Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Kuchařská soutěž, která je vysílaná v USA na kanále FOX a je inspirovaná původním australským formátem. Koproducentem této show je slavný britský šéfkuchař Gordon Ramsey, který je zároveň jedním z porotců. Soutěžícími jsou amatérští kuchaři vybraní z celých Spojených států, kteří se chtějí stát profesionálními kuchaři. Vyhrát může však jen jeden z nich. Pokud tedy chtějí vyhrát, musejí ze sebe vydat naprosté maximum. Dalšími porotci jsou - italský vinař Joe Bastianich a americký šéfkuchař Graham Elliot. (Gac)

(více)

Recenze (86)

ghatos 

všechny recenze uživatele

Tohle jim lidi možná žerou v Americe. Příběhy plné "emocí" (maminka mi umřela, mám její recepty), nářků, vzlykání, prošení, kýče...na poblití. Nelze se divit, že to má v USA tolik řad a je to populární. Pro podprůměrně inteligentního jedince je to bolestivé mučení. Sledovat tolik infantilních zmanipulovaných kreténů...ble. 25%. ()

CiPR 

všechny recenze uživatele

Miluju všechno, co je spojeno s jídlem. Ať už se jedná o vaření, či sledování různých reality show o něm. Tento pořad mě přímo pohltil. Když ještě přidáme mého idola Gordona Ramseyho, vznikne úžasné dílo, jako je právě Masterchef. Na každý díl jsem netrpělivě čekal a těšil se, až se znovu něčemu přiučím. Je zde vidět nezkutečná tvorba amaterských kuchařů, vynalézavost v určitých situacích je až místy neuvěřitelná. Prostě pořad podle mého gusta. První sezóna 90 %. ()

Reklama

Košoun 

všechny recenze uživatele

Je jedno, kdo tam co vaří, ale co tuhle show drží na špičce jsou pánové Gordon Ramsey, Joe Bastianich a Graham Elliot. Vtipní, nekompromisní profíci. A celý koncept je hodně zábavný, pokud máte ve vaří nějakou fantazii, tak i inspirativní, i když se na jedná většinou o složitá jídla (často si i hledám co vlastně ona ingredience je :). Nejlepší cooking show! ()

Ant 

všechny recenze uživatele

Během týdne shlednutá celá třetí řada. Jestli tohle není závislost, tak nevím. Ramsay, Graham a Joe jsou výborní soudci a rozhodně to nejsou nesympatické svině, jaké momentálně předvádí česká verze. Masterchef navíc umí skvěle dávkovat napětí a emoce, které nikdy nepřekročí tu pomyslnout hranici vkusu. Neoblíbenci: Ryan, Tali, Josh. Oblíbenci: Monti, Frank, Cowboy Mike, Stacey a Christine, před jejímž handicapem klobouk dolů. Skvělá zábava hodná pěti hvězd. ()

Sinn 

všechny recenze uživatele

Ač reality show, tak mě docela dostala. Porota byla příjemná, Gordon Ramsey je zábavný a profesionální, Graham Elliot roztomile medvídkovský a Joea Bastianicha by asi nikdo nechtěl jako protivníka v pokeru. Žádný složitý formát, prostě domácí kuchtíci vařící proti sobě, ale mě to zaujalo a bavilo. Ale ti nahonění Amíci mě trochu srali, ne že ne. ////// Nečekala bych, že mě druhá, potažmo třetí řada bude bavit stejně jako první, už jsem si nějak zvykla na úpadek, zde mile překvapena. Spoil: Ta třetí řada? Christine? Nechápu, obdivuju, chvílemi nevěřím. ()

Galerie (81)

Zajímavosti (2)

  • Show MasterChef vznikla původně v Anglii, odkuď ji přebrala například Austrálie nebo Francie a v létě 2010 USA. (Dromed)

Reklama

Reklama