Reklama

Reklama

Emma a Adam jsou dávní přátelé, které osud několikrát svedl dohromady. Jejich další setkání však bylo osudové. Doktorka Emma potřebuje sexem vyventilovat náročnost a stres ve své profesi, Adam se rozhodl pustit city k vodě z bolestivějších důvodů. Poslední přítelkyně ho podváděla s jeho vlastním otcem. S Emmou se nezávazně vyspí a ta přijde s na první pohled dokonalým nápadem − budou se scházet výhradně jen kvůli sexu. Ovšem pod podmínkou, že vztah skončí v momentě, kdy kdokoliv z dvojice bude očekávat víc. Co začalo jako ideální řešení jejich fyzických potřeb, bylo postupem času čím dál komplikovanější a přerostlo v něco víc. Oba se s tím budou muset vypořádat a najít odpověď na klíčovou otázku. Mohou mít dva přátelé sex bez lásky? (TV Nova)

(více)

Videa (4)

Trailer

Recenze (687)

Rosaviva 

všechny recenze uživatele

Taková normální romantická komedie, která nenadchne, neurazí. A mě baví dívat se na to, i když předem vím, jak to skončí. Natalii Portman a Ashtonu Kutcherovi to spolu docela slušelo a já se nad některými vtipy opravdu velice bavila, viz. mrkve místo kytek a nebo večeře s tátovou novou přítelkyní. Dávám slušné 3* btw. Nahý Ashton by stál za hřích. "You can´t fight with me, you´re miniature. You fight like a hamster" ()

GilEstel 

všechny recenze uživatele

Hodně obyčejná romantická komedie, která ve výsledku není ani moc komická, ani příliš romantická. V mnoha ohledech nedotažený film. Mělkost postav a nelogičnost, která je v tomto žánru tradiční, je v kombinaci s nedořečením vedlejších zápletek balvanem, který táhne snímek je dnu. Stačí zmínit zápletku z dětství, vztah dcery k matce, vztah Emmy k nadřízenému doktorovi a druhému nápadníkovi atd. Film až příliš sází na hlavní herecké duo, ale ani zde to moc nefunguje. Nathalie Portman a Ashton Kutcher se k sobě vůbec nehodí. Navíc ona, ačkoli je dobrá herečka, zde jsem jí tu roli (hlavně v začátku) vůbec nevěřil. Role jí nesedla. Nicméně pokud máte rádi sexy idola Kutchera, hvězdu hitů jako HELE VOLE, KDE MÁM KÁRU?, kolouška Demi Moorové, tak neváhejte a honem si hvězdu přidejte. 45% ()

Reklama

dopitak 

všechny recenze uživatele

Po oscarové Černé labuti ostudná účast pro Natálku, které sice nebude kvůli tržbám litovat, v čase bilancování své herecké kariéry však na ní raději zapomene. Reflexe Kutcherova Samce otočená o 180 stupňů, tentokrát je on tím rodinným typem, co se chce vázat. Není to vtipné, účast K. Klinea a dalších postav zcela zbytečná. Více v externí recenzi pro kult. ()

Renton 

všechny recenze uživatele

Scénář: Elizabeth Meriwether .. Natálka (byť k ní chovám velký obdiv) si potřebovala před mateřskou dovolenou asi pořádně přivydělat, jinak moc nechápu, že skončila v tomto průměrném romantickém filmu, který vtipu nepobral téměř vůbec a i ta celá vztahová zápletka je, mírně řečeno, divná. A jelikož obsahuje happy end (spoiler;-)) nedostaví se ani případné poučení. Plusem není ani to sladké dřevo Ashton Kutcher, ale naštěstí nejde celkovým zpracováním a podáním o záležitost, která by byla vyloženě k nevydržení. Přesto mi tu padesátku táhnou průběžné okolnosti spíše dolů.. 50%. ()

Hild 

všechny recenze uživatele

Naprosto předvídatelná a naprosto neoriginální komedie. Většina vtípků tady vyzněla spíše trapně. Hereckému duu to spolu i celkem sedělo, ale ani Natalie Portman a ani Ashton Kutcher nemohli nic udělat s tak nezajímavě napsanými postavami. Druhý film v krátké době s podobnou tématikou a za pár měsíců nás čeká třetí, ten ale působí ze všech nejsympatičtěji, tak snad dopadne mnohem lépe. ()

Galerie (72)

Zajímavosti (14)

  • Severoamerické tržby dosáhly 70,7 milionu amerických dolarů, celosvětové 149,2 mil. (NIRO)
  • Snímek byl do kin distribuován pod krycím názvem "Dos". (oje)

Související novinky

Zemřel režisér Ivan Reitman

Zemřel režisér Ivan Reitman

14.02.2022

Nálož filmových novinek a trailerů ze Super Bowlu narušila v noci z neděle na pondělí smutná zpráva. Zemřel totiž legendární režisér Ivan Reitman. Autorovi filmů jako Krotitelé duchů, Policajt ze… (více)

Reklama

Reklama