Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Nejlepší Česko Slovenská talentová show začíná! Nenechte si ujít první díl a ty nejzajímavější, nejdojemnější, ale i nejhorší účastníky zcela nové show s mezinárodním obsazením. V rolích porotců poprvé Zdeněk Troška a Alena Šeredová a s nimi i oblíbená Adéla Banášová a "kat" Palo Habera! To vše pod taktovkou moderátorské jedničky - Leoše Mareše. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (410)

jonyyy odpad!

všechny recenze uživatele

Jelikož se Nově nepodařilo sehnat originalitu v podobě světového Got talent, rozhodla se vymyslet něco vlastního. A taky se rozhodla použít k tomu nechutné prostředky jako je hraní na lidské city a podobně. Těchto lidí opravdu lituji a soucítím s nimi, ale jsme v talentové soutěži a ne galerii lidských osudů nebo estrádě, čímž se dostávám k další nepochopitelné věci a to vsuvky s českými celebritami typu Janda, Matonoha apod. A to přetočení žánru v prvním díle na vyhlášení české miss? Co to má znamenat? Navíc porodci dostali evidentně příkazem pouštět do dalšího kola každého idiota, aby když už slíbili každodenní vysílání, měli co vysílat. Samozřejmě se najde plno naprostých debilů, kteří jsou stoprocentně zábavní a taky pár talentů, kteří jsou v tom, co dělají dobří. Proč tedy odpad? Protože účast těchto vystoupení na celkové stopáži je NAPROSTO minimální. ()

Laxik odpad!

všechny recenze uživatele

Hlavní hnusy: Leoš Mareš, Zdeněk Troška, trapáci, co se předvádějí, trapáci, co si myslí, že mají talent, vysílání/vysírání pětkrát týdně, odpočítávání spuštění v pravém horním rohu obrazovky, ale to nejhorší, kvůli jejich debilnímu protažení prvního dílu jsem šel spát místo toho, abych se kouknul na Vyjednavače. Oprava... vysírání už jen dvakrát týdně. ()

Reklama

K.I.N.G. odpad!

všechny recenze uživatele

Nova a její továrna na debility. Debilové sledují pravidelně tento, pro debily určený pořad, kde vystupuje banda netalentovaných komediantů a ti největší břídilové zasazení do poroty jim fandí i se známým komerčním ztroskotancem Marešem. Tato kopa sraček je dobrý základ pro vymývání mozků a nekvalitní život. DANGER!! ()

Tosim odpad!

všechny recenze uživatele

Jen Tomáš Matonoha nějakým způsobem uchopil trapnost toho všeho...a co k tomu vlastně dál dodávat? Věčně rozněžněný Troška, ze kterého nedostanete argument, profi moderátor Mareš, který si plete dny v týdnu, velká pompa a hluboká žumpa. Pane Bože, kdy už bude s těmi klony Superstar, fikčními realitami a nezajímavými lidmi konec? Lepší si neodpovídat, stačí slogany. Nova - zažijte víc. ()

DruidKarel odpad!

všechny recenze uživatele

908. hodnocený film: V podání Novy jedna velká trapárna a s leskem ošuntělý Leoš Mareš, který připomíná toho topícího se, který se každého stébla chytá. Odporný nevkus a strašný výběr poroty, ve které snad má co dělat jenom Troška, i když to je taky takovej vořežprut. Naproti tomu Prima přišla s něčím méně vlezlým a vtíravým. Novátorská dv...ojice moderátorů působí poměrně vyrovnaně a porota je mi daleko více příjemnější. Daleko více se asi taky vyzná a nejsou tam jenom ty krásný ksichtíky. Jinak blbců, na který se budeme teď večer koukat, bude dost a dost, takže o další (ne)zábavu se nám obě televize skvěle postarali... :-) ODPAD! ()

Galerie (48)

Reklama

Reklama