Reklama

Reklama

Čas na dobrodružství

(seriál)
  • USA Adventure Time with Finn and Jake (více)
Trailer
USA, (2010–2018), 55 h 39 min (Minutáž: 11–44 min)

Tvůrci:

Pendleton Ward

Kamera:

Helder Sun

Hrají:

Jeremy Shada, John DiMaggio, Tom Kenny, Hynden Walch, Niki Yang, Dee Bradley Baker, Pendleton Ward, Maria Bamford, Steve Little, Olivia Olson, Kent Osborne (více)
(další profese)

Série(10) / Epizody(279)

Obsahy(1)

Vítá vás Finn a kouzelný pes Jake ze země Óóó, kteří zažívají nesčetná dobrodružství. Zachraňují princezny, bojují s příšerami a hatí plány zloduchům! (HBO Max)

Videa (1)

Trailer

Recenze (89)

Marys 

všechny recenze uživatele

Geek značka, ok, ale cieľová skupina mi nejako uniká. Veľké množstvo divno psychadelických epizód až minisérií, časté výjavy, ktoré deti môžu akurát vystrašiť a nie je to orietované ani pre dospelú alternatívnu populáciu. Kedykoľvek mi niečo nedávalo zmysel, frajerka poznamenala, že veď to je orientované pre detského diváka. Tak ja neviem už. Také ani-ani. Rýchle, dynamické epizódy, dalo sa to zhltnúť celé, ale divné vetry z toho vanú. ()

bignothing 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Absurdní humor je nejlepší humor a to Čas na Dobrodružství dobře ví. Ale i když je vtip asi největším tahounem seriálu, v monumentálních 274 epizodách se najde asi každý možný žánr. Celá série působí jako obří hrací hřiště jak pro tvůrce, tak i pro diváky...A to je přesně důvod, proč je tak ikonická. ()

Reklama

Všivák 

všechny recenze uživatele

Naprosto boží seriál. Pro mě jeden z největších seriálových objevů, který našel můj syn. V té době šestiletý. Boží hlášky. Boží český dabing a děj který paroduje snad všechny pohádkové klišé a přidává nadstavbu ujetosti. Dobrodružství kluka Finna, jeho kouzelného psa Jakea, cukr lidí, boulo sféryv čele s princeznou Haluškou, Marceliny, Lady a vlastně všech ostatních ujetých postav vřele doporučuji. ()

Zaba 

všechny recenze uživatele

ANO!! Animáků je v současné době opravdu MOC, ale jen málo z nich mě opravdu chytí za srdce. A TOTO je jeden z nich. Nic tady není nemožné a to je na tom to úžasné. Každý díl je pecka. Každá postava je unikátní, ale nejvíc to vždycky rozsekne Jake. Všem, co mají rádi trhlé fantasy a neuvěřitelné příběhy můžu jen a jen doporučit. ()

Mii 

všechny recenze uživatele

To je tak neskutecne ujety a bizardni ze to clovek proste nemuze nemilovat. Tvurci musi hodne velky zasoby LSD a extraze, protoze tohle proste nikdo pri normalnim vedomi vymyslet nemuze. A ta animace! Ta me dostava uplne do kolen. Dava tomu jeste dalsi rozmer silenosti. Finalni rozmer silenosti maj na svedomi postavy jako Lumpy Space princess, Lady Rainicorn, Ice king nebo princess Bubblegum, kteri jsou tak zvracene kouzelni az to cloveka dojima. ()

Galerie (5 681)

Zajímavosti (24)

  • V epizodě se objeví modrá sojka, odkazující na seriál Normálka (od r. 2009). (bignothing)
  • V epizóde s názvom "The Jiggler" si Jake píska pieseň, ale v epizóde "The Real You" pískať nevie. (Carol Pifková)

Reklama

Reklama