Reklama

Reklama

ATM

Trailer

Obsahy(1)

Film pojednává o trojici přátel z práce. Jednou večer po firemní akci dostanou chuť na pizzu. Jdou tedy k automatu, aby vybrali peníze. Jenže tohle bude jejich nejhorší rozhodnutí v životě. Budou totiž uvězněni neznámým mužem. Začíná tak boj o holý život. (LIVINGDEAD)

Videa (1)

Trailer

Recenze (108)

lennyd 

všechny recenze uživatele

Končí firemní večírek, a trojice kolegů míří domů. Po cestě dostanou chuť na pizzu, ale jelikož nikdo z nich zrovna nemá cash, zastaví se u jednoho bankomatu. K bankomatu, uzavřeného v prosklené budce, se dostanou díky bankovní kartě jednodušše, ale v cestě ven jim zabrání šílený chlapík v kabátu s kapucí. O tom že je šílený není žádných pochyb, když jen tak zavraždí okoljdoucího muže venčícího psa.... Tento film získá kladné body určitě svým originálním námětem - ještě štěstí že u nás jsou bankomaty více méně otevřené okolí, po tomto filmu bych do nějaké takové budky asi nelez. Ale tím bohužel výčet kladných vlastností film končí, a začínají ty záporné. Tak za prvé - absolutně nesympatičtí herci. Nejsympatičtější ze všech byl asi ten chlapík s kapucou, a to hlavně proto že za celý film nepromluvil ani slovo, a musím říct, že chvilkama jsem mu i fandil, když jsem viděl jak je ústřední trojice debilní. A za druhé - logika. V době kdy téměř každý (američan) posílá na twitter nebo fejsbuk že se ráno vzbudil, tak nikdo z trojice nemá mobil? Hm. Nenapadne je vyběhnout z budky a každý utíkat jiným směrem, nebo se vyplížit, když je chlapík zaneprázdněn jinou prací? Hm. Zapalovač, kterým mohou přivolat pomoc, najdou asi až po hodině a čtvrt. Hm. Mrznou, ale mrtvýho chlapíka nechají komplet oblečeného. Hm. A tak dále, a tak dále. ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Spomínam si, že to bolo pekný zážitok, sledovať túto snímku. Asi každý hororový priaznivec chce mať tie úvodné kecy rýchlo za sebou a netrpezlivo sa vyhliada maniak, ktorého imidž je tak nejako štandardný, videný už aj v iných hororoch, ale uveriteľný a pôsobivo umocnený tým, že nevieme, kto sa v kapucni a teplej zimnej bunde skrýva. Po nevyhnutnom zoznámení sa s hlavnými postavami príbehu sa rozbieha atmosféra strachu, beznádeje a psychologickej drámy. Film má od desiatej minúty spád a nepoľavujúce napätie, maniak je pomerne vynaliezavý a nie je to žiadny táraj a jeho motivácia je na zamyslenie a je zároveň originálna. Dobre natočené, dobré herecké výkony, sympatickí herci. Snímok je tu veľmi podhodnotený. ()

Reklama

kaylin 

všechny recenze uživatele

Snímek „ATM“ je pro mě zklamáním, protože jsem si myslel – po zhlédnutí traileru – že by to mohl být dobrý thriller. Není to dobrý thriller, protože nebuduje napětí dobře. Zajímavá výchozí situace je vedena do konce očekávaný a nezajímavým způsobem, aby pak byla nasazena pointa, která je v duchu celého filmu unylá a nezajímavá. Slabé, ale přece jen by to mohlo někoho oslovit. V televizi. ()

MareT. 

všechny recenze uživatele

Jeden z těch filmů, kdy vás více než, co vidíte, děsí celá situace. Mohli jsme vidět plno variací, ve výtahu, v domě, na ostrově. Dějový základ je jednoduchý, skupinka lidí uvězněná (někým, něčím..) v prostoru z neznámých důvodů. Klíčem, aby film nebyl jednoduchý, je scénář a dobře vypointovaný námět. Tady se všechno povedlo na půl. Nebudu rýpat, že oběti mohli uprchnout několikrát. Spíše nepřekousnu slabé vyústění a nevysvětlení motivace. Jinak jde o průměrnou jednohubku. ()

jarkolar 

všechny recenze uživatele

Film plný hloupostí, ať už menších (ale přesto k zamyšlení), tak přímo do očí bijících. Já obvykle nejsem ten, co chytá každou scénu za racionální konec, ale tohle mi prostě nedalo a nad některými situacemi a rozhodnutími postav jsem se musel pozastavovat. Onen záhadný věznitel nepůsobil moc děsivě a nijak moc se v průběhu filmu nepředvedl, což jsem čekal do poslední chvíle, že se stane. Samotné trio pak není nijak zvlášť trýzněno během svého pobytu, takže pokud čekáte skupinu lidí, která bude trpět a strádat, tak tady se toho nedočkáte.Koukatelný to bylo, ale že bych to musel někdy vidět znovu, to opravdu ne. ()

Galerie (9)

Zajímavosti (5)

  • Pro tento film byl postaven bankomat. (Pajkenzi)

Reklama

Reklama