Reklama

Reklama

Na nože!

(pořad)
Reality-TV / Soutěžní
Česko, 2010, 13x50 min

Obsahy(1)

Nová soutěžní reality show, ve které postrach všech špatných restaurací Zdeněk Pohlreich známý z pořadu ANO, ŠÉFE! spolu s majitelem pražského kulinářského institutu Romanem Vaňkem a autorkou kuchařek Evou Filipovou vyberou z profesionálů i amatérských kuchařů jeden objev, který dostane titul Superšéf a obdrží finanční prémii 1 000 000 Kč. Účast Zdeňka Pohlreicha zaručuje, že celá soutěž bude pro všechny kuchaře NA NOŽE! (Granade)

(více)

Recenze (161)

Kratoc 

všechny recenze uživatele

Špatné. Kromě toho, že se nejedná o originální koncept (to by tak nevadilo), tak má i tragické zpracování. Doporučuji se podívat na americkou verzi Masterchef s Ramsey, kde můžete vidět, jak se to má správně udělat. Tady se Prima (asi v nějakém flashbacku k Vyvoleným) pokusila nakombinovat tyto dvě reality show a vyšel z toho paskvil, kdy ať jste kuchař jak dobrý chcete (o kvalitě všech účinkujících raději pomlčet, je vidět, že česká gastronomie nemůže být nikdy na světové úrovni, když nám vaří v kuchyních něco takového a to by měla být vlastně elita), ale stejně vás mohou vyřadit třeba spoluhráči (jak se stalo v jednom díle). Pohlreich je určitě odborník, ale Vaněk a ta ženská nejsou profesionálové, ale působí jako samo-vzdělaní amatéři. O nudných úkolech, které mnohdy s kuchařským uměním souvisí jenom velmi nepřímo, raději pomlčím. Pro mne rozhodně zklamání. O to větší, když tomu předcházela zajímavá reality show Ano, šéfe! ()

Her0.89 

všechny recenze uživatele

Jsem rád za to, že se prima držela tématu a jednalo se skutečně o kuchařskou soutěž. Dost jsem se bál toho, že spíše než o vaření to bude o vztazích mezi soutěžícími a o dění v jejich chatě a udělá se z toho reality show typu HK, kde se spíše kecalo než vařilo a více než kuchařské umění rozhodovala psychika soutěžích. Viděl jsem každý díl a vždy jsem se těšil na další... škoda jen, že to nevyhrál můj favorit. ()

Reklama

jefff 

všechny recenze uživatele

Ano šéfe bylo nápaditější a divácky jistě zajímavější. A hlavně byla první reality show, která opravdu něčím konkrétním společnosti přispěla. Na nože! je už spíše klasickou reality show, kterých jsou desítky a desítky. Důvvod proč dávám 4* je Zdeněk, který je prostě osobnost s velkým O. Po druhém díle musím říct, že mě pořad nenudí, baví a těším se na další. Ale přeci jen mi Ano šéfe imponovalo více, bylo komornejší a ne tak velkolepé a rozmáchlé, to mi Češi dle mého tolik rádi nemáme :-) ()

swinevenca 

všechny recenze uživatele

Mě to bavilo. Nejen vaření, ale i ostatní věci související s kuchařinou tady naprostej amatér jako já vidí z úplně nový perspektivy. A žasne nad kuchařskou rychlofantazií i nad tím, jak to může vypadat při výdeji v plný restauraci. Trochu problémem jsou soutěžící, mezi kterýma se oblíbenec nevybírá snadno, ale nakonec s vítězem i jídlama spokojenost, sliny se mi sbíhaly pořád. Šéf má míň fórů a víc kritiky než by se hodilo, Vaňkovo hodnocení mě bavilo víc. Jen k paní Evě se radši nevyjádřím, to by bylo na žalobu. ()

Nach 

všechny recenze uživatele

300 ohodnocený pořad/film: Ne tak dobré jako "Ano šéfe!", ale pořád jde o nadprůměrný kuchařský pořad. Hlášky sice nebyly tak ostré, ale kolikrát jsem se jim zasmál (např. Roman Vaněk a jeho: "Dobrý den Majoránko. Dobrý den Romane. ...). Prostě a jednoduše si to čtyři hvězdičky - 80% - zaslouží (jako celek) určitě. ()

Galerie (14)

Zajímavosti (2)

  • Pořad vychází z původního formátu Hell´s Kitchen, který se vysílal ve Velké Británii od roku 2004. (Pitrsss)
  • Táto šou sa inšpirovala okrem iného aj pôvodným formátom MasterChef. Prvé fázy súťaže prebiehajú podobne, napríklad kuchári sú testovaní na základy vo varení, takisto aj porotcovia sú traja. Zvyšné fázy a finále prebieha ako v Hell's Kitchen. (Piri)

Reklama

Reklama