Reklama

Reklama

Původně Britská televizní show, kterou vysílá v oficální licenci v kooperaci TV Prima (ČR) a TV JOJ (SR). Účastníci soutěže zde předvádí svůj talent, který se může týkat od tančení, zpěvu, přes žonglování až po třeba akrobatickou show. Úkolem je zaujmout porotu a diváky a postoupit do dalšího kola, případně celou soutěž vyhrát, za což vítěze čeká odměna ve výši 2,5 milionu Kč, angažmá v Las Vegas a případnou nominaci do celosvětového finále Got Talent. (Kratoc)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (398)

freddy 

všechny recenze uživatele

Běžně na této databázi nehodnotím nic po prvním dílu a TV pořady dokonce hodnotím jen velmi vzácně, ale zde udělám výjimku a přidám se k nadšeným divákům tohoto pořadu. Bylo to svěží, bylo to originální, bylo to neokoukané, bylo to vtipné, bylo to zajímavé, bylo to zkrátka fajn a nic tomu nechybělo. Na tomto pořadu je nejlépe vidět, že to jde i bez Mareše, Jakub Prachař je pro mě tváří známou, ale v tomto případě na postu moderátora tváří neokoukanou a považuji za veliké plus, že se rozhodl tuto show moderovat, protože je to skutečně příjemné oživení, navíc spolu s Pycem se jedná o vynikající moderátorskou dvojici, která mě osobně zřejmě nemá šanci omrzet. K tomu jsou navíc v porotě další v podobných projektech neokoukané tváře, jako Jan Kraus, který mi vždy byl a stále je nesmírně sympatický, Lucie Bílá, která mi vůbec nevadí, pokud zrovna nevyhrává další Slavíky, a které to v porotě opravdu sluší, a potom charismatický Jaro Slávik, který mě hodně zaujal. Výsledkem tedy je, že tahle soutěž dopadla nejlépe, jak vůbec dopadnout mohla, a já se počínaje dneškem stávám jejím pravidelným divákem. A ještě si neodpustím rýpnutí do Novy, když jsem totiž po skončení dnešního dílu ČS má talent přepnul na Talentmanii, tak mi stačilo pár minut, abych opět pocítil svou silnou averzi vůči panu Marešovi a přesvědčil se, že Prima je pro mě tou nejlepší volbou na nedělní večer (pokud ovšem zrovna v tu dobu nepoběží na HBO v nedělní premiéře nějaký extra kvalitní film). Za sebe dávám pět hvězd a Primě s Jojkou tleskám vestoje! ()

Phobia 

všechny recenze uživatele

Fyzická indispozice a neschopnost soustředit se na čtení mě přivedla před TV obrazovku v době, kdy probíhala tahle soutěž. Nebudu spekulovat na téma, proč dvě konkurenční televize vysílají ve stejném období prakticky shodné pořady, z tohoto stupidity klání však vychází jako vítěz TV PRIMA. Moderátoři nejsou esencí trapnosti, porota není vyloženě nesympatická a soutěžící... no, 3x jsem ze sebe vypotila velmi uznalé pokývání hlavou. Ještě by to chtělo nebýt tak předposraně korektní (viz. nadšení z rapujících slepců či neutnutí falešně pějících "metalových" dětiček), ale koukat se na to dá. Což rozhodně neznamená, že bych se to chystala sledovat pravidelně :-P. 44% ()

Reklama

SG_ever 

všechny recenze uživatele

To hlavní co mě tady irituje jsou situace, kdy si dovolí na pódium pustit někoho, kdo to nemá v hlavně 100% v pořádku a navíc je postarší a od diváků sklidí pískot. To je prostě nevkus nevkusu, ale jinak velice svěží. Jan Kraus je borec a dvojice moderátorů je nesmírně sympatická. Uvidím, jak se to bude vyvíjet dál, ale zatím to vypadá na jasné vítězství PRIMY. (70%) ()

moviesfan 

všechny recenze uživatele

Vždycky mě baví, že nějací lidé tuhle soutěž neviděli nebo jí zaškatulkují úplně nevhodně a dají tomu odpad! Že by chtěli být "in"? Já naopak jsem spokojen. Britská verze se mi líbila a Prima obstála velmi dobře. Porota je super - Bílá je úžasná, o Krausovi mluvit nemusím. Konečně jsem se dočkal nové moderátorské krve. Hlavní je ale to, že v první části nějací talenti byli, antitalenti zas na druhou stranu pobavili. Účel to splnilo, tak co vlastně chcete (ne všichni)? ()

Popluh 

všechny recenze uživatele

Dovolím si zatím zhodnotit úvodní show, která mě příjemně překvapila. Super neotřelé moderátorské duo, dost možná nejlépe složená porota a hlavně výběr zajímavých lidí v přenosu. Bylo by to spíše na 3*, ale během pořadu jsem párkrát pro porovnání přepnul na konkurenční nováckou Talentmánii a to co jsem tam viděl mě definitivně utvrdilo v tom, že Prima předvedla silný nadprůměr na poli televizní zábavy. ()

Galerie (5)

Zajímavosti (6)

  • Vítězem první řady se stalo akrobatické duo Dae Men. (SONY_)

Reklama

Reklama