Reklama

Reklama

Původně Britská televizní show, kterou vysílá v oficální licenci v kooperaci TV Prima (ČR) a TV JOJ (SR). Účastníci soutěže zde předvádí svůj talent, který se může týkat od tančení, zpěvu, přes žonglování až po třeba akrobatickou show. Úkolem je zaujmout porotu a diváky a postoupit do dalšího kola, případně celou soutěž vyhrát, za což vítěze čeká odměna ve výši 2,5 milionu Kč, angažmá v Las Vegas a případnou nominaci do celosvětového finále Got Talent. (Kratoc)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (398)

BoPo 

všechny recenze uživatele

Ako u všetkých súťaží tohto typu je najlepšou fázou tá úvodná a nie finále. Prichádzajú ľudia o ktorých nič neviete, neviete čo čakať a môžu ohúriť, alebo pobaviť svojou trápnosťou. Druhé a neviem aké kolo je už len opakovaním toho istého bez spomínaného efektu prekvapenia. Najviac mi vždy vadilo to, že sa to volá Česko Slovensko má talent a chodili tam uzbekistánskí žongléri a spol. ()

jonyyy 

všechny recenze uživatele

Docela se divím, že v našich malých národech je spousta lidí s nevšedními talenty. Trochu jsem se bál, že bude samý zpěvák a tančník. Bílá a ten Slovák v porotě fajn. A Kraus ještě o třídu nad nima. Nikdo jiný neumí prohodit buranskou poznámku tak inteligentním způsobem, aby neurazil. Takže myslím, že se Got talent celkem vydařil i když na americký a hlavě britský to nemá. No a srovnání Nova - Prima je myslím dost jasné - hlavně tady na CSFD. 60% ()

Reklama

Stallone 

všechny recenze uživatele

První a jediný díl který pro mě zůstává zajímavým. Uznávám ho, protože zde máme možnost opravdový talent vidět. Je krásné dívat se na člověka, který má pro něco nadání a um. Já jsem talentovaný přes režii v žánru horor (alespoň si to myslím) a sám bych jednou chtěl natočit kvalitní horor. Také zde nepřehrávala porota, jako v pozdějších řadách. Poslal jsem dokonce i premium sms soutěžící dvojici DEA MAN, která nakonec spravedlivě tento ročník vyhrála. Příjemnou zábavu! ()

paascha odpad!

všechny recenze uživatele

To je ale sračka!!! Smát se debilům a kreaturám už je trochu pasé, to mě bavilo tak ve Freaks, ne dnes. A že tam tu a tam někdo parádně zahiphopuje? Blééé, fuj, shit. Stejně jako padesát cigi kopií black$whita Majkla Džeksna. A na tu ciginu Černobílou a její lekací kvičení jsem si vypracoval 100% alergii po cca 5 minutách! ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 9/10 Děj 8/10 Hudba 7/10 Show 8/10/// +skvělí moderátoři (zábavní), překvapivě naprosto úžasná porota, pořad se divákům nevnucuje, hodně skvělých talentů (můj favorit Radek Bakalář, MAKO! MAKO! a Mighty Shake Zastávka) -finále, čekal jsem že všechny talenty uvidím vícekrát, takže mi vlastně "délka pořadu" nevyhovovala, už je konec a já bych chtěl ještě/// Přesto že jsem o této soutěži tolik nevěděl (neznal jsem jak vypadá její průběh) tak talenti z Britské a Americké verze mě mnohdy ohromně udivovali. I proto jsem se velice dlouho těšil až vznikne česká verze. To že budeme moct srovnávat i s pořadem Talentmánie jsem vůbec nepočítal. Takže tady v tomto pořadu, který vychází ze zahraničního originálu je vše jak má být. Dva moderátoři, příjemná, vtipná ale i úderná porota. Kraus nejvíc bavil a Bílá velice příjemně překvapila (její smích) a celkově byl pořad na úrovni, nebyl přehnaný, trapný ani plánovaně vykalkulovaný. Já se skvěle bavil a je opravdu škoda, že jsem si soutěžící ještě víc neužil. Myslel jsem si že potom jak se dostanou do finále budou ještě večer co večer něco předvádět a že se budou vyřazovat postupně. Taky jsem chtěl vědět jak se celkově umístili a přitom jsem se dozvěděl jen dělené druhé a třetí místo a vítěze. Což je trošku škoda, ale jinak super a doufám, že bude další ročník./// Celkem 80%/// ()

Galerie (5)

Zajímavosti (6)

  • Vítězem první řady se stalo akrobatické duo Dae Men. (SONY_)

Reklama

Reklama