Reklama

Reklama

Na nože!

(pořad)
Reality-TV / Soutěžní
Česko, 2010, 13x50 min

Obsahy(1)

Nová soutěžní reality show, ve které postrach všech špatných restaurací Zdeněk Pohlreich známý z pořadu ANO, ŠÉFE! spolu s majitelem pražského kulinářského institutu Romanem Vaňkem a autorkou kuchařek Evou Filipovou vyberou z profesionálů i amatérských kuchařů jeden objev, který dostane titul Superšéf a obdrží finanční prémii 1 000 000 Kč. Účast Zdeňka Pohlreicha zaručuje, že celá soutěž bude pro všechny kuchaře NA NOŽE! (Granade)

(více)

Recenze (161)

Olík 

všechny recenze uživatele

Primácká ždímačka nečekaně nabyté popularity šéfa Zdeňka Pohlreicha. Je dobře, že pořad Áno, šéfe! po druhé sérii na našich obrazovkách skončil (neberte to špatně, byl jsem jeho oddaných fanouškem, ale druhá řada šla kvalitativně volným pádem dolů), ale honem, honem vymyslet jak něco vytřískat ze Zdendy než se pod ním slehne zem-no nevím! Slabý odvar Masterchef Gordona Ramsayho, kterému nemůže Pohlreich nabídnout to co dával pořadu Áno, šéfe!, nemluvě o dvou zbytečných postavičkách Filipové a Vaňka. Každopádně je kuchařský souboj a milión korun českých dobou večerní uspávačkou. ()

B4TM4N 

všechny recenze uživatele

Ano, je to JINÝ pořad, než Ano, šéfe!. Zřejmě většinu lidí zklamalo, že je především o vaření (i když kvůli abych tak řekl kvůli jisté skandálnosti se sem procpávají jisté realityshow sračky). Oproti toporné Hells Kitchen jsou naštěstí úkoly celkem rozmanité a emoce nakonec show taky vzbudí: Jardu prostě musíte nenávidět. No a Robertův výraz a radost při vítězným Jágrovi na konci je...prostě úžasný. ()

Reklama

Ezekiel1 

všechny recenze uživatele

Narozdíl od ANO, ŠÉFE sleduji pravidelně každý díl. Nerad bych o sobě tvrdil, že jsem nějaký gurmán...,ale rád se dívám na jídlo, které kvalitní kuchaři vytvoří. Polreich šel hodně dolů...je vidět, že za nitky tahají scénáristé viz. 5 díl a vyřazení Jirky nebo 12 díl a naprosto nepochopitelné vyřazení amatéra Lukáše, který uvařil skvěle. Zde nerozhodoval kulinářský um, ale sympatie. Navíc si ke všemu přičtete nesympatická a odporná stvoření (Petr, Robert), trapnou blondýnu v porotě a výsledek 40-ti % je na světě...;) ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Měl jsem (mám) raději, když jede Zdeněk Pohlreich sólo. Přece jenom je s ním větší prdel a dá více vyniknout svým bohatým zkušenostem. V této kulinářské show sice tady dávám některým soutěžícím dobrou sodu, ale už to prostě nebylo ono. Navíc na to byli tři a zvláště ta ženská mi lezla na nervy. Bylo ale zajímavé sledovat, jak si „soutěžící“ poradili ve stresových situacích, páč jak bych tam asi mrdl po někom nožem a šel do řiti… ()

Rosalinda 

všechny recenze uživatele

Kvalit, vtipu a břitkosti pořadu "Ano, šéfe" tato jídelní reality-show zdaleka nedosahuje. Nože jsou trochu tupé, nicméně i tupý nůž občas řízne a občas je to horší, než tím nabroušeným. Ale tak co, nápad špatný to nebyl, výsledek už pokulhává, ale tak nějak jsem se svezla po vlně a dobrovolně tento pořad sledovala. Pořad možná sem tam nedokořeněný, sem tam překořeněný, občas i chutnající, kolikrát nechutný, ale nemastný, neslaný rozhodně nebyl. ()

Galerie (14)

Zajímavosti (2)

  • Pořad vychází z původního formátu Hell´s Kitchen, který se vysílal ve Velké Británii od roku 2004. (Pitrsss)
  • Táto šou sa inšpirovala okrem iného aj pôvodným formátom MasterChef. Prvé fázy súťaže prebiehajú podobne, napríklad kuchári sú testovaní na základy vo varení, takisto aj porotcovia sú traja. Zvyšné fázy a finále prebieha ako v Hell's Kitchen. (Piri)

Reklama

Reklama