Reklama

Reklama

Emma a Adam jsou dávní přátelé, které osud několikrát svedl dohromady. Jejich další setkání však bylo osudové. Doktorka Emma potřebuje sexem vyventilovat náročnost a stres ve své profesi, Adam se rozhodl pustit city k vodě z bolestivějších důvodů. Poslední přítelkyně ho podváděla s jeho vlastním otcem. S Emmou se nezávazně vyspí a ta přijde s na první pohled dokonalým nápadem − budou se scházet výhradně jen kvůli sexu. Ovšem pod podmínkou, že vztah skončí v momentě, kdy kdokoliv z dvojice bude očekávat víc. Co začalo jako ideální řešení jejich fyzických potřeb, bylo postupem času čím dál komplikovanější a přerostlo v něco víc. Oba se s tím budou muset vypořádat a najít odpověď na klíčovou otázku. Mohou mít dva přátelé sex bez lásky? (TV Nova)

(více)

Videa (4)

Trailer

Recenze (687)

Pilda17 

všechny recenze uživatele

Originální romantická komedie na téma "hlavně nezávazně". Mnoho znás se s tímto případem už setkali a ve většině případů to končí podobným způsobem. Hodně dobrý děj, parkát jsem se zasmál. Nejzajímavější je však herecké obsazení Natalie Portaman (Emma) a Ashtona Kutchera (Adama), kteří se k sobě hodili jak vejce vejci. Po dlouhé době romantická komedie, která stojí za zhlédnutí. Kdo očekává závěr jiný než v typických romantických komedií, tak ať na to ani nekouká. U romantických snímků je to pořád klišé, s kterým ale vždy počítám.. 8/10 = 80% ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Nedávno natočil Edward Zwick nebývale kvalitní a chytrou komedii na otřepané téma "sexem k lásce" a nyní stejné téma zpracovává komediální klasik Ivan Reitman, který každým novým filmem ukazuje to, že jeho úspěšná léta jsou dávno pryč. Téma vztahu založeném na sexu zpracovává stylem mladého amatéra a výsledný dojem nezachrání krásná Natálka a už vůbec ne Kutcher, který hraje jako před deseti lety (nebo kdy se to poprvé dostal k filmu). Nevtipná a neromantická nuda. ()

Reklama

nash. 

všechny recenze uživatele

Že se někdo zamiluje do Natalie Portman, když navíc se sexem nedělá žádné okolky, na tom není nic divného. Zcela naopak je tomu ovšem s Kutcherem. Je zcela nepochopitelné jak se do něj někdo může zamilovat, zejména když za celý film neudělá nic, čím by se to dalo vysvětlit. Ten chlap je nejen extrémně nesympatický, ale navíc mizerný herec. Škoda, že ho Reitman neprohodil s totálně nevyužitým Kevinem Klinem. Výsledek by byl minimálně o hvězdičku lepší a zábavnější. Hlavně nezávazně je romantická komedie, která nejprve předstírá vulgární drsňačku, s penisem v každé druhé větě, ale v půlce ji to přestane bavit a odhalí pravou tvář klasické sladké romantiky. Nevadí. I když nepřináší nic nového, jen slušně a občas zábavně zpracovanou rutinu, jako oddechovka na jedno použití pobaví a příjemně naladí, pokud trávíte večer ve dvou. Nic víc, nic míň. ()

Galadriel 

všechny recenze uživatele

Bohužel i s Ivanem Reitmanem to jde značně z kopce. Natočil romantickou komedii, u které samozřejmě od první minuty víte, jak to všechno dopadne, ale to bych jí ani nezazlívala. Problém je v tom, že už po třetině jsem si myslela, že by měl už pomalu skončit a to zbývala do konce ještě skoro hodina. Pár vtipných momentů nevynahradí ani jindy výborná Natalie Portman, která mi sem prostě vůbec nesedila a naopak překvapil Ashton Kačer, kterému jsem jeho postavu uvěřila naopak stoprocentně. ()

viperblade 

všechny recenze uživatele

Upřímně, nechybělo mnoho a mé hodnocení bylo ještě o stupeň lepší. To by ale Reitman senior musel přidat trochu originality a více vtipu. Nechápu, že čím je starší, tím víc zrovna na tyto ingredience zapomíná, k sakru, vždyť to byl on, kdo natočil vynikající komedie Krotitelé duchů (1 a 2) či Dave. Účast Natálky opravdu potěší a je radost se na ni koukat, Ashtonovo herectví (jestli se tomu tak dá říkat) se dalo, přeci jen, tady neměl moc práce. A Lake Bell v roli "trochu" zvláštní šéfové taky byla super. Kdyby Ivan alespoň na malý moment vybočil z těch zajetých a dost omezených kolejí romantických filmů, neváhal bych a přidal bych na svém hodnocení. Ale takhle… mi nezbývá než čekat, s čím přijde jeho syn Jason, který mě zatím nikdy nezklamal. 60 %. ()

Galerie (72)

Zajímavosti (14)

  • Podle svědectví lidí ze štábu si Ashton Kutcher (Adam) Natalii Portman (Emma) při sexuálních scénách velice vychutnával. Filmování, o kterém se říká, že je jako povolené milostné podvádění, si očividně užívala i Natalie. Té se líbil Ashtonův humor a trávila s ním všechen volný čas. (Mafyn)
  • Keď Wallace (Ludacris) vyfotí Adama (Ashton Kutcher) s dvomi dievčatami na párty, Wallace povie "happy ho-lidays." Je to odkaz na jeho vlastnú pieseň "Area Codes", v ktorej sa spomenuté slová nachádzajú. (U_S_O)

Související novinky

Zemřel režisér Ivan Reitman

Zemřel režisér Ivan Reitman

14.02.2022

Nálož filmových novinek a trailerů ze Super Bowlu narušila v noci z neděle na pondělí smutná zpráva. Zemřel totiž legendární režisér Ivan Reitman. Autorovi filmů jako Krotitelé duchů, Policajt ze… (více)

Reklama

Reklama