutí falešně pějících "metalových" dětiček), ale koukat se na to dá. Což rozhodně neznamená, že bych se to chystala sledovat pravidelně :-P. 44% ()

sir-dave 

všechny recenze uživatele

Prima poráží naprosto ve všem svého konkurenta Novu. Britskou verzi moc nesleduji, ale myslím si, že jsou porotci vybráni dobře, stejně jako Prachař s Rauschem roznesli Mareše. Vtipné scénky a není to v TV tak přesyceno jako u Talentmanie. Prozatím se naprosto bavím. Počkám si do konce a možná zvednu hodnocení. ()

SG_ever 

všechny recenze uživatele

To hlavní co mě tady irituje jsou situace, kdy si dovolí na pódium pustit někoho, kdo to nemá v hlavně 100% v pořádku a navíc je postarší a od diváků sklidí pískot. To je prostě nevkus nevkusu, ale jinak velice svěží. Jan Kraus je borec a dvojice moderátorů je nesmírně sympatická. Uvidím, jak se to bude vyvíjet dál, ale zatím to vypadá na jasné vítězství PRIMY. (70%) ()

Galerie (5)

Zajímavosti (6)

  • Vítězem první řady se stalo akrobatické duo Dae Men. (SONY_)

Reklama

Reklama