Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Příběh dívky z města jménem Caroline, která se přestěhuje do malého městečka a zaplete se do milostného trojúhelníku s největším fešákem z fakulty a jejím učitelem ze střední, panem Andersonem a Thurstonem, jejím spolužákem a huličem. Sedmnáctiletá Caroline Wexler čelí noční můře každého dospívajícího: její ovdovělý otec se rozhodl přestěhovat z velkoměsta doprostřed pustiny. Když Caroline zjistí, že se svými novými spolužáky nemá vůbec nic společného, následuje jedinou osobu, která se stala objektem jejího zájmu – svého pohledného mladého učitele, pana Andersona. Vše vyústí v bizarní milostný trojúhelník, když se k nim připojí sladký potížista, spolužák Thurston. Nenechte si ujít tento nadčasový příběh, který doprovází vábivý indie soundtrack. (HBO Europe)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (145)

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Ono by to nebolo až také zlé, ak by v tom neboli natrepané motívy na 400-stranovú knihu. Mnohé by sa dali krásne zoškrtať, lebo príbehu nič nedávajú (sériový vrah, požiar...). Postavy sú odfláknuté a zvraty, tak ako v ich charaktere ako v celkovom príbehu filmu, sú nanajvýš samoúčelné. Na konci to má všetko zaklapnúť, no vyzerá to, ako keby niekto zlepil kúsky viacerých rozbitých váz dokopy. Navyše hlavná hrdinka je, no ako to povedať... nesympatická piča. A nepomáha jej k tomu ani Kat Dennings, byť je to fakt nádherná no inak otrasná herečka s iritujúcim hlasom. Podobne mizerní sú aj ostatní herci - napr. Josh Lucas to v závere kolosálne nezvláda a afektuje ako Troy McClure. ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Romantika sa veru nekonala, no a dráma to bola taktiež dosť nevýrazná. Celkovo sa mi zdal celý ten príbeh dosť podivný a ani tá zápletka nebola nejaká oslnivá. Určite som od tohto filmu očakával viacej, a nielen príbeh posekaný do rôznych pasáží, ktoré boli prelínané akýmisi tajomnými vraždami. No a to som stále veril, že predsa len na konci sa niečo veľké stane, čo zmení celý môj pohľad na film. Stalo sa v závere toho naozaj veľa, ale žiadna z tých udalostí nebola tou vytúženou čerešničkou na torte. A čo sa posolstva týka? Hmmm, asi len to, že by človek nemal predčasne niekym pohŕdať - lebo náhodou by sa mohlo stať to, že medzi tým všetkým pohŕdaním zrazu zistíme, že sme sa do toho človeka zaľúbili... No na viac ako 2 hviezdičky to veru nebude, hoci Kat Dennings bola skvelá a taktiež treba pochváliť aj dobré hudobné kulisy. ()

Reklama

Lamiczka 

všechny recenze uživatele

Mladá holka se nastěhuje se svým otcem na venkovské městečko. Moc se jí maloměšťácký život nezajídá, i proto se jen tak z hecu spustí se svým celkem sympatickým učitelem angličtiny. Nakonec ale zjistí, že pravá láska na nic čeká u jiného. Za mě zajímavé postavy, příjemná hlavní, občas dost bezcharakterní a chladně vypočítavá, postava studentky střední školy. ()

yehudit 

všechny recenze uživatele

Možná by si film zasloužil víc, ale nějak mě nechytil za srdce. Klasický romantický film s většími ambicemi, které dle mého názoru nenaplnil. A místo inspirace Lynchem jsem spíš viděla regulérní vykrádačku. Hlavní hrdinka mi navíc byla nesympatická a neměla jsem šanci se s ní stotožnit, ale to už je ryze subjektivní osobní problém. ()

k212 

všechny recenze uživatele

Jako dlouhý videoklip k new-weird flákům Devendra Banharty budiž, ale jako samostatně stojící filmové dílo nikoliv. Kočko-pejsek, který mě nedonutil udržet pozornost. Hlavní problém je ve scénáři, který vždycky něco nakousne, lehce předžvýká a najednou ustrne někde ve vzduchoprázdnu. Navíc voiceover, který působí s obrazem disharmonicky - nic moc. Ten cool odfláknutý scénář si ani nezasloužil tak dobré herecké výkony, která v tomhle filmu evidentně jsou. Mimochodem, typický generační film, který musí lehce až těžce alternativní puberťáky totálně nadchnout! ()

Galerie (67)

Zajímavosti (4)

  • Caroline (Kat Dennings) řídí první generaci vozu VW Golf (v USA známém pod označením Rabbit) z přelomu 70. a 80. let, který ještě nebyl vybaven airbagy. Přesto je však při nehodě vidět spuštěný airbag. (DJDVD)
  • Když se Caroline (Kat Dennings) s Barrym (Josh Lucas) pohádá, omylem shodí hrnek s kávou na zem a ten se rozbije. V dalších záběrech je však vidět hrnek zpátky na stole a nepoškozený. (DJDVD)
  • Film sa nakrúcal vo Vancouveri (Kanada). (Arsenal83)

Reklama

Reklama