Reklama

Reklama

Noc žraloka 3D

  • USA Shark Night 3D (více)
Trailer

Partička vysokoškoláků původně vyrazila na malebný ostrůvek uprostřed obrovského jezera se slanou vodou, aby si plnými doušky užila slunečný víkend. Znáte to – trocha vodních sportů a nezávadného flirtování, po nocích spousta alkoholu a sexu. Idylický plán se začne hroutit hned v zárodku, když po nevinné jízdě na wakeboardingovém prkně a následné nehodě vyklopýtá z jezera jeden z chlapců o ruku chudší. Ani on sám není schopen říct, co se přesně stalo, všeobecně přijímanou teorií je pak ta, že mu ji nešťastně ufiklo právě prkno, na kterém jel. Zábava samozřejmě okamžitě končí, parta nakládá zraněného spolužáka do člunu a vyrážejí vstříc pevnině a nemocnici. Pod hladinou jezera se však skrývá nepředstavitelná hrůza, monstrózní masožraví žraloci, kteří ucítili krev a dostali hlad na mladé masíčko. Začíná nerovný souboj na život a na smrt, během něhož se ti, kteří zatím přežili, snaží ze všech sil dostat na pevninu. Bohužel pro ně ti žraloci nepředstavují jediné nebezpečí, které na ně číhá… (oficiální text distributora)

(více)

Videa (11)

Trailer

Recenze (256)

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Dle mého je tento film zbytečně podceňován. Samozřejmě že Čelisti byly jen jedny, ale tento film mě rozhodně bavil víc, jak celá série Shark Attack. Finální rozuzlení příběhu mě celkem zaujalo, protože myšlenka rozhodně nevypadá špatně. Horší už to bylo v digitálním zpracování žraloka. Už jsem si zvyknul, že žralok dokáže sežrat i letící letadlo, takže mě tady nic extra nepřekvapilo. Ba naopak některé scény se mi líbily docela hodně. Herecké výkony už byli ze slabšího soudku, ale alespoň tu hrály pěkné baby. Ovšem zajímalo by mě, za co utratil režisér tolik peněz (vždyť 25-28mega se přece musí někde projevit…) ? Prostředí jezera bylo nádherné, stejně jako elegantní jízda na prkně. Nemůžu si pomoct, ale já musím prostě dát lehce podprůměrné hodnocení, protože do toho vytouženého průměru tomu přece jenom trošičku chybělo. Bylo zde i zbytečně moc nelogičností, ale ani to není už v dnešní době žádná novinka). Jinak ovšem na tenhle kousek určitě nezanevřu. ()

Tom Hardy 

všechny recenze uživatele

V podstatě všechno špatně. Postavy jsou do jedné nesympatické, kdykoli se mohou chovat jako idioti, nadšeně toho využijí, krvavé scény nestojí díky PG-13 za nic, o chabé animaci žraloků lepší pomlčet a scenáristické perly typu „černoch bez ruky zapálí oheň a naběhne do vody s oštěpem" lze už jen vnímat s úsměvem. Slabý čajíček pro mladší ročníky, kterým připadají Čelisti „příliš mechanické“ a Pirani 3D „příliš o ničem“ (neboť tamní síla pramení z pevného režijního vedení a ochoty vytěžit žánrovou absurditu na kost). Malé bezvýznamné plus za hlášku o tučňácích. ()

Reklama

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Slabota. Piraňa byla extrémně zábavná s dobrými herci, tohle je extrémně pitomé s nesympatickými herci. Tak asi tolik srovnání. Je zajímavé že od dob prvních dvou dílů Čelistí nikdo nenatočil dobrý žraločí horor. Docela ještě ušel Útok z hlubin anebo Reef. Tím to ale hasne. V Noci žraloka plavou žraloci závratnou rychlostí a skáčou 2 metry do výšky. Film natočený pro mimořádně hloupé lidi. PS: Film musel mít i přes škatulku horor přístupnost 12 let, ani jedno odhalené ňadro v teen hororu? Tomu říkám rarita. ()

Pilda17 

všechny recenze uživatele

Píše se rok 2011, ale co to nevidím? Zpracování naprosto tragické a grafika žraloků hrozná. I v čelistech, které jsou o několik let starší vypadá žralok přesvědčivěji. Shark Night nenabídne ve svém stylu absolutně nic nového a jedná se pouze o vyvražďovačku bez příběhu a pořádné zápletky. Přesto na jedno zhlédnutí dostačující... 4/10 = 40% ()

Ded@M@tes 

všechny recenze uživatele

Po rozmyslu musím jít s hodnocením dolů, dvě hvězdy jsou až příliš. Zklamání nad dlouhou nocí krveprolití. Chování žraloka v jistých chvílích nepochopitelné. Jednou je pomalej jak šnek, aby hrdinové mohli uniknout a po druhé je rychlejší pomalu než člun. Herci dialogy a dějem přešlapují vodu. Místy odfláknuté. ( Hodnocení: 2/10 ) ()

Galerie (71)

Zajímavosti (11)

  • Je možné všimnout si, že během Sářiny (Sara Paxton) resuscitace zmizely z Nickových rukou (Dustin Milligan) výrazné zarudlé otlaky z předchozího připoutání. (Conspi)
  • Filmovým jezerem bylo oblíbené louisianské jezero Cross Lake v blízkosti města Shreveport. (Conspi)
  • Režisér David R. Ellis si přáll vydat film pod názvem Untitled 3D Shark Thriller. (neff)

Reklama

Reklama