Reklama

Reklama

Čas na dobrodružství

(seriál)
  • USA Adventure Time with Finn and Jake (více)
Trailer
USA, (2010–2018), 55 h 39 min (Minutáž: 11–44 min)

Tvůrci:

Pendleton Ward

Kamera:

Helder Sun

Hrají:

Jeremy Shada, John DiMaggio, Tom Kenny, Hynden Walch, Niki Yang, Dee Bradley Baker, Pendleton Ward, Maria Bamford, Steve Little, Olivia Olson, Kent Osborne (více)
(další profese)

Série(10) / Epizody(279)

Obsahy(1)

Vítá vás Finn a kouzelný pes Jake ze země Óóó, kteří zažívají nesčetná dobrodružství. Zachraňují princezny, bojují s příšerami a hatí plány zloduchům! (HBO Max)

Videa (1)

Trailer

Recenze (89)

tuberatanka 

všechny recenze uživatele

Medzi animovanými rozprávkami som videl aj ďaleko väčšie psychiatrie, ale budiž, toto jedno celkom baví. V najsilnejších miestach je to psychedelický úlet plný nepredvídateľných bizarných nápadov, v slabších je to stále dobrá kreslená rozprávka zasadená do čudného sveta plného personifikovaných sladkostí s vysoko polymorfným psom. po viacerých dieloch sa to môže opozerať, ale to nevadí. ()

Marys 

všechny recenze uživatele

Geek značka, ok, ale cieľová skupina mi nejako uniká. Veľké množstvo divno psychadelických epizód až minisérií, časté výjavy, ktoré deti môžu akurát vystrašiť a nie je to orietované ani pre dospelú alternatívnu populáciu. Kedykoľvek mi niečo nedávalo zmysel, frajerka poznamenala, že veď to je orientované pre detského diváka. Tak ja neviem už. Také ani-ani. Rýchle, dynamické epizódy, dalo sa to zhltnúť celé, ale divné vetry z toho vanú. ()

Reklama

Všivák 

všechny recenze uživatele

Naprosto boží seriál. Pro mě jeden z největších seriálových objevů, který našel můj syn. V té době šestiletý. Boží hlášky. Boží český dabing a děj který paroduje snad všechny pohádkové klišé a přidává nadstavbu ujetosti. Dobrodružství kluka Finna, jeho kouzelného psa Jakea, cukr lidí, boulo sféryv čele s princeznou Haluškou, Marceliny, Lady a vlastně všech ostatních ujetých postav vřele doporučuji. ()

Snails 

všechny recenze uživatele

Jsem skálopevný fanda japonského anime a tedy přirozeně cítím nedůvěru k americkým animáčům, ale na Adventure Time si nenechám šáhnout! Jake the Dog and Fin the Human mají v mém po dobrodružství lačnícím srdci své místo. Humor AV mi přesně padne do noty. Bizardnost celého světa, všudypřítomná náhodnost, a šílenosti veškerých vtipů to vše AV má. Ale pozor Pepe, je toho ještě víc! Pokud totiž tenhle seriál sledujete pozorně, tak s přibývajícími epizodami zjišťujete minulost světa ve kterém Fin a Jake žijí, flashbacky odhalují osobní historii postav a celé to tomu dává ještě další hloubku. Takže na to, že je to americký cartoon, je to fakt geniální počin a musím před Pendletonem Wardem smeknout, ta fantazie, co ten chlap musí mít, má velikost galaxií. Díky pane za záchvaty smíchu. ()

Nahmair 

všechny recenze uživatele

Čo je Adventure time? Sú to 10 minútové jednohubky príbehov Finna a Jakea, nesmierne sympatickej dvojice chlapca a hovoriaceho predlžujúceho sa psa. (dačo ako Mr Fantastic z Fantastic Four) Znie to šialene? A to som ešte nenapísal o kórejskom dúhovom jednorožcovi, mimozemskom Abrahamovi Lincolnovi, šialenom úchylovi unášajúcom princezné, žijúc so svojimi tučniakmi v ľadovci, a kope ďaľších úžasných vtipných a originálnych postáv. Ak by som mal Adventure time charakterizovať dvoma slovami, bolo by to: šialený a zábavný. Aj keď nie všetky časti sú kvalitatívne na rovnakej úrovni, je tu geniálna 2. séria. A po pár slabších dieloch sa pravidelne objaví jeden, ktorý je jednoducho AWESOME. ()

Galerie (5 681)

Zajímavosti (24)

  • V některých epizodách mluví Princess Bubblegum německy. V německém dabingu tyto fráze říká turecky. (Renyu)
  • V populárnej hre Pet society na Facebooku je Finnov kostým a je označený ako "Odessey Boy Costume". (Carol Pifková)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno