Reklama

Reklama

VOD (1)

Původně Britská televizní show, kterou vysílá v oficální licenci v kooperaci TV Prima (ČR) a TV JOJ (SR). Účastníci soutěže zde předvádí svůj talent, který se může týkat od tančení, zpěvu, přes žonglování až po třeba akrobatickou show. Úkolem je zaujmout porotu a diváky a postoupit do dalšího kola, případně celou soutěž vyhrát, za což vítěze čeká odměna ve výši 2,5 milionu Kč, angažmá v Las Vegas a případnou nominaci do celosvětového finále Got Talent. (Kratoc)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (398)

Jacinda 

všechny recenze uživatele

Nadhodnotím, ale ne zas tak moc. Je pravda, co tu píší ostatní uživatelé. Porota milá, i když ze začátku byla trochu rozpačitá. Některé výkony Čechů a Slováků mě příjemně překvapili, slečna na kole byla neskutečná. Moderátorské duo taky super. Jak jsem řekla nadhodnocuji cca o jednu hvězdu a to na truc Nově. Její trapnost nejspíš nezná mezí. Akorát dokazuje, jak je ubohá a jak si musí kupovat diváky. Což prima rozhodně nemusí ()

triatlet odpad!

všechny recenze uživatele

Je akceptovatelné, pokud ve vile VyVolených blbne travetita, ale že "odborná porota" do souboje nepoměřitelných talentů vybere travestitu, který v říjnu przní vánoční písničky Mariah Carey, to je nepochopitelné. Moderátorská dvojice není sice tak sebestředná jako konkurenční Leoš Mareš, ale výsledek je podobný - oblbnout diváky, aby mačkali esemesky... ()

Reklama

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Přesně, jak řiká většina. Talentmanie je trapná až to bolí, trapnější pořad jsem snad ještě nikdy neviděl. Ta marnost okopírovat "Got Talent" a udělat si svojí soutěž je naprosto ubohá. Česko Slovensko má talent ví z čeho má těžit, má dva parádní moderátory a výbornou porotu v čele s respektovaným Jaro Slávikem. Co můžete chtít víc? ()

flawi.f 

všechny recenze uživatele

Pyco - nejvíc sexy chlap, kterého jsem kdy na televizních obrazovkách viděla :-) .... jinak co se týče pořadu, tak divadelní kola měla šťávu a já se opravdu bavila. Zlom nastal s příchodem semifinálových kol, která jsem vnímala jako nepovedená a mnohokrát i nudná. Čas od času to zachránili někteří účinkující (Richard Nedvěd, The Pastels). ()

DruidKarel 

všechny recenze uživatele

909. hodnocený film: V podání Novy jedna velká trapárna a s leskem ošuntělý Leoš Mareš, který připomíná toho topícího se, který se každého stébla chytá. Odporný nevkus a strašný výběr poroty, ve které snad má co dělat jenom Troška, i když to je taky takovej vořežprut. Naproti tomu Prima přišla s něčím méně vlezlým a vtíravým. Novátorská dv...ojice moderátorů působí poměrně vyrovnaně a porota je mi daleko více příjemnější. Daleko více se asi taky vyzná a nejsou tam jenom ty krásný ksichtíky. Jinak blbců, na který se budeme teď večer koukat, bude dost a dost, takže o další (ne)zábavu se nám obě televize skvěle postarali... :-) 3* ()

Galerie (5)

Zajímavosti (6)

  • Vítězem první řady se stalo akrobatické duo Dae Men. (SONY_)

Reklama

Reklama