Reklama

Reklama

Noc žraloka 3D

  • USA Shark Night 3D (více)
Trailer

Partička vysokoškoláků původně vyrazila na malebný ostrůvek uprostřed obrovského jezera se slanou vodou, aby si plnými doušky užila slunečný víkend. Znáte to – trocha vodních sportů a nezávadného flirtování, po nocích spousta alkoholu a sexu. Idylický plán se začne hroutit hned v zárodku, když po nevinné jízdě na wakeboardingovém prkně a následné nehodě vyklopýtá z jezera jeden z chlapců o ruku chudší. Ani on sám není schopen říct, co se přesně stalo, všeobecně přijímanou teorií je pak ta, že mu ji nešťastně ufiklo právě prkno, na kterém jel. Zábava samozřejmě okamžitě končí, parta nakládá zraněného spolužáka do člunu a vyrážejí vstříc pevnině a nemocnici. Pod hladinou jezera se však skrývá nepředstavitelná hrůza, monstrózní masožraví žraloci, kteří ucítili krev a dostali hlad na mladé masíčko. Začíná nerovný souboj na život a na smrt, během něhož se ti, kteří zatím přežili, snaží ze všech sil dostat na pevninu. Bohužel pro ně ti žraloci nepředstavují jediné nebezpečí, které na ně číhá… (oficiální text distributora)

(více)

Videa (11)

Trailer

Recenze (256)

corpsy 

všechny recenze uživatele

Úvodné technické homage Spielbergovým JAWS újde a je rovnako vydarené. Ale potom, čo sa po typicky vystavanom teeneagerskom klišé dostaví debilná zápletka ( ktorá musela dať fakt zabrať ), tak to ide všetko dolu vodou. David R. Ellis sa predsa len mohol vybrať radšej tou ešte sofistikovanejšou cestičkou a neponúkať nám silou mocou spakruky originálne poňatie. ()

akisha 

všechny recenze uživatele

Nechci působit dojmem, že se schválně koukám na braky, abych je pak mohla kritizovat. Někdy má prostě člověk chuť na nějaký brutální béčko a je mu jedno, že to bude zábava pokleslé kvality. Jenže Noc žraloka je naprosto nekrvavej, nudnej a rozvleklej odvar, kde žraloci hrajou až tak třetí housle a po většinu času se jen kouká na teenagerovský radovánky, což ve filmech podobnýho typu slouží jako krátkej úvod k masakru a tady to vyplňuje první část filmu. Navíc kdykoliv se zrovna likviduje nějaká další otravná postava, tak po chvíli zmatenýho rejdování po hladině prostě jen zmizí pod vodou. No fakt nářez. Nevím, jestli ten nápad se vznikem žraloků mám ocenit nebo ne, radši se zdržím hlasování. Zajímalo by mě, jestli je Megalodon zábavnější, protože tohle teda byla absolutní slabota. ()

Reklama

D.Moore odpad!

všechny recenze uživatele

Přehlidka mnoha druhů neherectví, na níž je zajímavé hlavně to, že její tvůrci nepovažovali za podstatné do hororu (nebo thrilleru, jak se píše zde) zařadit ani vteřinu jakéhokoliv napětí. Krev teče, žraloci vrčí a vyskakují nad hladinu, vše je očividně vážně míněno... Kdepak. Jsou to dva týdny, co jsem viděl Spielbergovy Čelisti konečně i v kině, takže jsem možná zaujatý, ale... Ne, nejsem. Noc žraloka je vážně pitomost. A kdo by pochyboval o duševním zdraví štábu, který ji natočil, ať počká na neskutečný potitulkový hudební videoklip. Mě vyděsil asi stokrát víc než jakýkoliv žralok. ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Slabota. Piraňa byla extrémně zábavná s dobrými herci, tohle je extrémně pitomé s nesympatickými herci. Tak asi tolik srovnání. Je zajímavé že od dob prvních dvou dílů Čelistí nikdo nenatočil dobrý žraločí horor. Docela ještě ušel Útok z hlubin anebo Reef. Tím to ale hasne. V Noci žraloka plavou žraloci závratnou rychlostí a skáčou 2 metry do výšky. Film natočený pro mimořádně hloupé lidi. PS: Film musel mít i přes škatulku horor přístupnost 12 let, ani jedno odhalené ňadro v teen hororu? Tomu říkám rarita. ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

A vite co? jdete se vsichni bodnout mne se to libilo je to pripad ptakoviny tak ultimatni ze proste nemuzu jit pod 3 hvezdy uznavam ze ty herci sou dost hrozny ale nastesti nedostanou moc velkej prostor a jeden po druhym mizi pod hladinou uplne nejvic ultimatni pak je ta pointa filmu to nebudu prozrazovat to se musi videt kazdopadne jestli to nekdo bral vazne tak se nedivim ze mu to nelibilo tohle je v prvni rade bezmozkovy becko ktery se chvilema snazi tvarit jako acko ale nastesti jenom chvilema rychle to ubehne a marna slava ale Ellis mne opet nezklamal styl tohoto rezisera se mi proste libi a uz se tesim na dalsi kousek tak trochu doufam ze jeste vezme do ruky nezvratnej osud a trochu ho ozivi jo a vzkaz memu oblibenemu uzivateli POciSEMOVi sorry ale tentokrat se tezce neshodneme asi si holt jeste pro takovy ultimatne zabavny odpadni zalezitosti nedorostl jasne ze to byla picovina ale ja mam zabavny picoviny rad tak trochu nadhledu lidi ()

Galerie (71)

Zajímavosti (11)

  • Ve scéně předtím, než do místnosti vstoupí Malik (Sinqua Walls), hrají Gordon (Joel David Moore) a Nick (Dustin Milligan) hru „Halo Reach“. (StrYke)
  • Ve skutečnosti by Žralok bílý ve slaném jezeře kvůli koncentraci soli žít nemohl, adaptován je pouze na život v oceánu. (Listeroman)
  • Šerifův popis Žraloka tygřího (Galeocerdo cuvier), jednoho z nejagresivnějších druhů žraloka vůbec, během scény, v níž potápí svázaného Nicka (Dustin Milligan) do žraločí nádrže, se neshoduje se žraloky umístěnými v nádrži, kterými jsou tzv. Žraloci tygří píseční (Carcharias taurus). Ti se svou průměrnou 3 až 3,5metrovou délkou a tlamou plnou zlověstných zubů vypadají sice zlověstněji, ale nejsou člověku nebezpeční a jsou jedním z nejčastěji chovaných zraloků. (Conspi)

Reklama

Reklama