Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Kuchařská soutěž, která je vysílaná v USA na kanále FOX a je inspirovaná původním australským formátem. Koproducentem této show je slavný britský šéfkuchař Gordon Ramsey, který je zároveň jedním z porotců. Soutěžícími jsou amatérští kuchaři vybraní z celých Spojených států, kteří se chtějí stát profesionálními kuchaři. Vyhrát může však jen jeden z nich. Pokud tedy chtějí vyhrát, musejí ze sebe vydat naprosté maximum. Dalšími porotci jsou - italský vinař Joe Bastianich a americký šéfkuchař Graham Elliot. (Gac)

(více)

Recenze (86)

Hwaelos 

všechny recenze uživatele

Českou verzi jsem neviděl, takže to ponechme stranou. Americká je však překvapivě dobrá. Zázemí je perfektní, což tenhle pořad povyšuje na skvělou zábavu. Vaření na svatbě nebo na vojenské základně je prostě dobrý nápad, který se nedá vyrobit bez určitých finančních prostředků. Podobně jako Kitchen Nightmares je to silně tlačeno přes emoce a i když nemám reality shows přesně kvůli tomuhle principu v lásce, tady mi to zase tolik nevadí, protože to není za hranou. Nikdo nikoho neodposlouchává na záchodě a většinu prostoru má jídlo. Krom toho, mám pocit, že Američané tohle osobní drama sami milují a rádi ho prožívají. Mám pocit, že víc než formát pořadu má propírání emocí před kamerou na svědomí sama vůle účinkujících. Nedokážu si představit, že by to podobně přirozeně vypadalo v českém prostředí. ()

CiPR 

všechny recenze uživatele

Miluju všechno, co je spojeno s jídlem. Ať už se jedná o vaření, či sledování různých reality show o něm. Tento pořad mě přímo pohltil. Když ještě přidáme mého idola Gordona Ramseyho, vznikne úžasné dílo, jako je právě Masterchef. Na každý díl jsem netrpělivě čekal a těšil se, až se znovu něčemu přiučím. Je zde vidět nezkutečná tvorba amaterských kuchařů, vynalézavost v určitých situacích je až místy neuvěřitelná. Prostě pořad podle mého gusta. První sezóna 90 %. ()

Reklama

kapsomut 

všechny recenze uživatele

Tady je krásně vidět rozdíl mezi originálem a českou sračkou... ikdyž nejsem zastáncem názorů, že co je české (mysleno filmograficky) to je špatné, tak u tohodle pořadu to je tak na 100%!!! Tady jsou šéfové borci... věřim jim to, co řikají i jak to hrajou. Český jsou proti nim úplný niemandi. TV HOVNA tenhle pořad totálně dosrala! ()

Ant 

všechny recenze uživatele

Během týdne shlednutá celá třetí řada. Jestli tohle není závislost, tak nevím. Ramsay, Graham a Joe jsou výborní soudci a rozhodně to nejsou nesympatické svině, jaké momentálně předvádí česká verze. Masterchef navíc umí skvěle dávkovat napětí a emoce, které nikdy nepřekročí tu pomyslnout hranici vkusu. Neoblíbenci: Ryan, Tali, Josh. Oblíbenci: Monti, Frank, Cowboy Mike, Stacey a Christine, před jejímž handicapem klobouk dolů. Skvělá zábava hodná pěti hvězd. ()

Sinn 

všechny recenze uživatele

Ač reality show, tak mě docela dostala. Porota byla příjemná, Gordon Ramsey je zábavný a profesionální, Graham Elliot roztomile medvídkovský a Joea Bastianicha by asi nikdo nechtěl jako protivníka v pokeru. Žádný složitý formát, prostě domácí kuchtíci vařící proti sobě, ale mě to zaujalo a bavilo. Ale ti nahonění Amíci mě trochu srali, ne že ne. ////// Nečekala bych, že mě druhá, potažmo třetí řada bude bavit stejně jako první, už jsem si nějak zvykla na úpadek, zde mile překvapena. Spoil: Ta třetí řada? Christine? Nechápu, obdivuju, chvílemi nevěřím. ()

Galerie (81)

Zajímavosti (2)

  • Show MasterChef vznikla původně v Anglii, odkuď ji přebrala například Austrálie nebo Francie a v létě 2010 USA. (Dromed)

Reklama

Reklama