Reklama

Reklama

Noc žraloka 3D

  • USA Shark Night 3D (více)
Trailer

Partička vysokoškoláků původně vyrazila na malebný ostrůvek uprostřed obrovského jezera se slanou vodou, aby si plnými doušky užila slunečný víkend. Znáte to – trocha vodních sportů a nezávadného flirtování, po nocích spousta alkoholu a sexu. Idylický plán se začne hroutit hned v zárodku, když po nevinné jízdě na wakeboardingovém prkně a následné nehodě vyklopýtá z jezera jeden z chlapců o ruku chudší. Ani on sám není schopen říct, co se přesně stalo, všeobecně přijímanou teorií je pak ta, že mu ji nešťastně ufiklo právě prkno, na kterém jel. Zábava samozřejmě okamžitě končí, parta nakládá zraněného spolužáka do člunu a vyrážejí vstříc pevnině a nemocnici. Pod hladinou jezera se však skrývá nepředstavitelná hrůza, monstrózní masožraví žraloci, kteří ucítili krev a dostali hlad na mladé masíčko. Začíná nerovný souboj na život a na smrt, během něhož se ti, kteří zatím přežili, snaží ze všech sil dostat na pevninu. Bohužel pro ně ti žraloci nepředstavují jediné nebezpečí, které na ně číhá… (oficiální text distributora)

(více)

Videa (11)

Trailer

Recenze (256)

TeeAge

všechny recenze uživatele

|| Scenár: Will Hayes, Jesse Studenberg | Hudba: Graeme Revell | Produkcia: Chris Briggs, Mike Fleiss, Lynette Howell | Distribúcia: Rogue | Štúdio: Sierra Pictures, Incentive Filmed Entertainment, Silverwood Films, Next Entertainment | Rozpočet: 28 miliónov $ | Tržby: 20,245,424 $ || ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $25miliónovTržby USA $18,877,153Tržby Celosvetovo $40,136,479 Tržby za predaj Blu-ray v USA //počet predaných kusov Tržby za predaj DVD v USA $1,804,936 //počet predaných kusov 111,803║ Ukričané béčko, ktoré ubehne ako voda, fakt nehorázne rýchlo to celé odsypalo a to ako dejová výstavba žiadna, len samoúčelné scénky, bez lepšej dávky napätia, kopu tlápačkových dialógov, napríklad mladý herci ušli neboli otravný ako by sa mohlo na prvý pohľad zdať, režisér David R. Ellis len klesá a klesá, škoda mohlo to byť zábavné a nechutné béčko ako Piraňa 3D ale nie je. /25%/ ()

Reklama

verbal odpad!

všechny recenze uživatele

Tupá, hollywoodská zálivka na popcorn. Kikiny, bikiny, sliční metrosexuálové usilovně zatínající bříška a ve vodě nenažraná rybka, která při útoku vrčí!!! a pěkně si vyskakuje (někdy až tři metry nad hladinu). Jelikož je Noc, je úměrně tomu i hovno vidět a já se pomalu nemohl dočkat, až ten gumový 3D žralok všechny ty Keny a Bárbiny za "nervydrásajícího" šplouchání a cákání ve tmě do jednoho požere, napálím tomu odpad za mimořádnou bezkrevnost a ultimativní debilitu a pustím si něco o hodně zábavnějšího. Třeba plyn. ()

Thomassi 

všechny recenze uživatele

No co napsat. Asi jen to, že Noc žraloka je v podstatě jeden velkej průser. Už začátek, kdy žralok napadne holku v metrové hloubce a ještě někde v jezeře. To se sice později vysvětlilo, ale pořád na tom nic nemění fakt, že celý scénář je tak na vytření prdele. Když se to aspoň trošku dalo sledovat, když partička dorazila na ostrov doufajíc, že si budou užívat, najednou se objevili dva burani, ze kterých se nakonec vyklubalo, že to oni jsou za těmi žraloky v jezeře a že je dokážou ovládat. To už jsem doufal, že bude co nejdřív konec. Vizuální efekty? Naprostá katastrofa i na malý rozpočet. Ani pořádně nevím, jak to dopadlo, když to ukončili naprosto bez konce. Na druhou stranu ale asi dobře. Na posrání byla taky myšlenka rádoby Čelistí. Takhle kazit a dělat špatnou reklamu dnes už kultovce. Prostě jednoduše řečeno, až na nějaký povedený lekačky a za sexy holky, ztráta času. 30%. ()

Beastmaster4 odpad!

všechny recenze uživatele

Tak se někdo chtěl vyšvihnout, vedle PIRAŇA 3D a dopad ještě hůř než konkurence (která nebyla taky zrovna nic extra). Připitomělý animace žraloků - opravdu to musí na dnešní dobu vypadat tak lacině a uměle?! K tomu několik stupidních chyb, až se vám chce brečet. Sara Paxton, která mne překvapila v THE INNKEEPERS je tady nevýrazná a nudná jako celý film. Jestli chtěl někdo zvednout laťku tím, že jí a několik dalších bab svlékne do plavek, tak to tady taky nevyšlo. Scénář příšernej a nezajímavej, krom toho, že jsou (SPOILER!!!!) tu žraloci v jezeře chováni záměrně, což ale vzhledem k tomu, že dva blbce tipnete, jako hlavní padouchy hned není taky nic wow! A to 3D nějak nepobírám, žraloka ve 3D uvidíte hezčího na nějaké pohlednici nebo v 3D knížce, tady je opravdu děs....efekty = konzolové hry tak před 5 lety. :-) ()

Galerie (71)

Zajímavosti (11)

  • Šerifův popis Žraloka tygřího (Galeocerdo cuvier), jednoho z nejagresivnějších druhů žraloka vůbec, během scény, v níž potápí svázaného Nicka (Dustin Milligan) do žraločí nádrže, se neshoduje se žraloky umístěnými v nádrži, kterými jsou tzv. Žraloci tygří píseční (Carcharias taurus). Ti se svou průměrnou 3 až 3,5metrovou délkou a tlamou plnou zlověstných zubů vypadají sice zlověstněji, ale nejsou člověku nebezpeční a jsou jedním z nejčastěji chovaných zraloků. (Conspi)
  • Ve scéně předtím, než do místnosti vstoupí Malik (Sinqua Walls), hrají Gordon (Joel David Moore) a Nick (Dustin Milligan) hru „Halo Reach“. (StrYke)
  • Filmovým jezerem bylo oblíbené louisianské jezero Cross Lake v blízkosti města Shreveport. (Conspi)

Reklama

Reklama