Reklama

Reklama

Emma a Adam jsou dávní přátelé, které osud několikrát svedl dohromady. Jejich další setkání však bylo osudové. Doktorka Emma potřebuje sexem vyventilovat náročnost a stres ve své profesi, Adam se rozhodl pustit city k vodě z bolestivějších důvodů. Poslední přítelkyně ho podváděla s jeho vlastním otcem. S Emmou se nezávazně vyspí a ta přijde s na první pohled dokonalým nápadem − budou se scházet výhradně jen kvůli sexu. Ovšem pod podmínkou, že vztah skončí v momentě, kdy kdokoliv z dvojice bude očekávat víc. Co začalo jako ideální řešení jejich fyzických potřeb, bylo postupem času čím dál komplikovanější a přerostlo v něco víc. Oba se s tím budou muset vypořádat a najít odpověď na klíčovou otázku. Mohou mít dva přátelé sex bez lásky? (TV Nova)

(více)

Videa (4)

Trailer

Recenze (687)

ORIN 

všechny recenze uživatele

Začínám si zvykat, že jedinou možností Ashtona Kutchera, jak se uplatnit ve světě filmu, jsou romantické komedie - většinou ty průměrné, občas bohužel i podprůměrné, přitom je to dle mého herec (herecké kvality nechme stranou) s vcelku velkými komediálními vlohami. Hlavně nezávazně patří určitě mezi ty zdařilejší především díky Natalie Portman. Film má spád, vtipné momenty, pouze v závěru se trochu zadrhává - zkrácení o 10-15 minut by více než prospělo, jinými slovy komedie se stopáží nad 100 minut žeru pouze Juddovi. :-) ()

jojinecko 

všechny recenze uživatele

1,5*/5 Presne typ filmu, ktorý ma nudí, znervózňuje, nie je ani romantický, vôbec nie vtipný, predvídateľný, nalinajkovaný podľa vopred jasných premís, obsahuje povinné klišoidné scény, ktoré mi dvíhajú hladinu adrenalínu atď. Natálka si asi chcela po náročnom Black Swan oddýchnuť niečím ľahším, Aštonko hrá fešáckeho trtka ako všade inde. Film, ktorý je taký istý, ako ďalších tisíc. Otravné,plytké, nezaujímavé a zbytočné... ()

Reklama

TeeAge 

všechny recenze uživatele

| Scenár: Elizabeth Meriwether / Mike Samonek | Hudba: John Debney | Produkcia: Jeffrey Clifford, Joe Medjuck, Ivan Reitman | Štúdio: Paramount Pictures | Rozpočet: 25 miliónov $ | Tržby: 147,780,440 $ | Niekedy mám pocit, že svoje názory pri filmoch tohoto žánru opakujem, ale je to asi tým, že tie filmy sa fakt na seba podobajú až neuveriteľným spôsobom. Ale čo už. Keď na toto je najväčší dopyt... Alebo si to hollywoodský tvorcovia len myslia? Ťažko povedať. No jedno je znovu isté: Nebyť hlavnej ústrednej dvojice, nezožral by som to, ba dokonca ani nedopozeral. Takto to bolo aspoň priemerne zábavné, miestami podarené potešenie na sobotný večer. Časť s pesníčkou Keep Bleeding až netradične odvážne :D Na rozpočtoch je evidentne vidieť, že Natalie Portman je aktuálne jednou z najžiadanejších žien na svete, a to nie len divákmi, ale i fimovými tvorcami. Som zvedavý, čo bude teraz, keď ešte vyhrala zlatú sošku. Tí ju asi roztrhajú :) ()

Galadriel 

všechny recenze uživatele

Bohužel i s Ivanem Reitmanem to jde značně z kopce. Natočil romantickou komedii, u které samozřejmě od první minuty víte, jak to všechno dopadne, ale to bych jí ani nezazlívala. Problém je v tom, že už po třetině jsem si myslela, že by měl už pomalu skončit a to zbývala do konce ještě skoro hodina. Pár vtipných momentů nevynahradí ani jindy výborná Natalie Portman, která mi sem prostě vůbec nesedila a naopak překvapil Ashton Kačer, kterému jsem jeho postavu uvěřila naopak stoprocentně. ()

Krouťák 

všechny recenze uživatele

NEMÁM rád většinu romantických komedií (čest vyjímkám). Přesto jsem se rozhodl dát těch 108 minut v sázku a to především díky jedné z mých NEJoblíbenějších hereček. Taky se ukázalo, že ona je to jediné, co stojí za zmínku. Kutcher - jako vždy - jen dotváří dokonalý hollywoodský kýč, za čož ho jen těžko můžeme vinit, pravděpodobně se tak už narodil. Stále a dokola se mi potvrzuje, že chemie, kterou mívala kombinace těchto dvou žánrů, je dávno vyčerpaná a nenávratně pryč. Není to zdaleka první film od Reitmana, co jsem viděl, ale za to určitě jeden z nejhorších - 40% za Natálku. ()

Galerie (72)

Zajímavosti (14)

  • Snímek byl do kin distribuován pod krycím názvem "Dos". (oje)
  • Keď Wallace (Ludacris) vyfotí Adama (Ashton Kutcher) s dvomi dievčatami na párty, Wallace povie "happy ho-lidays." Je to odkaz na jeho vlastnú pieseň "Area Codes", v ktorej sa spomenuté slová nachádzajú. (U_S_O)

Související novinky

Zemřel režisér Ivan Reitman

Zemřel režisér Ivan Reitman

14.02.2022

Nálož filmových novinek a trailerů ze Super Bowlu narušila v noci z neděle na pondělí smutná zpráva. Zemřel totiž legendární režisér Ivan Reitman. Autorovi filmů jako Krotitelé duchů, Policajt ze… (více)

Reklama

Reklama