Reklama

Reklama

Čas na dobrodružství

(seriál)
  • USA Adventure Time with Finn and Jake (více)
Trailer
USA, (2010–2018), 55 h 39 min (Minutáž: 11–44 min)

Tvůrci:

Pendleton Ward

Kamera:

Helder Sun

Hrají:

Jeremy Shada, John DiMaggio, Tom Kenny, Hynden Walch, Niki Yang, Dee Bradley Baker, Pendleton Ward, Maria Bamford, Steve Little, Olivia Olson, Kent Osborne (více)
(další profese)

Série(10) / Epizody(279)

Obsahy(1)

Vítá vás Finn a kouzelný pes Jake ze země Óóó, kteří zažívají nesčetná dobrodružství. Zachraňují princezny, bojují s příšerami a hatí plány zloduchům! (HBO Max)

Videa (1)

Trailer

Recenze (89)

Víteček 

všechny recenze uživatele

Jeden z nejlepších seriálů, co kdy vznikl. Hravý, vtipný, odvážný zkoušet nové věci a někam se posunout a na "dětský" seriál odvážný zajít někdy hodně daleko. Co dokázali v průběhu celého seriálu udělat s "obyčejným"  padouchem ze začátku, který jen Bowserovsky unášel princezny, se jen tak nevidí a bylo to skvělé. Má to 279 dílů a jen 1 z nich je vyloženě špatný a asi tak 250 je přímo výborných. Nevím, jestli si jakýkoliv jiný seriál dokázal tak dlouho udržet vytrvalou kvalitu. Škoda jen té pitomé nesmyslné cenzury od CN, kvůli které člověk musí vynakládat velké úsilí, aby to viděl v nejlepší možné podobě. Nejhorší na tom rozhodně je, že to skončilo. ()

Mii 

všechny recenze uživatele

To je tak neskutecne ujety a bizardni ze to clovek proste nemuze nemilovat. Tvurci musi hodne velky zasoby LSD a extraze, protoze tohle proste nikdo pri normalnim vedomi vymyslet nemuze. A ta animace! Ta me dostava uplne do kolen. Dava tomu jeste dalsi rozmer silenosti. Finalni rozmer silenosti maj na svedomi postavy jako Lumpy Space princess, Lady Rainicorn, Ice king nebo princess Bubblegum, kteri jsou tak zvracene kouzelni az to cloveka dojima. ()

Reklama

Kapikova 

všechny recenze uživatele

To není seriál, to je umělecké dílo! Ale co to není určitě, je seriál pro děti. Ale čím dál se na to koukám, tím víc jsem z toho nadšená. Ten seriál není pouze dětský převyprávěný svět, je to neuvěřitelné retro spektrum fantazie, barev, světů a nápadů. Je to Švankmajerova Alenka, v kombinaci s fantazií Salvadora Dalího. Má to záhadnost a nevysvětlitelnost fenoménu světa za zrcadlem. Nebo tajemnost japonských animovaných filmů. Psychodelické mistrovské dílo. Plus podle mně úžasná kresba, animace, dabing a humor. Kdybych mohla, dám tomu 6 hvězdiček, protože tohle je o MNOHEM víc, než se na první pohled zdá. ()

SonGokussj 

všechny recenze uživatele

What time is it??? It's Adventure Time!!! To nejde jinak... Už jen kvůli těm písním a celkově všemu ostatnímu... Adventure time! Come on grab your friends, we'll go to very distant la-ands, Jake the dog and Fin the human, fun that never ends, Adventure Time! MEGA 95% ()

Marys 

všechny recenze uživatele

Geek značka, ok, ale cieľová skupina mi nejako uniká. Veľké množstvo divno psychadelických epizód až minisérií, časté výjavy, ktoré deti môžu akurát vystrašiť a nie je to orietované ani pre dospelú alternatívnu populáciu. Kedykoľvek mi niečo nedávalo zmysel, frajerka poznamenala, že veď to je orientované pre detského diváka. Tak ja neviem už. Také ani-ani. Rýchle, dynamické epizódy, dalo sa to zhltnúť celé, ale divné vetry z toho vanú. ()

Galerie (5 684)

Zajímavosti (24)

  • V roce 2015 byl oznámen film, vzhledem k blízkému konci seriálu je ale možné, že vůbec nevznikne. (bignothing)
  • Jake nosí neviditeľné spodky utkané z pavučín. (Carol Pifková)
  • Epizóda "Bad Little Boy" je jediná, kde sa Finn neobjaví. (Carol Pifková)

Reklama

Reklama