Reklama

Reklama

VOD (1)

Původně Britská televizní show, kterou vysílá v oficální licenci v kooperaci TV Prima (ČR) a TV JOJ (SR). Účastníci soutěže zde předvádí svůj talent, který se může týkat od tančení, zpěvu, přes žonglování až po třeba akrobatickou show. Úkolem je zaujmout porotu a diváky a postoupit do dalšího kola, případně celou soutěž vyhrát, za což vítěze čeká odměna ve výši 2,5 milionu Kč, angažmá v Las Vegas a případnou nominaci do celosvětového finále Got Talent. (Kratoc)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (398)

pakobylka

všechny recenze uživatele

Porovnávání neporovnatelného … a poloamatérské rozhodování poroty, jejíž dva členové sice mohou profesionálně posoudit zpěv, ale k hodnocení mnoha dalších, velice různorodých vystoupení mají všichni tři porotci asi takovou kvalifikaci jako já, když přiděluju hvězdy filmům a píšu k nim komentáře ... :-) … No nic, máme teprve druhou polovinu září 2010, dál bude všechno probíhat podle vyzkoušeného a osvědčeného schématu a ke slovu se dostane i hlasování diváků, protože vydělávat se prostě a jednoduše musí. Pokud bych brala v úvahu samotnou podstatu téhle "soutěže“, je to jeden převeliký nesmysl, protože srovnávat talent kupříkladu zpěváka, akrobata a kouzelníka prostě nelze. Z hlediska dramaturgie a úrovně televizní zábavy to není až tak úplně marné, ale viděla jsem jen úryvky, takže nehodnotím. ()

PauloZ 

všechny recenze uživatele

Stejně jako v případě první SuperStar, pořad, který přijít musel, bylo to něco nového a rozhodně se na to dalo dívat. Jako plus beru mix žánrů, ne jenom zpívání. Tudíž ta zábava byla v některých případech opravdu povedená. Navíc tu máme nové uvaděčské duo, které svým sehráním a kvalitním přístupem nechává zapomenout na Mareše. Oni mě vyloženě baví a cítím v nich ten správný světový emerikn fíling. V porotě mě jenom vyloženě sral namachrovaný "Gay porňas a umím sto tisíc jazyků a všady sem byl" Slávik. ()

Reklama

triatlet odpad!

všechny recenze uživatele

Je akceptovatelné, pokud ve vile VyVolených blbne travetita, ale že "odborná porota" do souboje nepoměřitelných talentů vybere travestitu, který v říjnu przní vánoční písničky Mariah Carey, to je nepochopitelné. Moderátorská dvojice není sice tak sebestředná jako konkurenční Leoš Mareš, ale výsledek je podobný - oblbnout diváky, aby mačkali esemesky... ()

DruidKarel 

všechny recenze uživatele

909. hodnocený film: V podání Novy jedna velká trapárna a s leskem ošuntělý Leoš Mareš, který připomíná toho topícího se, který se každého stébla chytá. Odporný nevkus a strašný výběr poroty, ve které snad má co dělat jenom Troška, i když to je taky takovej vořežprut. Naproti tomu Prima přišla s něčím méně vlezlým a vtíravým. Novátorská dv...ojice moderátorů působí poměrně vyrovnaně a porota je mi daleko více příjemnější. Daleko více se asi taky vyzná a nejsou tam jenom ty krásný ksichtíky. Jinak blbců, na který se budeme teď večer koukat, bude dost a dost, takže o další (ne)zábavu se nám obě televize skvěle postarali... :-) 3* ()

Stallone 

všechny recenze uživatele

První a jediný díl který pro mě zůstává zajímavým. Uznávám ho, protože zde máme možnost opravdový talent vidět. Je krásné dívat se na člověka, který má pro něco nadání a um. Já jsem talentovaný přes režii v žánru horor (alespoň si to myslím) a sám bych jednou chtěl natočit kvalitní horor. Také zde nepřehrávala porota, jako v pozdějších řadách. Poslal jsem dokonce i premium sms soutěžící dvojici DEA MAN, která nakonec spravedlivě tento ročník vyhrála. Příjemnou zábavu! ()

Galerie (5)

Zajímavosti (6)

  • Vítězem první řady se stalo akrobatické duo Dae Men. (SONY_)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno