Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jake Vig (Edward Burns) je podvodník velkého formátu, který šikovně využívá darů, kterými ho obdařila Příroda: přirozeného šarmu, odvahy a schopnosti vylhat se i z té nejošemetnější situace. Štěstí se však od něj odvrátí v okamžiku, kdy prostřednictvím dvojice zkorumpovaných policistů Whitwortha (Donal Logue) a Manzana (Luis Guzmán) a navenek bezúhonného Lionela Dolbyho přijde nezákonně k slušné sumičce dolarů. Když Lionel a Jakeův parťák Al (Louis Lombardi) zahynou, vyjde najevo, že Lionel vůbec nebyl tak bezúhonný, jak vypadal: pracoval totiž jako účetní pro krále zločinu Winstona Kinga (Dustin Hoffman). Aby splatili dluh a zachránili si život, musejí se Jake a jeho zbylí komplicové - Gordo (Paul Giamatti) a Miles (Brian Van Holt) vrhnout do obzvlášť složitého a nebezpečného podniku. Na pomoc při realizaci famózního podrazu si přizvou tmavovlasou kapsářku Lily (Rachel Weisz). Když však dívka vrazí do dveří s vlasy čerstvě obarvenými narudo, je to první signál smůly, která se na partu začne lepit. Na obzoru se totiž objeví Jakeův letitý nepřítel - všeho schopný agent FBI Gunther Butan (Andy Garcia).

Režisér James Foley (Konkurenti, Cela, Válka gangů) rozjíždí ve velkém stylu kriminální thriller o souboji velmistrů podrazů. Rafinovaná hra s důvěřivostí, spolehlivostí a loajalitou se mění ve smrtící souboj kdo z koho - a za kolik. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (121)

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Z podfukářských filmů bych film Chladnokrevně rozhodně řadil k tomu lepší.Podle mě,problém těchto snímků spočívá v tom,že se tvůrci snaží o co největší zamotanost,podfuky a podrazy,bohužel ale většinou podrazí nohy jen snímku samotnému.Tím se právě Chladnokrevně vyjíma,protože ikdyž je zde těch podfuků neskutečně mnoho a prakticky je podniká každej na každýho,divák se v tom nezamotá ani na chvilku,což právě u ostatních snímku se většinou nepovede.Navíc více než slušné herecké obsazení dělá z Chladnokrevně dobrou filmovou zábavu! ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Christophe Beck: 1. Dolby's Con ,2. Main Title ,3. All About the Money ,4. Big Dead Al ,5. Hayling - FC Kahuna ,6. What Does It All Mean - Meat Beat Manifesto/Z-TRIP ,7. Finding Ahsby ,8. King's Lair ,9. The Big Finish ,10. Special Agent Butan ,11. Heroin ,12. Suntoucher - Groove Armada ,13. Simple Things - Zero 7 ,14. The New Mark ,15. Hook, Line, Stinker ,16. Intuition ,17. Lilly's Assault ,18. Shakedown ,19. Emerge - Fisherspooner ,20. Trust ,21. Ibor City ,22. Refrigerator Gun ,23. Big Gay Hat ,24. Vig's Judas ,25. Madame Hollywood - Felix Da Housecat ,26. Got Stupid ,27. Pinched ,28. Endgame ,29. Sucker - Peaches , ()

Reklama

emma53 

všechny recenze uživatele

A já zase zcela chladnokrevně ohodnotím film, který byl pro mě hodně komplikovaný a já v tom měla téměř po celou dobu hokej a to nezachránily ani herecká esa jako je třeba Andy a nebo Dustin (ten mně tady vůbec nesednul, ale asi to hrál dobře, čert ví). Zkrátka jsem se musela hodně přemáhat, abych se vůbec dodívala. 40% ()

Thomassi 

všechny recenze uživatele

Jakoby jsem už podobný film s podobným scénářem viděl. Že by to byli Dannyho parťáci? Jo, to bude vono. Ale scházela mi tady ta elegantnost a coolovost, která zdobila Dannyho a spol. Tak proč tedy tak vysoké hodnocení? Jako příběh se mi to zdálo na dobré úrovni, mělo to nápad a dobře se to zamotalo, no a konec taky nebyl špatný. Mělo to prostě všechno, co by takovýto žánr měl mít. A na herce se také nemůžu stěžovat. Právě oni asi drželi celý film na tak slušné úrovni. Hlavně Dustin Hoffman a Paul Giamatti. Rozhodně by si tahle partička mohla podat ruku s Dannym. I když Dannyho prácička byla lepší, tento snímek rozhodně nezatracuji. Já se bavil a proto dám 75%. ()

Brano 

všechny recenze uživatele

Priemerná krimi o partičke zlodejov, ktorí vymyslia plán lúpeže, v ktorom každý zohráva dôležitú úlohu. Nič originálne, ale celkom pozerateľné a to najmä vďaka dobrému hereckému obsadeniu a krátkej stopáži. Najviac ma potešilo obsadenie Rachel Weisz. Začiatok bol trochu pomalší, ale rozuzlenie deja stálo zato, spolu s výborným záverečným songom od skupiny Coldplay. ()

Galerie (28)

Zajímavosti (4)

  • Natáčelo se v Los Angeles a na mezinárodním letišti v Ontariu. (BMW12)
  • Celosvětová premiéra proběhla 20. ledna 2003 na filmovém festivalu Sundance v Utahu (USA). (BMW12)
  • Slovo "fuck" a jeho další tvary zazní ve filmu 130krát. (Matros)

Reklama

Reklama