Reklama

Reklama

Emma a Adam jsou dávní přátelé, které osud několikrát svedl dohromady. Jejich další setkání však bylo osudové. Doktorka Emma potřebuje sexem vyventilovat náročnost a stres ve své profesi, Adam se rozhodl pustit city k vodě z bolestivějších důvodů. Poslední přítelkyně ho podváděla s jeho vlastním otcem. S Emmou se nezávazně vyspí a ta přijde s na první pohled dokonalým nápadem − budou se scházet výhradně jen kvůli sexu. Ovšem pod podmínkou, že vztah skončí v momentě, kdy kdokoliv z dvojice bude očekávat víc. Co začalo jako ideální řešení jejich fyzických potřeb, bylo postupem času čím dál komplikovanější a přerostlo v něco víc. Oba se s tím budou muset vypořádat a najít odpověď na klíčovou otázku. Mohou mít dva přátelé sex bez lásky? (TV Nova)

(více)

Videa (4)

Trailer

Recenze (687)

Sobis87 

všechny recenze uživatele

Ačkoliv mám Natalii Portman moc rád, tak musím přiznat, že Ashton Kutcher je mnohem zábavnější ve společnosti Amandy Peet (tímto přiznávám jedno milované guilty pleasure - Něco jako láska - i když proč vlastně guilty pleasure, vždyť to je dobrej film, ve srovnání s Hlavně nezávazně dokonce výbornej!:). Ne vážně, nekoukejte na tenhle film, protože vyjma několika málo celkem podařených vtipů fakt o moc nepřijdete...radši si místo toho pusťte zmiňované Něco jako láska. A na nové Reitmanovy filmy celkově se vykašlete a vzpomínejte na něho v dobrém při sledování Krotitelů duchů (a vlastně i té Evoluce). A nezapomeňte...Něco jako láska. Tohle ne. ()

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Inu, jak to uchopit? Na jedné straně tuctová komedie s provařeným příběhem a plná ohraných klišé. Na straně druhé příjemná oddechová podívaná s nádhernou držitelkou Oscara, kterážto dokázala nemožné; z Ashtona Kutchera učinila alespoň na 108 minut jeho kariéry skutečného herce! Další úhel pohledu říká, že se jedná o ideální film do období Máje, tedy měsíce lásky, kdy je více než pravděpodobné, že kina zaplní hormony poblázněné páry. No a patrně poslední plus tkví v tom, že charaktery hlavních postav (tedy Emmy a Adama) jsou vykresleny opačně, než jak by divák se zkušenostmi z běžného života čekal. To znamená, že ona si chce užívat a on by rád snad až do chomoutu. Řekněte sami - je toto obvyklý scénář? Komu výčty plusových bodů stačí, ten ať neváhá a na film se podívá. Konec konců 60% je na Reitmana docela dost! ()

Reklama

nash. 

všechny recenze uživatele

Že se někdo zamiluje do Natalie Portman, když navíc se sexem nedělá žádné okolky, na tom není nic divného. Zcela naopak je tomu ovšem s Kutcherem. Je zcela nepochopitelné jak se do něj někdo může zamilovat, zejména když za celý film neudělá nic, čím by se to dalo vysvětlit. Ten chlap je nejen extrémně nesympatický, ale navíc mizerný herec. Škoda, že ho Reitman neprohodil s totálně nevyužitým Kevinem Klinem. Výsledek by byl minimálně o hvězdičku lepší a zábavnější. Hlavně nezávazně je romantická komedie, která nejprve předstírá vulgární drsňačku, s penisem v každé druhé větě, ale v půlce ji to přestane bavit a odhalí pravou tvář klasické sladké romantiky. Nevadí. I když nepřináší nic nového, jen slušně a občas zábavně zpracovanou rutinu, jako oddechovka na jedno použití pobaví a příjemně naladí, pokud trávíte večer ve dvou. Nic víc, nic míň. ()

robbiee 

všechny recenze uživatele

[imdb: 6.3/10] | me: Ani nie komédia, skôr veľmi ľahký film snažiaci sa pobaviť. Tento žáner filmu neviem presne definovať - je to niečo medzi komédiou o vzťahu, sexe, láske a romantickým filmom pôsobiacim na city diváka. Lenže z komédie to málo veľmi málo a scén, ktoré by stáli hoci len za úsmev bolo pár a ako romantika to na mňa nepôsobilo vôbec, keďže samotný scenár bol jasný už z traileru a žiaden ďalší vývin postav sa nekonal. Sex ako ústredná záležitosť bola fajn istý čas, ale na 108 minút to nestačilo a teda okrem Natalie Portman, ktorá je stále sexi a "hot" (aj v lekárskom plášti keď chce) tento film ani nemá čo ponúknuť. Ja som to dopozeral kvôli nej..., ktovie, či to bude stačiť každému. [2 a pol *] ()

hippyman odpad!

všechny recenze uživatele

ne, proboha, tohle vážně nešlo dokoukat. nepomáhal alkohol, půlhodina tlučení hlavou o zeď ani jiné sebepoškozovací snahy... naštěstí ovladač ukončil (ú)trapné (u)trápení v čase 28:56... snímek, jenž svou tupostí navozuje divákovi až fyzickou bolest mozku, nemá jinde než v koši co dělat. odpad! [2. wayFUCKý HD FEST] ()

Galerie (72)

Zajímavosti (14)

  • Na pozvánkách na neveřejnou projekci byl snímek uveden pod názvem "Hooking Up". (ČSFD)

Související novinky

Zemřel režisér Ivan Reitman

Zemřel režisér Ivan Reitman

14.02.2022

Nálož filmových novinek a trailerů ze Super Bowlu narušila v noci z neděle na pondělí smutná zpráva. Zemřel totiž legendární režisér Ivan Reitman. Autorovi filmů jako Krotitelé duchů, Policajt ze… (více)

Reklama

Reklama