Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mladá, těhotná žena Nathalie (Isabelle Blais) přijde o své dítě, když se stane obětí nehody. Strážného anděla nachází v Henrym (Zach Braff), který ale rozhodně není andělem, jakým se zdá. (Lenulinka)

Videa (1)

Trailer

Recenze (29)

emma53 

všechny recenze uživatele

Velmi silný, smutný a citlivý příběh, kdy se během malé chvíle nepozornosti úplně změní život třem lidem. Zach Braff byl v roli Henryho výborný, řekla bych, že dokonce lepší, než v The last kiss a i když jsem mu ten jeho přerod tolik nevěřila, budiž mu to odpuštěno, protože on scénář nepsal. A tu intenzivní bolest, kterou prožívala Nathalie se přenesla i na mě a já nemohu jinak, než neznámé Isabelle Blais za její výkon pochválit. U mě emoce fungovaly na plno a tudíž s čistým svědomím dávám silnou čtyřku. ()

cheyene 

všechny recenze uživatele

Moc pěkný dramatický příběh o ztrátě, svědomí, přátelství, lásce, zklamání a spravedlnosti. Sympatické ústřední herecké trio za podpory příjemné hudby a přispění komorní atmosféry dotváří nadprůměrný zážitek po zhlédnutí tohoto snímku. Jsem na vážkách, zda dát 4* nebo 5*. Objektivně je to někde mezi, takže zaokrouhlím k vyšší cifře. ()

Reklama

larelay 

všechny recenze uživatele

uz si pripadam trosku trapne, ze davam vacsine filmov z poslednej doby vysoke hodnotenia, ale pomozem si? nepomozem a hlavne, ked film stoji naozaj za to. Komotne tempo filmu nic nemeni na jeho hlbke a ohromnej sile. Tragicky pribeh doplna fantasticka hudba, ktora tragicno este viac podciarkuje. Ja, ako cerstva matka, sa ani len nahodou neviem vzit do pocitu Nathalie a musim bez hanby uznat, ze by som stratu hoci este nenarodenenho dietata asi tak hrdinsky ako ona nezvladla. Kazdopadne som rada videla opat Zacha v akcii a zase sa budem opakovat, ale on sa pre tieto ulohy v malych filmoch priam narodil. Takze ano, plakala som ako male dieta. A to mi staci, aby isiel tento film do mojich oblubenych. ()

grogodil 

všechny recenze uživatele

Ten príbeh je sám o sebe silný, no nehovoriac o tom, že Braff, ktorého mám stále zafixovaného ako infantilného JD-ho sa do takejto úlohy akosi nehodil, aj samotné spracovanie je plytké a postavy dosť povrchné. Tým pádom vyznieva záver dosť ťažkopádne a trochu naivne a ten Henryho prerod (a hlevne jeho záverečnú fázu) som proste nezožral. A z takého niečoho sa potom ťažko ždímajú emócie... ()

zdenny 

všechny recenze uživatele

Na kanadskou produkci velmi kvalitní počin. Děj filmu je takový, že divák je chtě nechtě donucen uvažovat o tom, jak by se v takové situaci zachoval on a jaké by měl očekávání od reakce protější osoby. Myslím si, že i přes silný námět film nevybočuje z lepšího průměru někam výš, třeba ke čtyřem hvězdám. ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno