Reklama

Reklama

VOD (1)

Původně Britská televizní show, kterou vysílá v oficální licenci v kooperaci TV Prima (ČR) a TV JOJ (SR). Účastníci soutěže zde předvádí svůj talent, který se může týkat od tančení, zpěvu, přes žonglování až po třeba akrobatickou show. Úkolem je zaujmout porotu a diváky a postoupit do dalšího kola, případně celou soutěž vyhrát, za což vítěze čeká odměna ve výši 2,5 milionu Kč, angažmá v Las Vegas a případnou nominaci do celosvětového finále Got Talent. (Kratoc)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (397)

sir-dave 

všechny recenze uživatele

Prima poráží naprosto ve všem svého konkurenta Novu. Britskou verzi moc nesleduji, ale myslím si, že jsou porotci vybráni dobře, stejně jako Prachař s Rauschem roznesli Mareše. Vtipné scénky a není to v TV tak přesyceno jako u Talentmanie. Prozatím se naprosto bavím. Počkám si do konce a možná zvednu hodnocení. ()

SarumanKo 

všechny recenze uživatele

Talenty máme v Česku i na Slovensku úžasné, tie nehodnotím ani v rámci Česko Slovensko má talent, ani v rámci konkurencie (sračková Talentmánia). JOJka sa síce nezachovala pekne, keď Markíze prebrala najdojnejšiu kravičku, ale v ich spracovaní má tá súťaž stále akú-takú dušu i grády. Zbavili sa "vyžitého kata" Haberu, arogantnej Banášovej a zobrali si iba to najlepšie - trefného Krausa. K nemu pridali inteligentnú a roztomilú Bílú a skutočného kata Slávika, zachovali klasické proporcie "...got talent" programov a vytreli si s megatrápnou Talentmániou riť. V rámci našej produkcie slušná televízna zábava. (60%) ()

Reklama

jonyyy 

všechny recenze uživatele

Docela se divím, že v našich malých národech je spousta lidí s nevšedními talenty. Trochu jsem se bál, že bude samý zpěvák a tančník. Bílá a ten Slovák v porotě fajn. A Kraus ještě o třídu nad nima. Nikdo jiný neumí prohodit buranskou poznámku tak inteligentním způsobem, aby neurazil. Takže myslím, že se Got talent celkem vydařil i když na americký a hlavě britský to nemá. No a srovnání Nova - Prima je myslím dost jasné - hlavně tady na CSFD. 60% ()

Handle 

všechny recenze uživatele

Na britskou verzi to asi nemá, přesto musím říct, že Tv Prima si s tím pohrála velmi dobře, úroveň tam je vidět! Porota se mi také velmi líbí - neuráží, je vtipná, to samé moderátorské duo. Sleduji to, i když nemůžu říct, že bych z toho zase vstával ze židle, někdy více zábavné, někdy méně. Myslím, že 3* jsou akorát.. ()

Katullka 

všechny recenze uživatele

Musím dát poměrně vyšší hodnocení naproti konkurenční novácké Talentmanii. Nejen, že na nás nekouká okoukaný Mareš a je zde obměněn starým dobrým Rauschem a relativně novou tváří Jakubem Prachařem, ale hlavně se nesnaží udělat z člověka jen z principu tvora hloupého a má tento pořad alespoň nějakou důstojnost. Je pravda, že plačící Bílá není výhra, natož tak relativně arogantní Kraus, ale stále to má na vrh než už zmíněná capina. Že by to však byl pořad, který mám zapsán v denním programu, to tak opravdu není. ()

Galerie (5)

Zajímavosti (6)

  • Vítězem první řady se stalo akrobatické duo Dae Men. (SONY_)

Reklama

Reklama