Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Stejně jako kdysi, je i dnes centrem dění rodinky hala a kuchyně, kde se všichni potkávají a řeší s humorem sobě vlastním všechny trable i vážnější kolize. Nebo, a to je novinka, se scházejí v zimní zahradě, kterou Zdeněk přetvořil na "tropy". Pěstuje tam orchideje, které by mu mohl závidět i slavný detektiv Nero Wolf. V tropech se většinou odehrávají všechny tajné rodinné porady. Teď se například řeší problém: Jak se zbavit hodné, ale příliš zvědavé sousedky? Nebo jak dopadli Zdeněk a Káča na tanečních kurzech pro pokročilé? Soužití několika generací tak přináší mnoho dalších kuriózní situací. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (147)

Bigfuckman 

všechny recenze uživatele

Režisér si asi mylel, že když naverbuje starou honoraci protagonistů původního sériálu a nabalí na ně nové (ne) herce jako třeba Poláška, že má úspěch zaručen. Bohužel vtip a glanc utonul kdesi dole v kanalizaci a herci zde nepředvádějí nic jiného než tragikomedii. Než točit tenhle shit a nabalovat se na staré slávě, to si radši Kleine běž točit Hříchy pro pátera Knoxe po 20 letech abys nahradil zvratky exkrementem. ()

Alden_Larson odpad!

všechny recenze uživatele

Je to film o ničem. V podstatě to je jen hodinu a půl dlouhý sitcom. Jako většina sitcomů taky není vůbec vtipný, postavy nejsou absolutně ničím zajímavé a všechyn dějové linie jsou tak zvláštně propletené, že mě z nich skoro začala bolet hlava. Film vypadá otřesně, herecké výkony byly buď přehrané, nebo slabé a hudba byla neskutečně kýčovitá. Vůbec nechápu, proč tento film vůbec vznikl, když ho po dvou letech přestříhali do šestidílného seriálu, podle mě to tak měli udělat hned. 0/10 ()

Reklama

topi odpad!

všechny recenze uživatele

OMG!! Nestačím zírat, kam až se česká zábava může posouvat. Tohle je něco příšernýho a tak stupidního, že na to NELZE koukat!! Dušan Klein je už bohužel senilní dědek a tuhle bezduchou krávovinu jistě natočil pod silnými sedativy. Tohle je ostuda a zneuctění kultovního seriálu Taková normální rodinka ze sedmdesátých let. Hanba, blít! Nechápu, jak se někdo může bavit sledováním takové kokotiny. ()

Pitryx 

všechny recenze uživatele

No, beru to tedy na milost, ačkoli jsme poprvé spíše zuřil a nehodnotil. Podruhé jsem se občas pousmál a nyní jsem se na to podíval naposledy. Konstatuji, že když to nesrovnávám se seriálem, dá se na to jakž takž dívat. Jako inscenaci tomu tedy dám tu třicítku s tím, že občas se zasmát dá. Ale skutečně jen občas a v žádném případě to nesmíte srovnávat.  30 % ()

HMTD 

všechny recenze uživatele

Jo na večer u noťasu to ušlo, trochu mě sklamal Josef Alois Náhlovský kterého mám rád ale prostě nemůže hrát realiťáka svím obviklím stylem. Scénář je zbytečně přeplácaný, některé věci maji jen malí význam a mýsto nich mohli doplnit zajímavější příběh. Celkově je ta taková slátanina plná skvělích herců, které mrhá jejich talentem a penězi ČT a tím pádem nás všech. ()

Galerie (42)

Zajímavosti (2)

  • V televizní verzi bude mít Rodinka šest dílů: Slavíme, Milionová tchýně, Teče nám do bot, Miláček Daisy, Capuccino se šlehačkou, Štědrovečerní převapení. (POMO)

Reklama

Reklama