Reklama

Reklama

Emma a Adam jsou dávní přátelé, které osud několikrát svedl dohromady. Jejich další setkání však bylo osudové. Doktorka Emma potřebuje sexem vyventilovat náročnost a stres ve své profesi, Adam se rozhodl pustit city k vodě z bolestivějších důvodů. Poslední přítelkyně ho podváděla s jeho vlastním otcem. S Emmou se nezávazně vyspí a ta přijde s na první pohled dokonalým nápadem − budou se scházet výhradně jen kvůli sexu. Ovšem pod podmínkou, že vztah skončí v momentě, kdy kdokoliv z dvojice bude očekávat víc. Co začalo jako ideální řešení jejich fyzických potřeb, bylo postupem času čím dál komplikovanější a přerostlo v něco víc. Oba se s tím budou muset vypořádat a najít odpověď na klíčovou otázku. Mohou mít dva přátelé sex bez lásky? (TV Nova)

(více)

Videa (4)

Trailer

Recenze (687)

Hild 

všechny recenze uživatele

Naprosto předvídatelná a naprosto neoriginální komedie. Většina vtípků tady vyzněla spíše trapně. Hereckému duu to spolu i celkem sedělo, ale ani Natalie Portman a ani Ashton Kutcher nemohli nic udělat s tak nezajímavě napsanými postavami. Druhý film v krátké době s podobnou tématikou a za pár měsíců nás čeká třetí, ten ale působí ze všech nejsympatičtěji, tak snad dopadne mnohem lépe. ()

Renton 

všechny recenze uživatele

Scénář: Elizabeth Meriwether .. Natálka (byť k ní chovám velký obdiv) si potřebovala před mateřskou dovolenou asi pořádně přivydělat, jinak moc nechápu, že skončila v tomto průměrném romantickém filmu, který vtipu nepobral téměř vůbec a i ta celá vztahová zápletka je, mírně řečeno, divná. A jelikož obsahuje happy end (spoiler;-)) nedostaví se ani případné poučení. Plusem není ani to sladké dřevo Ashton Kutcher, ale naštěstí nejde celkovým zpracováním a podáním o záležitost, která by byla vyloženě k nevydržení. Přesto mi tu padesátku táhnou průběžné okolnosti spíše dolů.. 50%. ()

Reklama

dex2man 

všechny recenze uživatele

Klapka. "Předem nalinkovaný romantický film , bez jakýchkoliv nečekaných dějovích zvratů , u kterého nemusíme ani na minutu trnout , jak to dopadne" po tisícistéstopadesátédevátééé. Škoda že Reitmana (nebo kohokoliv) nenapadne , když už ne ony klišoidní pasáže zcela překopat (což by nemusel průměrný americký popcornový divák unést ve zdraví) , aspon jim změnit pořadí ! to by byl panečku mazec:) No z naprosté šedi to vytáhla jenom Natalie , která může na rozdíl od ostatních hereček v tomto žánru , nabídnout kromě hezké tvářičky i velmi osobitý a zapamatovatelný projev. Zbývá už jen Kačer (čti kačr) , který je tak nějak neutrálně sympatický jako vždy.Výhodou je , že občas vytlačuje ůsměvné repliky smrtící kadencí (2x za hodinu) a že tyto scénky můžete náhodně zaměnovat ve všech jeho filmech , aniž byste zaznamenali rozdíl. ()

gilmore_girl 

všechny recenze uživatele

Chm, dalsi film o holce, ktera si chce uzivat sex bez lasky (to ji bastime!) a hodnem chlapci s dobrym srdcem, ktery se po prvnim sexu zamiluje az po usi (no jiste!) a hodla zvraceny pohled one divky na lasku zmenit rytirskymi kousky. No proste na pest!! Navic nesdilim zdejsi vetsinovy nazoz na Portmanovou - mne nikdy neprisla jako buhvijaka herecka, ale tady je vylozene priserna. Kutcher je z nich dvou ten prirozenejsi a uveritelnejsi. Pokud ale pominu spatny vykon Portmanove a stupidni zapletku, docela jsem se i zasmala a veskrze se nenudila, takze nakonec z toho vylezou tri, az se divim. Reitmane, Reitmane, co mi to delas. ()

jojinecko 

všechny recenze uživatele

1,5*/5 Presne typ filmu, ktorý ma nudí, znervózňuje, nie je ani romantický, vôbec nie vtipný, predvídateľný, nalinajkovaný podľa vopred jasných premís, obsahuje povinné klišoidné scény, ktoré mi dvíhajú hladinu adrenalínu atď. Natálka si asi chcela po náročnom Black Swan oddýchnuť niečím ľahším, Aštonko hrá fešáckeho trtka ako všade inde. Film, ktorý je taký istý, ako ďalších tisíc. Otravné,plytké, nezaujímavé a zbytočné... ()

Galerie (72)

Zajímavosti (14)

  • Na pozvánkách na neveřejnou projekci byl snímek uveden pod názvem "Hooking Up". (ČSFD)
  • Pod filmem je mimo jiné podepsána i produkční společnost Natalie Portman (Emma) Handsomecharlie Films. Ostatně, herečka se původně měla projektu účastnit jen jako producentka. (Mr.Hudson)
  • Keď Wallace (Ludacris) vyfotí Adama (Ashton Kutcher) s dvomi dievčatami na párty, Wallace povie "happy ho-lidays." Je to odkaz na jeho vlastnú pieseň "Area Codes", v ktorej sa spomenuté slová nachádzajú. (U_S_O)

Související novinky

Zemřel režisér Ivan Reitman

Zemřel režisér Ivan Reitman

14.02.2022

Nálož filmových novinek a trailerů ze Super Bowlu narušila v noci z neděle na pondělí smutná zpráva. Zemřel totiž legendární režisér Ivan Reitman. Autorovi filmů jako Krotitelé duchů, Policajt ze… (více)

Reklama

Reklama